fatih terim dünkü maglubiyetten sonrta istifa etmesi gereklimidir
sizce istifa ederse yeni teknik adam kim olsun?
fatih terimin devam etmesi bence bu takım için iyi sonuçlar doğurmaz diye düşünüyorum
Printable View
fatih terim dünkü maglubiyetten sonrta istifa etmesi gereklimidir
sizce istifa ederse yeni teknik adam kim olsun?
fatih terimin devam etmesi bence bu takım için iyi sonuçlar doğurmaz diye düşünüyorum
şu dönemde istifa etmesi hiç uygun düşmez en azından finaller belli olana kadar takımın başında durması gerekir
selametle
aslında o tuhaf cümleleri etti ya hani ben ders almam der veririm falan demişti.bence oan sonun baslangıcı olmustu.
norveç bosna maçlarının sonunda istifa etsin.şampiyanaya gidersekte terimle gitmyelim derim
evet fatih terimin ders vermeye deyil ders almaya ihtiyacı olduğu ortaya çıktı acaba ders ala bilirmi sizce FATİH TERİM
fatih hocanın istifa etmesi bence en matıklısı
takım oynamıyosa adamlarda ruh yoksa fatih terim çıkıp oynayacak hali yok ki
bence fatih terim milli takımdan değil futboldan istifa etmeli ve milli takımı başarısız yönettiği içinde aldığı tüm paraları haketmediği için geri iade etmeli nasıl bir kişi bir iş yaptığında yaptığı iş yanlış olduğunda tazminat ödüyorsa yada o işin parasını geri iade ediyorsa fatih terimde fazlasıyla başaraısız olduğu için hem futboldan istifa etmeli hemde bugüne kadar aldığı paraları yerine iade etmeli
hiç maçla aram yok ama gerçekten çok istedim yunanlılara güzel bir ders ah ah :tsk:
abi bu futbolculara ne kadar gaz verirsen ver araba gaz yemedikten sonra oldugun yerde sayarsın......yaktıgın gazla kalırsın...
hocam artık bizede hak ver yani tamam basına falan kızıyorsun ama takımın durumu belli işte dakika 75 olmuş takım dökülüyor sen hakan şükürü ardayı oyuna alacagım diye ugraşıyorsun
emrenin bana göre milli takımda ii yok bitmiş artık yıpranmış gibi oynuyor hatta oynayamıyor geziniyor:(:(
selametle
yunanistan maçında takımımızın en kötü (gerçi hiç biri iyi oynamadı volkan dışında) oynanayan oyuncusu tuncaydı fatih terin bu adamı nasıl oynatıyor hala şaşıyorum , tuncay kendi takımında kadroya giremediği için adamın özgüveni gitmiş formsuz bu adamı nasıl oynaıtıyor hala şaşıyorum. :49:
o kadar kötü oynadıki yanımda biryerde olsa kesin döverdim tuncayıAlıntı:
terim hala eski yıldız oyunculardan yararlanacagım diye ugraşıyor son yunanistan maçında adamlar güle oynaya temkinli gelerek kendilerini yormadan kazandılar kısacası terime ve türk milletine ders verdiler terim ders almaz ama böyle verirler!!!
selametle
birde şöyle bir durum var
terim bugün istifa etti kimi getireceksin takımın başına?
fatih terim istifa etmeli,şimdi veya sonra fakat kazandığı çuvalla dolusu parayı biranönce hemek için istifa etmeli.....onun yerine bence büyük haksızlığa uğrayan(hakan şükür medyası ve fatih terim yalakaları başta olmak üzere)ersun yenal getirilmeliki hem adalet yerini bulsun hemde f.terimin kaç kiloluk bir antrönör olduğu test edilir...
neden arkadaşım,bulunmaz hint kumaşımı.ersun yanalın nesi vardı,ha şu vardı adı ersundu ,fatih değildi.tez elden istifa etmeli etmiyorsa hamileriyle beraber derhal kovulmalıdır, haluk fatih gider kara bulutlar gider. birde su geçerken at değiştirilmez denir aman haaa!biz su geçmiyoruz boğuluyoruz oksijen lazım.aciillll...
VALLA futbol dünyasında en nankör mesleklerden birincisi KALECİLİK diğeri de ANTRENÖRLÜK kaleci 90 dakika boyunca süper kurtarşlar yapar son dakka da bi gol yer maçın n çok hakaret edilen adamı olur ama kimse kurtarışlarından bahsetmez ya d gol yemez yine kimse onu meth etmez güzeldi diye aynen bunun gibi antrenör de öyledir takımı sırtlar zaferlere taşır elinden gelen her şeyi yapar ama hiç bir hatasına kimse tolerans göstermez futbolu bir spor ,bir eğlence,sosyal bir faaliyet olark görmediğimiz sürece her maça çıkan takımdan mutlaka zafer beklediğimiz sürece daha çok teknik direktör değişir bu takımların başında
istifa etse ne olacak para ıcın cıkp tv de ofsayt penaltı pozısyn degerlendırecek.halkı kandıracak.kendıne takım buluncada medya farklı elestırıyo dıyecek.bunların hepsı futbolumu kırleten adamlar.kendılernde ruh yok.
arkadaşlar söyle bi geriye dönüp bakalım...2000 yılına...açık konuşalım Fatih Terim o zamnın dünyadaki en flash antrenörüydü...karizmasıyla,bilgisiyle,futbola bakış açısıyla ve futbolu kazanmak için oynattırmasıyla....ve italyan fiorentina takımı fatih hocayı transfer etti...fatih hoca italya ya çabuk uyum gösterdi,hatta kısa zamanda italyanca bile öğrendi...başına gittiği takım zaten çok büyük hedefleri olan bi takım değildi....italyanın orta sıralarının takımıydı...ama fatih hoca yapamadı...olmadı bi biçimde...daha sonra milana transfer oldu...istediği her transferi yaptırdı...fiorentinadaki lider rui costa ve g.saray lı ümit davalayı kadrosuna kattı ancak orada da olmadı....
olaya biraz derin bakalım...milan gibi bi kulüp birini istediği zaman onu başka birinin alma şansı yoktur...peki milan niye terimin fiorentinaya gitmesine göz yumdu???çünkü fatih hocaya italyada staj yaptırılması gerekliydi...evet hoca iyi bi hocaydı fakat avrupa kültürüne ve onların işleyiş tarzlarına rölasyonlarına yabancıydı....milan bunu sağlayabilmek için kendilerine yarım yıla hatta bir yıla mal olabilecek bile olsa vittoria cechi gori ile temasa geçerek fatih hocayı önce fiorentinaya aldırttılar....ancak bizim hoca staj dönemini tamamlamadan fiorentinadan ayrıldı....staj dönemini tam yapmamış olsa bile ertesi yıl milan kulübü fatih terime güvenerek takımı teslim etti....ancak eksik yapılan stajın defektleri hemen ortaya çıktı...g.sarayın başındayken floryada yatıp kalkan fatih hoca haftanın 3 günü italya da 4 günü türkiyedeydi...antrenmanların hemen hemen hiç birini kendisi yaptırmıyor,takımı yardımcı antrenörler çalıştırıyordu...takımı o dönemde de içerden yöneten kişi paolo maldini idi...hocaları bu kadar savruk ve düşüncesizce hareketler yaparken bile kulübün ve başta maldini olmak üzere hiç bi futbolcunun terimle sorunu yoktu....ne zamana kadar???milanın san siro' da inter'i 4-1 yendiği karşılaşmaya kadar...taraftarlar futbolcuları tribünlere davet ettiği zaman takımının önünde tribünlere yürüyüp tribünlere alkışla karşılık veren ve sanki bu başarı benim,esas alkışı hakeden benim,bunu ben yaptım diye trip yapan terimin kalemi maldini ve berlusconi tarafından kırıldı...sonrasınıda biliyosunuz zaten..inzaghi bilerek penaltıyı dışarı vurdu....türkiyede olduğu bi gün,lider nasıl olunur konferansı verirken işine son verildi...işte o gün sonun başlangıcıydı aslında....milan gibi bi dünya devinden sonra misyonunu tamamladığı g.sary'a geri gelmek onun büyük hocalık nosyonlarını kaybettiğinin göstergesiydi ve nitekimde başarısız olup görevi bıraktı...daha sonra milli takım görevini kabul etmesi ise onun hocalığının sıradanlaştığını gösterdi,çünkü ortalama 2 ayda 1 defa kadro kuruyosun ve maças takım çıkartıyorsun...kulüp takımlarında işi bitmiş kişilerin tercih edeceği bi seçenektir milli takımı çalıştırmak...ve nitekimde bu iştede başarısız oldu...bence bu dakikaya kadar durduğu kabahat...istifa etmemek için şu çok önemli kampanyayı başlattıki bence milandan ayrıldıktan sonra yaptığı en olumlu iştir....ancak madem sıradan bi hoca yönetecekse milli takımı,Fatih Terim'in ismine ne gerek var????
istifa için cok bile gec kaldı ama o kadar parayı ben alsam herhalde istifa etmem:angry8:
fatih terim en büyük türk teknik adamdır ve gururumuzdur onu böyle yargılayamayız lütfen saygı
tamam gururumuzdur haklısınız ama bir iş olmadı mı olmuyor zorla bir yere kadar götürebilirsiniz,galatasaraya bakın ne oldu disiplinden,muma döndü nerede geçen seneki lakayt takım ?Ama sonucunu da görüyoruz değil mi,göze şık gelen sonuca rahat giden bir takım oldu: bir kere milli takımda disiplin yok herkes kafasına göre oynuyor,neymiş Terimin dediklerini yapmıyorlarmış Basına sert çıkacağına futbolcularını disipline et.
Şimdi abiler arkadaşlar Fatih Terim'den başka getirecek antranör yok olsa idi Fatih Terim'i çıkartmaları eylemi hemen gerçekleşirdi.Ama bişi demiş olayım Fatih Terim GS'yi Uefa Kupasına ulaşmasını sağladı.Ama tabi o oyuncular olmasa idi ulaştırabilmesi mümkün olmaz idi.Burada teknik traktör önemli değil bence önemli olan oyuncuların oynama isteği oyuncuların profesyonelliği.Eğer zaten oyuncuyu profesyonelleştiren antranörüdür diyorsanız biraz da oyuncunun kendi progfesyonel olması lazım.
bence bu kadar yüksek paralar verip milli takımın başına getirmek türk halkının parasını çalmaktan farkı yok sayılır.. hele bide buna rağmen başarısızsa
fatih terimin maaşının kaç para olduğunu bilen varmı?
Federasyon, Terim kararını verdi!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağanüstü toplantısı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci açıklama yaptı. Toplantıda alınan kararlar şöyle:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, ''Fatih Terim ve heyetinden memnunuz, görevlerinin başındalar'' dedi.
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Beylerbeyi'ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde gerçekleştirilen olağanüstü toplantının ardından başkanvekili Affan Keçeci basın açıklaması yaptı. Keçeci, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in görevini bırakıp bırakmayacağı yönündeki söylentilerle ilgili bir soruya, ''Biz Fatih Terim ve heyetinden memnunuz ve görevlerinin başındalar. Devam edecektir. Bu konuda en ufak bir görüşme dahi yapılmamıştır. Güvenimiz tamdır. Bu konuyla ilgili herhangi bir şey zaten söz konusu olamaz'' yanıtını verdi.
(A) Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için mücadele ettiği eleme grubundan çıkacağından, gerek başkan Haluk Ulusoy, gerek yönetim kurulu ve gerekse teknik heyet ve futbolcuların emin olduğunu belirten Keçeci, ''İnancımız tamdır ve inşallah 22 Kasım'da ülkemizde sevineceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Diyeceksiniz ki, 'Yunanistan'ı sahasında yenemeyen milli takım Norveç'i nasıl kendi ülkesinde yener'... Ben de cevap veriyorum, nasıl bu milli takım ilk 4 maçta 12 puan topladıysa, nasıl Yunanistan'ı Yunanistan'da, Macaristan'ı Macaristan'da yendiyse, Norveç'i Norveç'te yenecektir'' şeklinde konuştu.
MİLLİ TAKIM İDARİ DESTEK KOMİTESİ OLUŞTURULDU
Futbol Federasyonu Başkanvekili Keçeci, bugünden itibaren (A) Milli Futbol Takımı'na destek ve moral vermesi açısından Milli Takım İdari Destek Komitesi oluşturduklarını bildirdi. Affan Keçeci, bu komitede başkan Haluk Ulusoy ve kendisiyle birlikte yönetim kurulu üyeleri Tahir Kıran, Kemal Ünsal ve Mustafa Yazıcı'nın yer aldığını açıkladı. Keçeci, bu komiteye bağlı olarak oluşturulan İletişim Komitesi'nde de yönetim kurulu üyeleri Metehan Berktaş ve Cihangir Onger ile federasyon genel sekreteri Lütfi Arıboğan, Prof. Dr. Ali Atıf Bir ve Zeki Çol'un yer aldığını belirtti.
Bu konuyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Keçeci, bugüne kadar idari konuda eksiklik hissedilmediğini ifade ederek, ''Bugüne kadar milli takımlarımıza Türkiye Futbol Federasyonu olarak maddi, manevi ve idari her türlü destek verilmiştir. Ancak son derece önemli 2 maç yapacağız. Bu iki maç neticesine göre gruptan ya çıkacağız, ya çıkamayacağız. Bu nedenle federasyon üzerine düşen tüm görevleri yerine getirmek zorundadır. Bu komiteler milli takıma destek verecektir, moral verecektir'' dedi.
Bir soru üzerine Keçeci, milli takımın Dünya üçüncülüğünü elde ettiğinde de federasyon başkanının Ulusoy olduğunu vurgulayarak, ''Burada da tamamen kollarını sıvamıştır. Büyük tecrübesi, birikimi vardır. Bundan sonra da onun yanında yer alacağız. Tabii ki futbolda her türlü sonuç olabilir, her şey olabilir. Bu da hiçbir zaman dünyanın sonu değildir, ama inancımızın tam olduğunu, konuşmamın başında da ifade ettim'' diye konuştu.
''HEDEF 2023 ARAMA KONFERANSLARI''
Affan Keçeci, yönetim kurulu toplantısında ayrıca, ''Hedef 2023 Arama Konferansları'' konusunda da görüşmeler yaparak bir komite oluşturduklarını bildirdi.
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'na 10 gün önce yaptıkları ziyarette, konuyla ilgili bilgi aktardıklarını, Başesgioğlu'nun bundan son derece memnun kaldığını belirten Keçeci, konferanslarla ilgili şöyle konuştu: ''Yakından takip ettiğimiz ve ülke açısından son derece önemli olan Hedef 2023 Arama Konferansları'na başlayacağız. Bununla ilgili komitemiz oluştu. Arama konferansları 8 bölgede yapılacak. Bu konferanslara futbol ailesinin çeşitli paydaşlarının hepsi katılacaktır. Burada, futbolla ilgili tüm sorunlar ortaya konacak ve çözümler ortaya çıkarılacaktır. Ortaya çıkan çözümler, bir an önce yönetimin alacağı kararlar doğrultusunda uygulamaya geçirilecektir. Şu anda sadece Sayın Bakanımız ve biz, startın verileceği günü tespit etme aşamasındayız.''
TERİMLİ İKİNCİ TOPLANTI
Yönetim kurulu toplantısının ardından başkan Ulusoy, başkan vekili Keçeci ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim birlikte toplantıya girdi. Keçeci, bu toplantıda, gelinen durumun değerlendirmesini yapacaklarını ifade ederek, ''Bu takım, ülke dışında 4 maçta 12 puan aldı, ama son haftalarda alınan bazı neticelerden ötürü mutlu değiliz. Bu net. O bakımdan hocamızın bizden belki başka talepleri olabilir, onu dinleyeceğiz. Bunun bir sakıncası olamaz. Biz, yapmamız gerekenleri yerine getiriyoruz. Üstlendiğimiz misyonun gereklerini yerine getiriyoruz'' diye konuştu.
Bu arada, yönetim kurulu toplantısı sürerken, teknik direktör Fatih Terim de tesislerde bulundu.
bu saatten sonra fatih terimin milli takımın başında olması faciadır ben yabancı bir teknik adam alınması taraftarıyım federsyonun parası bol terime verdiklerini avrupada kime verseler getirtirler:rant:
Arkadaşlar hep Fatih Terim suçlanıyor. Ben Fatih Terim in koruyuculuğunu yapmayacağım. Bir arkadaş çıkıpta şu müdafanın hali nedir demiyor. Arkadaşlar Türkiyede müdafaa adamı ve kaleci yetişmiyor. Kimse çıkıp ta demiyor takımlarda yabancı oyuncu sayısı yükseltildi. Takımlarımızın müdafalarına bakın ekseri yabancı. Birde meseleye burdan bakın.
büyük para alıyormuş
dayadı sırtını devlete alır tabi o maaşları
gerçekten büyük para!!!
Şu anda gitmemeli arkadaşlar müdafa hiç yok kaleci yok . Böyle olmazki futbolcularda da gurur yok. milli ruh yok. imanları para
Müdafaya 4 adet tank koyacaksın . hiç olmazsa bunlardan daha iyi ateş eder.
saygılar
benim bildiğim fatih terim asla istifa etmez neden derseniz kendini düşünen biridir
istifa etmemeli yenilmekte var yenmekte
gönül isterdi yenmesini ve yerine daha dolduracak deneyimli ve disiplinli sanırım henüz yok
müdafa yok diyorsunuz koskoca türk milli takımı oyuncuları sadece 4 büyük takımdan seçilirse o zaman olmaz tabiki ama türksel süper ligi 4 büyük takımdan ibare değil
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şeref Özata'nın yazısı
Mehmetçik dağda ,bayırda, karda, kışta teröristlerin peşinde koşuyor.PKK kurşunlarına karşı canını ortaya koyuyor ayda 14.30 kuruş maaş alıyor.. Gazete ve televizyonlarda her gün şehit olan Türk askerlerinin ve gözü yaşlı ailesinin haberleri yer alıyor. Milletçe yüreğimiz kan ağlıyor kan…
Bugün Türkiye’de referandum var. Ama Hakkâri’den sabah erken saatlerde gelen 15 askerin şehit haberi ile sarsıldık. PKK boş durmuyor, her an pusuda gencecik evlatlarımıza pusu kuruyor. Bu milletin bağrına hançer saplıyor. Peki ya Fatih Terim ne yapıyor…
O da kendi takımlarında yedek kulübesinde aylardır bekleyenlere milli forma giydirip sahaya sürüyor. Moldova, Malta, gibi takımlara yenilmekten son anda kurtuluyoruz. Yunanistan gelip İstanbul’da bağrımıza ok saplar gibi kalemize golü bırakıyor. Zaferle Atina’ya dönüyor… Fatih Terim de yüreğimizi dağlıyor… Yüreğimize bir de yeşil sahalarda hançer saplanıyor…
Mehmetçik, dağda terörist kovalıyor, ayda 14.YTL 30 kuruş maaş alıyor. (Bu parayı Mehmetçik asla istemiyor. O vatan borcu için askerlik yapıyor. Tabiî ki para için vatanı beklemiyor. Bu devletin onlara verdiği bir şey…)
Terim, futbolculara milli forma giydiriyor, ayda 143 bin YTL almaya devam ediyor.
Ali Sami Yen Stadı “ Terim istifa” sesleriyle çalkalanıyor. O “ birkaç kişi kısık sesle istifa diye bağırdı” diyor…
Dağ da bayırda karda kışta PKK teröristlerini kovalayan Mehmetçiğin aylık maaşı 14.YTL. Peki yeşil sahalarda Türk milli futbol takımı teknik direktörlülüğünü yapan ve Yunanistan’a milli gururumuzu kaptıran Terim’in maaşı Mehmetçiğin maaşının tam 10 bin katı…
Terim aylık maaşı ile her ay İstanbul da bir daire sahibi olabiliyor. Mehmetçik ise aydığı para ile ayda kaç ekmek alabilir? O zaman Fatih Terim’e de Mehmetçik kadar maaş vermek gerekir… Çünkü o vatanın sınırlarını korumak uğruna canını ortaya koymuyor.
Türk mille takımına girecek futbolcuları buluyor. Onlara teknik direktörlük yapıyor.
Neyse olayın başka bir boyutu…
Cumhurbaşkanı ile Başbakan’ın aylım maaşı…
Ülkeyi idare eden içte ve dışta kalkınması, gelişmesi için gece gündüz çalışan, çabalayan, canını, malını tüm varlığını, bilgisini, becerisini ortaya koyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aylık maaşı ne kadar? . Onu da yazalım…
Başbakan’ın maaşı tamı tamına 7 bin 270 YTL….
Peki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün maaşı?
Cumhurbaşkanı ayda devletin hazinesinden 13 bin 600..YTL alıyor.
Milletvekilleri ise, ayda 8 bin 210 TL maaş alıyor…
Fatih Terim Başbakan’dan tam 20 kat,
Cumhurbaşkanından 12 kat,
Milletvekillerinden ise 17,5 kat fazla maaş alıyor.
Terim’in son milli maçlarda yaptığı ise; takımlarının yedek kulübelerinde bekleyen veya problemli olan oyunculara forma giydirip sahaya sürmek… Hakkını yememek lazım Fenerbahçeli, Afrikalı (Türk vatandaşı olan )Mehmet Aurello’yu takıma alması büyük bir şans. O da olmasa, kaleci Volkan’da beş altı önemli kurtarış yapmasa Yunanistan beklide 7 sıfır galip gelecekti… Allan’dan şans bizden yana olda hezimeti sadece bir golle kabullendik.
Fatih Terim, Türk milli Takımının Teknik Direktörü….Herkese ders verdiğini söyleyen önemli bir futbol adamı.
Bir otorite….
Büyük başarıları da var.
Büyük hezimetleri de…
Yeşil sahalarda top peşinde koşuyor. Lüks villalarda, en pahalı otellerde kalıyor. Türk milli takım için kadro oluştururken kendi futbol takımlarında. Yedek kulübelerinde oturan oyuncuları milli forma ile sahaya sürüyor. Dünyanın gülüp geçtiği Malta, Moldova gibi ülkelerin takımlarının yanı sıra Yunanistan karşısında milli gururumuzu çiğnetiyor. Yunan basını “ Bir Fatih İstanbul’u bizde bir fatih verdi “ diye başlık atıyor. Yüce Türk milletinin onuru ve gururu İstanbul Ali Sami Yen stadında yerlere seriliyor.
Fatih Terim ise ayda tam 143 bin YTL almaya devam ediyor.
Fatih Terim’e sesleniyorum. Sen imparatorsun. Güzel.. Herkese ders veriyorsun. Güzel.. Takımlarında kötü oynadıkları için forma giyemeyen sporcuları milli forma ile sahaya sürüyorsun. Bu da güzel.. Onların piyasa değerlerini artırıyorsun.. güzel… Onlarda üç beş yüz bin erkeğin yaşadığı ülkelerle Malta ve Moldova (Moldova’nın nüfusu 2.5 milyon. nüfusun yarısı ülke dışında. Geri kalan nüfusun ise dörtte ikisi kadın, dörtte biri çocuk.. Ülkede yaşayan erkek sayısı 300–400 bin. Futbolla ilgilenenlerin sayısı 3-4 bin kişi.. Bu takımı bile yenecek milli takımı sahaya süremiyorsun. Zar zor mağlubiyetten kurtulup bir oh çektiriyorsun bu millete )
..Senin milli forma giydirdiğin futbolcular kendi takımlarında yedek…. yedek… Sen onlara milli forma giydiriyorsun. Kendi teknik direktörleri onlara “Hayatınızı düzene sokun gece alemlerinden kurtulun , antrenmanlara katılan formunuzu bulun sizi öyle takıma alayım” diyor.. Sen o teknik direktörlere bile ders veriyor, onların takıma almadığı oyuncuları milli forma ile sahaya sürüyorsun… Çok iyi ders veriyorsun… Eh güzel… Helal olsun sana Yunanistan karşısında milli gururumuz, onurumuz İstanbul da kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde yeşil çimlere serildi sayende.
Hepimize ders verdin.
Dersimizi aldık.
Unutma bir gün seni imparator yapan bu millet;
hak ettiğin değeri senden geri almasını da bilir…
Mehmetçik dağda bayırda karda kışta bu memleketin toprağı uğruna canını ortaya koyuyor. PKK’yı yok etmek için dağı taşı dolaşıyor. Mayınlara basıp şehit oluyor. Canı da, malı da bu vatan uğruna gidiyor.
Şehitlerimizin ve gazilerimizin sayısını biliyorsun.
Şehit sayısı 50 bini geçti. Gazilerin sayısı ise daha fazla…
Bugün 15 şehidimiz daha var. Yüreğimiz kan ağlıyor…
Sende milli takımın başındasın.., futbol da bu millete zafer yaşatmak için...
Ama canını, malını ortaya koymuyorsun. Yeşil sahalara ütülü, en pahalı elbiselerle çıkıyorsun. Senin giydiğin elbiselerin, gömleklerin markasını Mehmetçik daha hiç ne gördü ne duydu. Ne de fiyatını biliyor. O zaman gel sende Türk askerinin yaptığını yap.
Bu millet uğruna verdiğin mücadele için Mehmetçik kadar maaş al. .Mehmetçik teröristlerin peşinde koşarken sadece 14.YTL 30 kuruş maaş alıyor. Sen 143 bin YTL alıyorsun. Mehmetçiğin aldığının tam 10 bin katı… Sen bir maaşınla İstanbul’da bir daire, Anadolu’da iki üc daire alacak para kazanıyorsun. Mehmetçik ise aydığı maaşı ailesine gönderse ayda 30 ekmek alır.. Bugüne kadar aldıklarını hesap et, her ay 14.30 YTL’nin üstünü şehit ve gazilerimiz için Mehmetçik Vakfına bağışla… O zaman bu millet seni gerçekten imparator gibi görür. Yoksa bu milletin onurunu çiğnettiğin için asla seni affetmeyecek…
Ey Fatih Terim,
Gel sen büyüklük gösterip, ben ders veririm deme… Bak Yunanistan’ın Teknik direktörü yendiği halde “ben ders verdim” dedi mi? Adam alçak gönüllü.. ses bile etmedi.
“Ben Fatih’in ordusunu yendim” demedi. O Sadece toprağı öptü. Tanrıya dua etti.
Fatih Hoca, gel sende tövbe et… Şımardım, dersimi aldım. Yanlış adam sahaya sürdüm. Yedeklerden takım kurdum milleti ağlattım de…o zaman büyürsün işte.. O zaman başın dağlara erer…
Ey Fatih Terim, Türk milli Takımının başında senede 16-18 milli maç için kadro kurup sahaya takım sürüyor. Karşılığında her ay 143 bin YTL alıyorsun.
Ey Fatih Terim,
Gel bu millete de ki, ben de Mehmetçik kadar maaş alıp üstünü Türk silahlı Kuvvetlerine, Mehmetçik Vakfına veriyorum de…
Hadiiii …..göreyim seni… Bir ders ver…
Mehmetçik kadar maaş istediğini açıkla. .
Bize bu konuda bir ders verrrrrr ….
Bizde senin ne büyük bir hoca olduğuna inanalım…
Hadi Fatih Terim , 75 milyon insan senden bunu bekliyor….
Hadiiii…. Açıkla artık…
Mehmetçik senden bunu bekliyor…
Tüm Türkiye bekliyor…
Hadi televizyonlara çık. Basın toplantısı yap…
Açıklaaaa..
eski gazete manşetleri aklıma geldi. FATİH SULTAN TERİM. ona bu unvanı verenler utanıyorlarmı acaba. yada o utanıyormu. yunan basının manşetlerinden
BİR FATİHİN BİZDEN ALDIĞINI BİR FATİH BİZE VERDİ...
içim acıyor.benim içim acıyor ama o utanmıyor hala UTANMIYOR.
bence bir saniya bile kaybetmeden hemen istifa etmeli