Liv:8 BJK:0 Maç İçi Ve Sonrası Yorumlar Buraya
Printable View
Liv:8 BJK:0 Maç İçi Ve Sonrası Yorumlar Buraya
beşiktaşın işi çok zor sağlam oynamalı yoksa afftemezler.
Beşiktaşımıza başarılar diliyorum, zor gözküyor ama çıkmayan candan umut kesilmez
bu akşamki maçı çeşitli uydulardaki aşağıdaki kanalardan izleyebilirsiniz liverpool - beşiktaş maçını
A La Carte PPV 2
ART Sport 3
BHT 1 hotbird 12558 v 27500
C+ Deportes
DigitAlb SuperSport 5
ESPN 2
ESPN Atlantic
ESPN Pacrim
ETV South Africa
ITV 1 astra 2d uydusundan 10832 h 22000 veya 10758 h 22000
Kanaal Twee
Premiere Sport Portal
RTÉ Two
Sky Calcio 7
Sport 1 (Ned)
Sport 2 (Ukr)
Star Turkey
SuperSport 3 [Hellas]
TV3 Slovenia
TV3+ Denmark
TV6 Sweden
Ulster TV [/COLOR][/B] astra 2d uydusu 10906 v 22000
Viasat 3
Viasat Xtra 1
not:kırmızıyla yazılanlar şifresiz olarak izlenebilecek olanlardır
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
''SADECE SAVUNMA YAPMAYACAĞIZ''
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda umutlarını kalan 2 maça taşımak için Liverpool maçından iyi sonuçla ayrılmaları gerektiğini söylerken Liverpool karşısında 90 dakikanın sadece savunma yaparak geçmeyeceğinin bilincinde olduklarını söyledi
-''ANFIELD'DE OYNAMANIN ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUZ''-
Liverpool ile Anfield Stadı'nda oynamanın zor olduğunu bildiklerini ifade eden Sağlam, ''Biz de geçtiğimiz hafta 50 bin kişinin önünde oynadık. Böyle durumlara alışığız. Liverpool, bulunduğu konum itibariyle kesinlikle kazanması gereken bir maça çıkacak. Dolayısıyla ilerleyen dakikalarda risk alabilir. Bu da bizim için avantaj olabilir'' diye konuştu.
-OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM-
Sağlam, takımdaki eksik futbolcular için, ''Önemli oyuncularımız eksik ama bizim takımımızdaki her futbolcu bizim için önemlidir. Her futbolcudan yararlanmaya çalıştık. Oynamayacakların yerine görev alacakların da en iyi şekilde oynayacaklarını biliyorum ve oyuncularıma güveniyorum'' yorumunu yaptı.
kaynak.ajansspor
inşallah hayırlı ve beşiktaş açısından yararlı bir skor olur
selametle
maçın 11 leri belli oldu arkadaşlar birinci mesajda
gönulden başarılar
inşallah hakan bir sakatlıl çıkarmaz bu akşam bazen entresan çıkışları oluyor çünkü
Evet bende Hakandan çekiniyorum hata yapmasından korkuyorum.
Ve Beşiktaş maça başladı. Başarılar diliyoruz temsilcimize.
Riise'nin ortasında Crocuh kafayı vurdu top yandan dışarı gitti. Bir tehlike daha atlattık
Arbeloa ile tehlikeli geldi ev sahibi takım ancak son anda Diatta araya girdi ve tehlikeyi savuşturdu. bu arada İlk sarı kart Serdar Özkan'a çıktı.
liverpool kazanma azminde ancak beşiktaş çok tedbirli oynuyor...buna rağmen benayoun çok ciddi tehlike yarattı...
Benayoun'un ceza sahası içinden vuruşu direkten dışarı çıktı. Bir tehlike daha atlattık. dk14 zor maç olacak
liverpool çok baskılı şu dakkalarda...beşiktaşta iyice gömüldü...bence iyi bi durum değil...ve golü yedik....1-0
malesef yedik golü
Cisse'nin ters pasında Crouch gol pozisyonuna girdi. İlk vuruşunda Hakan başarılıydı ancak dönen topa bir şey yapamadı genç file bekçisi ve golü yedik. dk19
çok kötü bir maç çıkarıyor kartalımız inşallah büyük bir hezimet olmaz durum
öyle görünüyor inanılmaz açıklar veriyoruz
Beşiktaş çok büyük hatalar yapıyor bu gidişle en az 3 tane yeriz gibi geliyor
inanılmaz hatalar yapıyoruz hocanın müdahale etmesi lazım
riko veya mehmet yozgatlı olabilirmi ne dersiniz ota alanda hiç
yokuz gerçi savunmada öyle iki oldu Hızlı çıktı Liverpool Voronin ortaladı Benayoun bomboş kaldı ve topu ağlara gönderdi.
abi türkiye liginde bile oynatılmayan PAF takıma gönderilen mehmet sedefin şampiyonlar ligi maçında ne işi var???:49: :49: ve 2-0 oldu....
evinde yeni deplasmanda 2/0 oldu
Orta sahada yine topla buluşmakta zorlanıyoruz. adamlar sanki
fazla topçuyla oynuyor ertuğrul hocayı seviyorum ama maçı
okuyamıyor demeki riko yu kadroya almışın madem al oyuna
kardeşim
Ve ikinci yarı başladı başarlıar kartal
İkinci yarıya Serdar Özkan - Ali Tandoğan değişikliğiyle başladı temsilcimiz.
Benayoun kendisinin 2, takımının 3. golünü kaydetti ve Liverpool'u 3-0 üstünlüğe taşıdı.
maalesef 4-0 oldu arkadaşlar
hakan kaleci falan değil 4-0 oldu
Kaleye atılan bütün şutlar Hakan'dan sekip Benayoun'un önüne düşüyor ve o da topu ağlara gönderiyor... Böyle bir şey olmaz. bu adam milli kalecimiz
abi bu hakan nerden kaleci olmuş...ülen mahalle arasında top oynayan çocuklar bile daha iyi pozisyon alıp top tutuyorlar....üstelik ertuğrul sağlam bu adamda hala daha ısrar ediyor...4 golde onun hatası....rüştü belki hakandan iyi bi kaleci değil ama en azından daha deneyimli....şampiyonlar liginde hiç gol atamamış olan benayoun hat-trick yaptı...yazıklar olsun..... :devilprv: :devilprv:
Tek kaleye döndü artık oyun.Çok rahat top çeviriyorlar artık.
Serdar Kurtuluş çıktı Higuain oyunda.
ülen ryan babel in attığı antrenman topunu bile tutamadı bu hakan korner yarattı....:devilprv: :devilprv:
bir büyük takımın bu kadar kötü oynamaya hakı da yoki
yav olmaz olmaz böyle başkan futbolcularda da moral
bırakmamış bir takım böyle olamaz belki bire bir bjk taraftarı
değilim ama bu kadar olmaz 5 oldu Gerrard'ın vuruşu Diatta'ya çarptı ve ağlara gitti.
lafımı bitirmeden bir gol daha geldi demirören derhal elini beşiktaştan çekmeli
5-0 malesef :(
6-0 oldu
ülen yazmıyorum artık 6-0 oldu:( :( :( :( :(
Malesef buakşam resmen bittik :(
7-0 ya yazamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
m7 oldu 100 metreden attı adam
daha da izlemeye yüregim dayanmaz 7 -0 bu kadarda olmaz yaw sözün bittiği yer ne yazılır ki.....
bunlarda hiçmi şeref haysiyet yok
Bu takıma sergen şart geri alsınlar bence hiç degilse adam ruhuyla oynuyor
abi bu işin resmen suyu çıktı...şampiyonlar ligi maçlarının başındaki teorim maalesef doğru çıktı...liverpool maçı sonrası inşallah sokağa çıkacak yüzümüz kalır demiştim...istanbulda mucizevi bi olay oldu...ama burada maalesef haklı çıktım... :( :(
senin standartlaını bilmem fakat.rüştünün kaleciliğini tüm türkiye biliyor.dünya kupasında bile en iyi 2.kaleci seçildi.100 -105 arası milli takım formasını giydi.hakan daha yeni bir kaleci.hakanı gs li kaleci aykut veya kaleci volkan la kıyasla:) :)
bu gidişle herhalde 11-0 olacak ve adamların kalecileri bile atacak galiba...
8-0 yeter ya maç bitsin artık
arkadaşlar allah aşkına dikkatinizi 17 ci mesaja çekerim
bir bakın benim gördüğümü hoca görmedimi acaba
yazıklar olsun tekrar söyliyorum derhal bu gece demirören
bırakmalı rezil etti beşiktaşı dünyaya 8-0 oldu:devilprv: :devilprv:
8 oldu
maç bitsede bu kahroluşumuz da bitse adamlar 8 yaptı her taraflarıyla gol atıyorlar
8 oldu bu ne iş:smiles22:
üstad sen bana elmayla keresteyi kıyasla diyosun....aykut ve volkan hakkaten iyi kaleciler...ama bu hakan kaleci falan değil...benim iyi kaleci standardımda da oscar cordoba gibi pozisyon almayı bilen,ayağına hakim ve yan toplarda hata yapmayan kaleci gelir...rüştü gibi panathinaikos maçında 40 metreden pozisyon hatası yaparak gol yiyen kaleciye iyi kaleci diyemem...kimse kusura bakmasın....hah bak bi tane daha yedik tarihe geçtik...8-0 olduk....:bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin:
8-0 oldu yazıklar olsun bukadarda olmaz yaw ruhsuzlar:mad2:
bunlar futbolcu mu?yazık aldıkları paraya:mad2:
ciddi olarak şunu belirteyimki bir fenerbahçeli olarak ve bir türk olarak yıkıldım inanın bana yıkıldım ben bu maçtan ümitliydim en azından bir beraberlik alırız diyordum ama şu anda 8 i yedik offf yaaa offf..
üzgünüm cidden çok üzgünüm böyle olmamalı idi..
:(:(:( Kendim fenerliyim resmen ağlayacam bu akşam çok kötü oldu arkadaşlar ya bu durum
çok şükür bitti...yoksa adamlar 10'a doğru gidiyodu....
Çok şükür maç daha fazlasına bir Türk olarak dayanamazdım herhalde.
maç bitti