program Tekrar çalişmaktadir..
Printable View
program Tekrar çalişmaktadir..
deneyelim bakalım
Teşekkurler bakalım nasıl
Link çalişmiyor
linkte sorun yok indirdim fakat denemek amaçlı olarak kendime yolladın mesaj gönderildi dediği halde mesaj gelmedi
ewt msj falan gelmıyo
Ben kendime gönderiyorum geliyor.Nasıl olur hayret
kucer denenmemiş dosyalarlan oyalama böyle bir takım şeyleri
Hiç olurmu arkadaşım ben kullanıyorum istersen özelden no yolla göndereyim
bende gönderdi hemide basar basmaz
Mesaj gidiyor :) turkcelle geldi telsime gelmedi
Telsimede geldi saol kucer 06
deneyelim arkadaşlşar
ustalar link çalışmıyor.bi bakabilirmisiniz tesekkürler.
Arkadaşlar ÇETİN DENİZ'in verdiği programda gönderen no yazmıyorduk bunda yazıyoruz.Sonradan başımız ağrımasın ne iştir?
Valla ben kullanıyom arkadaşım tşkr ederim eline saglık
gerçekten gönderiyor.
valla helal olsun arkadaş,emeğine sağlık,
teşekkür eder cumhuriyet bayramını kutlarım
çalışmıyor yaaa denedim arkadaşlar
Arkadaşlar çalışmalarınız için teşekkürler.Ama bu smsler nasıl ücretsiz gidiyor.Telefon şirketlerinin bundan kazancı nedir?Ben bu sistemin çalışma prensibini anlayamadım.Herhalde forumda benim gibi anlamayan arkadaşlarda vardır.Bilen bir arkadaşımız açıklarsa sevinirim teşekkürler.
Program sorunsuz çalışıyor teşekkurler kucer06
yoladım zipten çıkarmadan denedim atmıyor iki defa denedim gitmiyor
Arkadaşlar sınırlı olan proğramda sorun yok ama bu çalışmıyo galiba bilgi verirseniz memnun oluruz.
İyi akşamlar bilgisi olan varmı turcell yollanılıyormu.Ellerine saglık bu arada dostum.
yarım anlatıyorsunuzz düzgün bilen biri tam anltırmı acaba
ooo süper program emeğine sağlık
herşeyi denedim gönderen yerine isimde yazdım yok çaluışmıhyor deli etti abi yaaaaaaaaaaa
Teşekkurler sevgili@kucer06 bende indirdim super çalışıyor.Nereden buluyorsunuz böyle reyting alan programları forum bir kaçgundur zirvede :)
Arkadaşlar,ben bu programı denedim.gönder diyorum (sms rlkrtbwrtnrçzs ok) yazıyor ve mesajı göndermiyor.Buna benzer başka bir programı denemiştim oda hata vermişti.Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.sevgilerimle
1 tane gönderebildim sonra başka gitmedi yakında yeniden yazıyor olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
Sanırım çöktü yakında yeniden diyiyor.
herkes bir anda yüklendi herhalde sms atınca birazdan bir daha deneyin diye bir yazı çıkıyor.
15 dk içinde programı 150 den fazla kişi indirmiş diger sitelere yayıldıgını düşünürsek program otamatikman çöker su an sitede 400 onlineyi geçtik ve konuyu kaç kişi göruntuluyor Diğer konudaki programda iyi onda sorunsuz yolluyor
Hayret bende gitmedi ilk önce ters ters bişeyler yazdı ondan sonra daha sonra yeniden dedi
en iyisi gene sınırlı olan sms programı idi baksanıza beleş diye daha ilk saatten sistemi çökettik.bize beleş yaramıyor
Sanırım evet fazla yüklenmeden dolayı olabilir.
bende neden olmadıki yakında yeniden yazıyor ;)
paylaşım için teşekkürler
acaba bunlar nasıl yapılıyor bi bilgisi olan var mı bu programı yazan arkadaş bi sölese
Eline sağlık.TEŞEKKÜRLER
konuyu görüntüleyen sayısına bak amma matrak ha beleş lafını duymayagörelim hura saldırın.
millet hadi bunu yapan arkadaşı bulalım belki bizde yazarız demi :D
denedik çalışmıyor
eyvallah saol
sınırlı olanda ben 7 mesaj hakkını doldurdum..bundada sistem tıkandı...
usta teşekkürler
hiç bir göderilmiyor
teşekürler:clap2::
hiç bir telofona gönderilmiyor
arkadaşlar mesaj gitmiyo sorun nedir bilgi verin lütfen.:clap2::