forumumuzda bugüne kadar üyelik dışında herhangi bir statü almadan (Vip dahil) foruma en çok katılım yapan üye benim...buna rağmen hiç kimse doğum günümüzü hatırlamadı...sağolun...demekki bu kadar seviliyormuşuz...canınız sağolsun....
Printable View
forumumuzda bugüne kadar üyelik dışında herhangi bir statü almadan (Vip dahil) foruma en çok katılım yapan üye benim...buna rağmen hiç kimse doğum günümüzü hatırlamadı...sağolun...demekki bu kadar seviliyormuşuz...canınız sağolsun....
doğum günün ktlu olsun.geç oldu ama güç olmadı:8[1]:Alıntı:
bu arada forumda illaki bizlerin doğum gününü hatırlayacaklar diye bir kural yok ki. sende biliyorsun. boşver bunları kafaya takma.paylaşıma devam.
bu arada yaş kaç oldu?29 mu 30 mu?:49: :49: :49: :49: :49:
Usta bazı sorunlar var forum içi belki farkındasınızıdır bilmiyorum ama serverda su an sorunlarımızda var 1 -2 gunluk dogum gununuz kutlu olsun:45: Ben bir koşu gidip yaş pasa alıp geleyim :)
hadi gene iyisin bulletfromhell vip üye oldun:present: :present: :present: eh bundan sonra bu vip üyelik rozetinin hakkını en iyi şekilde verirsin.:45: :45: :45: :45: Sayın adminimiz doğum günü hediyesi olarak vip verdı.
tüh bea...keşke söylemeseydim...şimdi umsado'ya yetişmem gerekecek....adam eskiden ne güzel yemek tarifi veriyodu...vip olduk ya illaki onu geçmem lazım...çatlarım yoksa....:puah: :puah: :puah:...bu arada foruma teşekkür ederim beni VIP olarak gördükleri ve bunu verdikleri için...umarım elimizden geldiğince çok önemli kişi olabiliriz...
bulletfromhell ver coşkuyu artık foruma :present: :present: :present:
Hayırdır pasta nerde:) boşunamı geldik :)
oo iş ona kaldıysa o bizi gömer gelir.Bu arada pasta nerde:)
bulletfromhell doğum günün kutlu olsun nice yıllara:)
arkadaşlaR çok teşekkür ediyorum hepinize....gerçekten şu aralar ihtiyacım olan moral kaynağı oldu bu kutlamalar benim için...sağolun
iyi seneler,Allah omur versin
nice yillara dostum
bulletfromhell doğum günün kutlu olsun :clap2::
allah uzunnnnnnnnnnnnnnnn ömürler versin kardeşim
Doğum günün kutlu olsun bulletfromhell.
@bulletfromhell Doğum Günün Kutlu Olsun
Geç de Olsa Doğum Günün Kutlu Olsun Arkadaşım Nice Senelere Sağlık Mutlulukla Sevdiklerinle Beraber
Kardeşim iyiki doğdun.Ailenlenle birlikte nice mutlu ve sağlıklı günlere
sevgili bulletfromhell geçte olsa doğum gününüzü kutlar sağlıklı günler geçirmeni temenni ederim
bende forumda yoktum 2 gündür anca girdim doğum günün kutlu olsun nice yıllara
Dogum gününüz kutlu olsun.
Pasta nerde:)
vaybe bi sitem ettin görevi kaptın :D yok yok şaka hakkatende hak ettin hayırlı olsun fazla siyasete girmek yok :wave:
mutlu yıllar dostum
selametle
nice nice yıllara biraz geç yazdım ama...
banada pasta varmı:D
pasta falan kalmamıştır herhalde kırıntıları duruyormu bari
yeni yaşın hayırlı olsun arkadaşım
mutlu yıllar arkadasım sevdiklerinle birlikte nice yıllara sağlıklı mutlu birşekilde girmeni dilerim.
arkadaşlar hakikaten çok teşekkür ederim...belki dışarıdan farklı algılanıyor olabilir ancak şu aralar gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum...dolayısıylada siz kardeşlerimin bu güzel dilekleri bana hakikaten çok büyük moral oluyor...kardeşlerimiz bugün bile mesaj yazmışlar,sağolsunlar,bana verdiğiniz değeri gösteririki bu benim için çok yüceltici bir durumdur...sağolun varolun.... :wave: :45:
valla arkadaşlar ilk sayfada tiker ağaya pastayı verdim ben....inanmayan açsın baksın...hepsini o yemiş bitirmiş ama hala daha pasta soruyo...sanki koca pastayı kendi yememiş gibi...inanmayın ona....Alıntı:
:puah: :puah: :puah: :puah:
bulletfromhell doğum günün kutlu olsun
pasta nerdeeeee:)
eh be ağa...dün yedin kocaman pastayı,bugün hala daha pasta diyosun...gencturkcell reklamında onlarca mc donald's menü yiyen kişi senmisin yoksa????:puah: :puah: :puah:Alıntı:
Israrla pastamı istiyorum kargo adresini verebilirim.Bedava vip olmak yok öyle :)
Nice mutlu yıllar dilerim.forum yönetimi de sanırım bu eksikliği kısa sürede giderecektir.Ruhi yaş yaşlanmadıkça bedende eş düzeyde hareket etmez..!!! Genç yaşa , Genç ... :)