Konu güncelliğini yitirmiştir
Konu güncelliğini yitirmiştir
Kucer usta forum aracılıgı ile verebilirdin ugrastırma uyeleri diger sitelerle :)
Tamam usta pardon
ellerinize saglik .ilk ben aliyorum.çok tşk ederim.saglicakla.
Teşekkür ederim boşluğuma geldi yoksa siteden verirdim önce sen verdin sağol.:)
ustam fail dedi yüklemedi.ilk defa boyle şey oldu bende. saglicakla
Sunny Red Menu By Iran Kaon Team bu yazılımda acar mı teşekkürler
saygılar
Stream menü'de açar.Bende stream yüklü sorun yok
şu an stream BM-8200CI HW-12.01.A5_Fech_070611 yükledim kke attım acmadı ne yapmam lazım saglıcakla
saygılar
KSC.511Z.HW-12.01.A5_ABSAT AUTO OK HUSTLER OK bunu yükledim ve kke yükledim gine açmadı acaba önceden .HW-12.03.A5 bu idi ben bunu 12.01.A5 cevirdim ondan dolayı acmıyor olabilir mi d + seyrdiyorum saglıcakla
Bende 12 01 A5 ve 16 00 A1 var stream yazılım yüklü hiç bir sorun yok
*** view Softcam 01.10.2007.zip bunu attım enson actı kke attım acmadı bende saglıcakla
saygılar:45: :45:
Güle güle kullan sevindim
tespitlerinizde haklısınız...03 boarddan 01 boarda çevrilen cihazlarda kke+'nin işe yaramadığına bi kaç kez bende şahit oldum...ancak sebebi nedir bilmiyorum...:wave:Alıntı:
ellerine sağlık arkadaş teşekkürler...
teşekkürler arkadaşlar sayenizde bircok şeyi yapabiliyoruz cogu şeyi başka yerlerden temin etsek cebimizi zorlardı enbasit bir yazılım yükletsek 20 ytl alıyorlardı bir program cd cektirsek 5 ytl idi bunlardan kurtulduk iyiki varsınız saolun var olun saglıcakla
saygılar
teşekkürler
teşekkürler
classicodan streama dönuş yapılabilir mi kaon 12.01.a5?clasiicoda bahsedilen kanallar açmıyor!
Clasico yazılım menüsünde fixed cw olmasına rağmen desteklemiyor.Cihazına kuru kafa atıp stream yazılım yüklüyebilirsin.Ozaman atacağın soft cam çalışır.Yanlız yazılım atmadan önce şimdiki kanal listeni stream kanal editörü ile yedekle yazılımdan sonra atarsın.Çünkü stream yazılımda kanalları auto taratırsan Türksat'ı eksik bulur.
peki arkadaşım 12.01.a5 için stream,kuru kafa ve hazır kanal listesi nerden bulucaz yönlendirirmisin?
teşekürler
kosovalı arkadaş kuru kafa BL219v4 mü atıcaz ilk önce?
d+ok-polsat yeni *** ok-*** view yeni keyleri açan yukleme programı ile birlikte birinci mesajda
eyvallah hocam
kucer06 ve kosavalı kardeş ikinizinde verdiği keyleri denedim açmıyor.birini bana açıklaya bilirmi atıyorum sorunsuz ama yine yine açmıyooooo.
Arkadaşım bu gün saat 12 itibariyle keyler güncelliğini yitirdi çok sık *** değiştiriyorlar yenisi geldiğinde buradan verilecektir.Sen biraz geç kaldın.
Konu güncelliğini kaybetmiştir