neta cihazlarla ilgili soru ve sorunlarınız bu topicte başka konu açmayınız
Printable View
neta cihazlarla ilgili soru ve sorunlarınız bu topicte başka konu açmayınız
Yeni bir neta mx 100 n aldım.Aceba yeni *** dosyalarını nerden bulabilirim. *** edit programını indirdim fakat guncel *** dosyasını nerden bulacağım.yardım ederseniz sevinirim
:crashs: kadaşım ben de bi500s var fakat onun fabrik ayarlarını sıfırlaya mıyorum lütfen acil yardım
Malesef o cihazlar çok eski sıfırlanamaz gibi geliyor bana:(
cihazim neta 1040**** te *** girebileceğim alan bir tane bu alanı yani *** alanını çoğaltmam için ne yapmam gerekiyor. teşekkürler
biSS *** girişi 10mart yazılımlarında arttı ama malesef bi tanesi aktif oluyor aynı transponder den iki kanalı aynı anda izleyemiyorsun hangi kanalı istiyorsan onun keyini gireceksinAlıntı:
hayati Nickli Üyeden Alıntı
üstat elimde neta 745 d+CI TX cihaz var ve cihazı açtığımda E230 arızası veriyor ve cihaz açılmıyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalar.
arkadaşım flaşhı bir kontrol et ayaklarda falan sorun olabilir flasın üstüne bastırarak cihazı açmayı dene bak bakalım acılacakmı?
bunlarda bu sorun bazen görülür tünerda sorun var soguk lehim olabilir
ustat merhaba bende 120 da var en son güncel yazılımıda attım ama maalesef discovery turkeyi açmıyor nede polsat grubunu ayrıca biss leri giriyorum onda porblem var açmiyor ne yapmam gerek
Şu an için belirtmiş olduğunuz kanallar şifre değişikliği yüzünden izlenememektedir...Sevgilerimle...
türksattan disco yo isliyemessin arkadaşım neta da
Arkadaşlar elimde Neta Blue 100D model bir cihaz var.Cihazın sorununa gelince ön displayde ışıklar yanmıyor ve tv ye görüntü vermiyor.Beslemeyi kontrol ettim herhangi bir sorun yok.Arıza nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.
sayın ustalar benim elimde 620 DA model neta var. acaba bu cihaza uygun emulu güncel yazılım varmı? hepinize teşekkürler.
neta 1000s lnb ayarları nasıl
arkadaşlar elimde 1000s cihaz var goruntu var ama ses yok yardımcı olurmusunuz
Her kanalda aynı problem varmı?
evet her kanaldaaynı problem var
evet aynı sorun her kanalda var
ewt hepsinde mi var
Yeni yazılım at.Menü ses ayarlarına bak.Scart kullanıyosan kablodan olabilir.Rf kablo kullanıyosan şase olabilir.Bunlara bak olmazsa servis yolu gözükür.
SLM BENDE 1000s var kabloyu aldım güncel yazılımı ve güncel kanal listesini yükliycem programı kurdum ama uyduyu nasıl bu yazılımları yükliycem birde keyler nasıl ve nerden giriliyo şimdiden ilginize teşekkurler
ya kardeş arıza kablo falan problemi değil arızalı malzeme var