Norveç: 1 Türkiye:2 tarihi zafer için Yorumlarınız
ŞUNU SÖYLEMEM GEREK ALLAH MAHÇUP ETMESİN İYİ OYUNDAN ZİYADE İNŞALLAH OGÜN ŞANS YANIMIZDA OLUR YOKSA İŞİMİZ ÇOK ZOR OSLODA
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KA-ZA-NA-CA-ĞIZ!
Türk futbolu Norveç'in başkenti Oslo'da tarihi bir sınav veriyor! Grubunda 3. sırada olan ay yıldızlılar, 70 milyon için sahaya çıkıyor, Avrupa Şampiyonası'na grup ikincisi olarak katılabilmek için Norveç'i devirmek istiyor! Dev maç saat 20.00'de, Türkiye'nin kalbi Oslo'da! -KADRO-
A Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.), Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor), Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş.), Yusuf Şimşek (Denizlispor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Nihat Kahveci (Villareal), Tuncay Şanlı (Middlesbrough FC), Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht).
12-11-2007, 13:27
CABBARİ
Fatih Terimin dönüm maçı inşallah yüzü kara çıkmaz
selametle
12-11-2007, 13:56
f47xfenerli
A Milli Takım'da Mehmet Topuz sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılırken, Denizlispor'dan Yusuf Şimşek kadroya dahil edildi. Kayserisporlu Mehmet Topuz A Milli Takım'ın Norveç ve Bosna Hersek Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmaları aday kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkartıldı. Topuz'un yerine Denizlispor'dan Yusuf Şimşek kadroya dahil edildi.
12-11-2007, 14:23
MUTAF
Zor bir maç olacak.Umarım şansımız yaver gider..
12-11-2007, 21:02
f47xfenerli
A Milli Futbol Takımı'nda, Fatih Tekke'nin kadrodan çıkarıldığı bildirildi.
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç ile yapacağı maçın hazırlıklarını Estonya'da sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nda, Fatih Tekke'nin kadrodan çıkarıldığı bildirildi.
Milli takımın, Le Coq Arena Stadı'nda yaptığı antrenman öncesi basına bilgi veren milli takım doktoru Cengiz Dinç, sakatlığı nedeniyle Fatih Tekke'nin (A) Milli Takım kadrosundan çıkarıldığını söyledi.
Dinç, Fatih Tekke'nin, son oynadığı maçın 30. dakikasında arka adalesinden sakatlanarak oyunu terkettiğini ifade ederek, ''Kendisiyle ve doktorlarıyla yaptığımız görüşmelerle, gönderilen sağlık raporları neticesinde arka adalesinde yaklaşık 2 santimetrelik ödem ve kanama olduğunu tespit ettik. Bugün itibariyle de zaten en az 2-3 hafta oynamayacak durumda. O yüzden kendisi kadrodan çıkarıldı'' dedi.
13-11-2007, 00:25
bulletfromhell
valla emreyi aldıysa kadroya ve oynatırsa işimiz kötü...adam resmen formsuzlar kralı....yusuf ve yıldıray bence çok iyi tercihler...emrenin yerine direkt oynatılabilir..özellikle yusuf geç bulduğu bu şansı iyi değerlendirir diye düşünüyorum....
13-11-2007, 00:51
ESES-58
arkadaşlar bugün içime 3-4 maç doğdu hepsi tuttu. bir tek milli maç kaldı. onuda yenecez inşallah ,ama bir kalemde almak istenilen kelleki alınmalıdır ,imparator yine baş tacı olacak
.bir maç hepsini unutturacak. inşallah zaferle dönerizde baş tacı yaparız
13-11-2007, 01:12
Simba
Beraber bitecek gibi geliyor
13-11-2007, 18:11
TEKNİSYEN101
Alıntı:
Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kosavalı umarım berabere bitmez inşallah yeneriz, yoksa bir 4 sene daha beklemememiz gerekecek , zor gözüküyor ama biz Türkler zoru severiz
hadi hayırlısı :praying:
13-11-2007, 19:37
f47xfenerli
Alıntı:
Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı
yav senin ağzın ne söyliyor düşüncesi bile korkunç o kadar kredi tükettiler eğer allah korusun dediğin gibi bir sonuç olursa dönmesinler norveçin oslo kentinde kalsın hepsi başta terim bey yalnışmı arkadaşlar allah aşkına beçmişe bir bakıyomda ne hatalar yaptı bu hoca gurupta bu güne kadar 10 maç yaptık tüm maçlarda kadronun yarısı farklı 11 ler şundan ümütlüyüm ki yusuf şimşek var kadroda yazıyorum çok iş yapacak maçın yıldızı olur ahanda yazdım
14-11-2007, 15:11
ultra-mehmet
Sizçe Norveç Türkiye Maçi Skoru
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sizçe norveç türkiye maçını skoru ne olur tahminizi lütfen yazın...
14-11-2007, 15:44
trilobid
kardeş bence berabere kalacağız.
14-11-2007, 15:48
ultra-mehmet
bence 2-1 bizim olacak.............
14-11-2007, 16:01
pencere77
sanki 3-1 alırız gibi geliyor
14-11-2007, 16:49
baygin
belki kızacaksınız bana ama 2-0 kaybederiz diyorum çünki fatih hocadan ümidim yok
14-11-2007, 16:52
CABBARİ
Konular Birleştirilmiştir!!!
14-11-2007, 17:03
lordlordleon
yorum yok bence -13 derece Allah yardımcımız olsun paylaşım için sağol ellerine kollarına sağlık
15-11-2007, 14:14
f47xfenerli
Türk Milli Futbol Takımı, 1998 yılından bu yana toplam 21 kez uygulanan, Dünya Kupası ile Avrupa Şampiyonası eleme grupları ve baraj müsabakalarında 5 günde yapılan 2 milli maçı birden sadece 5 kez kazanabildi.
Milliler, 21 maçlık serinin 16'sında, 5 günde yapılan 2 maçtan birinde mutlaka fire verdi.
Ay-yıldızlı ekip, finallere katılabilmek için mutlak galibiyete ihtiyacı bulunan önündeki bu iki maçı kazanarak, zoru başarmanın hesaplarını yapıyor.
-5 GÜNDE 2 MAÇ-
(A) Milli Futbol Takımı'nın, elemelerde son 9 yıllık dönemde uygulanan 5 günde 2 maçlık periyotlarda aldığı sonuçlar şöyle:
Not: Skorlarda ilk takım Türkiye olarak alınmıştır.
15-11-2007, 14:33
caglar684
Fenerbahçe li furbolcuların performansı belirleyici olacak. Yıldırayın olmaması bence pek sıkıntı yaratmaz. skor tahmini: 2-3
15-11-2007, 14:37
meterden
Bence bir kere tarihimizin en önemli maçı değil,ikincisi yunanistan maçındaki ruhla bu maçı kazanamayız,o yüzden maçtan pek ümitli değilim.
15-11-2007, 20:18
f47xfenerli
alman Markus Merk yönetecek.
İşte Norveç maçının hakemi A Milli Futbol Takımımızın, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç'le oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı...
A Milli Futbol Takımımızın, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç'le oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.
17 Kasım 2007 Cumartesi günü Ullevaal Stadyumu'nda oyananacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Markus Merk yönetecek. Merk'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Felix Brych.
15-11-2007, 20:28
f47xfenerli
Milli Takıma güven çok az
Milli Takımın 2008 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Norveç ile yapacağı maç öncesi başlatılan ankette taraftarların çoğunluğu...
A Milli futbol takımının 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Norveç ile 17 Kasım'da oynayacağı kritik maç öncesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi olan tff.org'de hafta başında başlatılan anket, katılımcıların Norveç karşısında galip gelineceğinden emin olmadığını ortaya koydu.
Tff.org.tr sitesinde yer alan "Sizce A Milli Takımımızın, 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Norveç ile 17 Kasım'da oynayacağı maç nasıl sonuçlanır?" sorulu ankete şu ana kadar 12255 kişi katıldı.
Ankette yer alan seçeneklerden "Türkiye kazanır" bölümünü işaretleyenlerin sayısı yüzde 46 olurken, "Norveç kazanır" tercihini seçenlerin oranı yüzde 43 olarak belirlendi. "Berabere biter" seçeneği ise yüzde 11'lik bir oranda kaldı.
Maç gününe kadar devam edecek olan ankette bugüne kadar tercih yapan 12255 kişi, Türkiye'nin galibiyeti ve Norveç'in galibiyeti arasında yüzde üçlük bir fark oluşturması, Türk futbol severlerin A Milli takımın 17 Kasım'da oynayacağı Norveç maçında galip geleceğine emin olmadığını gözler önüne serdi
15-11-2007, 20:39
f47xfenerli
bu arada yıldıray kesin yok norveç maçında
Norveç'te Yıldıray sevinci!
2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Cumartesi günü Norveç ile karşılacak A Milli Takım'da Yıldıray Baştürk'ün oynamayacağının kesinleşmesi Norveç cephesinde sevinç ile karşılandı.
15-11-2007, 20:42
f47xfenerli
norveç haberleri
Öte yandan kapalı kapılar ardında çalışan Norveç Milli Takımının teknik direktörü Hareide'nin oyuncularına "Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Türk casusların gelip idmanımızı ve taktiklerimizi izlemesini istemedim" dediği öğrenildi.
Bu arada Türkiye'ye karşı oynamayacağı kesinlik kazanan Andresen'in yerine Hareide'nin orta sahada Amexander Tettey'e görev vermesi bekleniyor. Türkiye'ye karşı Christian Grimstad, Jan Gunnar Solli, Alexander Tettey, Vidar Riseth, Per Ciljan, John Carew ve Kristofer Haestad gibi oyuncuların ilk 11'de yer alması da beklentiler arasında.
Bunun yanında Norveç Milli Takım Teknik Direktörü Hareide, Carew'i son 20 yılın en iyi oyuncusu olarak gösterirken Carew de Hareide'nin iltifatına layık olmaya çalışacağını belirterek, Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Türkiye karşışında da en iyi mücadelemi sergileyeceğim. Türkiye maçı bana çok heyecan veriyor. Şimdiden kalbim atmaya başladı. Karşılaşmanın kırıcı geçmemesini diliyorum " dedi.
15-11-2007, 20:48
f47xfenerli
Yıldıray'ın yerine Yusuf!
2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Norveç ile yapacağı kritik maç için Talinn'de kamp yapan A Milli Takım'da, teknik direktör Fatih Terim sakatlanan Yıldıray'ın yerine, kadroya ilk kez çağırdığı Yusuf'u oynatmayı düşünüyor!
17-11-2007, 15:24
f47xfenerli
MUHTEMEL 11'LER
TÜRKİYE
Volkan
Gökhan Gönül
Servet Çetin
Emre Aşık
Hayrettin
Emre
Yusuf
Mehmet Aurelio
Hamit Altıntop
Gökdeniz
Nihat Kahveci
NORVEÇ
Hakon Opdal
Storbaek
Erik Hagen
Brede Hangeland
John Arne Riise
Bjorn Riise
Alexander Tettey
Kristofer Heastad
Steffen Iversen
John Carew
Morten Gamst Pedersen
17-11-2007, 15:27
f47xfenerli
SAAT: 20.00
STAT: Ulleval
HAKEM: Markus Merk
YAYIN: Kanal D
İNŞALLAH BİZE UĞURLU GELİR KANAL D
17-11-2007, 18:18
f47xfenerli
ARKADAŞLAR bu maça dayanamayabilirim allah banada sabır versin
hepinizede şimdiden çarpıntı başladı bende
HAYATİ bir maça çıkıyoruz ama galibiyet şansımızı çok da yüksek görmüyorum. Nedenlerimi şöyle sıralayabilirim:
1. Bizim Milli Takım'ın bir sistemi yok. Buraya kadar hep günü kurtararak geldik, hep günlük yaşadık. Haluk Ulusoy da, Levent Bıçakçı da kendilerini kurtarabilmek için Milli Takım'ı kullandılar.
2. Oslo'ya dün geldim. Havaalanında Terim'in yüzünü gördüm. Son derece keyifsizdi. Ama Türkiye'yi 2008 elemelerinde böyle bıçak sırtı bir duruma getiren de bu hoca ve bu takım.. Diyorlar ki Türkiye bu gece yerden oynayacakmış. Fatih Hoca da bunun taktiğini veriyormuş. Peki karşındaki sırık gibi adamlar havadan oynarsa sen ne yapacaksın' Onların uzunlarını nasıl durduracaksın'
3. Elbette Terim'in de hataları büyük. Daha göreve gelir gelmez başladı hatalara... Kendisine F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon'dan birer yardımcı çekti. Yani alıştığımız şeyleri yaptı. Oysa yardımcıları arasında neden bir Abdullah Avcı yok' Ünal Karaman Milli Takım'ın altyapısını son derece iyi biliyordu. Fatih Hoca göreve geldiğinde niye ondan faydalanmadı. Karaman niye dışlandı da, ayrılmak zorunda kaldı' Şu anki ekibinde Terim'e 'Hata yapıyoruz hoca' diyebilecek kimse yok ki!
4. Hakan Şükür ve ekibi, Ersun işbaşındayken onu astılar. Ersun ayrılmak zorunda kaldı. Peki şimdi bu takımda Hakan Şükür yok ama değişen birşey, bir oyun şablonu, bir anlayış da yok.
5. Bizim ligimizde seçilebilecek en iyi kadrolardan birini seçti Fatih Terim. Ama adamların sahasında ve onların şartlarında oynayacağız. Bence şansımız çok zayıf. Umarım beni yanıltırlar.
6. Marcus Merk kötü ama disiplinli bir hakem. Asla kendisine el-kol hareketi yapılmasına izin vermez, aman dikkat!
GENEL görüşün aksine son 3-4 maçtaki oyunlarla ilgili daha iyimserim.. Topu yere indiren, oyunu rakiplerine kabul ettiren bir görüntüsü vardı. Bunu son 3-4 maça değil, belki de tüm maçlara yayabiliriz. Ancak olumsuz olan sonuçlardı. Sonuçlar kötü olunca ülkede herşey kötü gözüküyor. Sonuçlardan dolayı hırpalandılar. Avantajlı bir durumdayken final maçına geldik. Buradan yola çıkarak şunu söyleyebilirim: Yine aynı oyunlara yakın bir futbol oynayabilir, kendi oyunumuzu onlara kabul ettirebilirsek, bize sadece galibiyet gerektiğini de düşünürsek avantajlı bir maç. Kazanabiliriz. Maç dengeli gittiğinde, Norveç 60'lı dakikalardan itibaren skorun kendisine yarayacağı düşüncesiyle biraz daha kontrollü oynamak isteyecektir. Bu da bizim için maç öncesi dezavantaj gibi gözüken durumun avantaja dönmesine yarayacaktır.
Maçın en büyük önemi psikoloji... Bu faktörü kendisine çeviren takım, oyuncu tipinden dolayı daha çok şanslı olacaktır. İsim isim kişisel bir ayırım yapmak zor. Terim kafasında takımı yüzde 99 oranında oluşmuştur. Ama en önemli gücümüz takım gücümüz. Dış sahada oynamamız ve rakipten geride olmamız dezavantaj gibi gözükse de, bunlar aslında bizim için avantaj. Çünkü kazanmak zorundayız. İşte bu ateşleme gücü bizim takımı otomatik olarak ileriye doğru itecek. Gerçek takım gücümüz kendiliğinde ortaya çıkacak. Böyle bakıldığında da biz daha güçlü bir takıma sahibiz. Kazanma ihtimalimiz çok yüksek.
Bana sorarsanız Türkiye'yi galibiyete daha yakın taraf olarak görüyorum. Yeter ki, kafamızdaki plan bozulmasın.
MAÇIN KAHRAMANI KİMLER OLACAK'
ŞANSAL BÜYÜKA
Sonucu Nihat belirler
MİLLİ Takım'ın bu gece Norveç'i yeneceğine inanıyorum. Sebeplerini şöyle açıklayayım: Türkiye, uzun süredir hedefe yönelik hangi maçı oynadıysa, tamamına yakınını kazandı. Norveç 'Artık bir sonraki maça bakacağız' sınavı değil.
Fatih Terim, aday kadroyu açıkladığı gün yerden oynacağını belli etti. Norveç'in uzun savunma adamları düşünülürse, doğru bir karar. Yerden ve çabuk oyun Türkiye'ye önemli pozisyonlar kazandırabilir. Bu gece en çok Nihat'a güveniyorum.
Son dakikada kadroya giren Yusuf ilk 11'de oynarsa bunu doğru bulmam. Norveç'in fizik gücü düşünülürse, Yusuf'un özellikle 2. yarının 2. bölümünde oyuna girmesi mantıklı olur. Hele gole ihtiyaç duyduğumuz dakikalarda dar alanın sihirli ayakları olan Yusuf, Norveç ceza sahası içinde önemli işler yapabilir. Bir kuşkum defansın sol kanadı için. Adaylar Hakan Balta ve Hayrettin. İkisi de iyi futbolcu ama bu maç tecrübenin öne çıkacağı bir 90 dakika. Zorlanabilirler. Defansın ortasında ise öyle sanıyorum ki, Emre Aşık-Servet ikilisi görev yapacak. Rakipte Carew gibi hem yer hem hava toplarının önemli bir oyuncusu var. Emre zaman zaman Milli Takım'a çağrılmış olsa bile çok büyük hatalar yapmadan oynadı. Ancak hem Servet'in hem Emre'nin kontrollü futbolcular olduğunu söylemek zor. 'Acaba' diye kafamda bir soru da var'
Ligin son maçlarının hızlı ve formda adamı Gökhan Gönül'ü savunmanın sağında oynatıp, Hamit'in fulelerinden, adam eksiltişinden, kaleyi bulan sert şutlarından orta alanda yararlanmak daha iyi olabilir mi' Duygusal değilim, futbol kriterlerini, kalitemizi ve hedefimizi düşününce şartlar ne kadar zor olursa olsun, bu maçı kazanabileceğimizi tahmin ediyorum.
17-11-2007, 19:38
hueseyin
EURO d alt yazi geciyor avrupa da maci yayinlayamiyoruz diye biz nerden bakacaz maca biyardimci olan varsa tesekkür ederim ayrica kader maci biz zor dönemlerin insani olarak canlarini dislerine takarak bu maci almalarini temenni ediyorum
17-11-2007, 20:20
f47xfenerli
İşte ilk 11'imiz...
TÜRKİYE Volkan Servet Hakan Emre Aureilo Nihat Semih Arda Emre Aşık Hamit İbrahim Kaş
bu kadroyla baştan kaybetmişiz ne bunlar yav ibrahim kaş emre aşık :(
17-11-2007, 20:39
f47xfenerli
son maçtan gene altı farklı oyuncu var bu gece
bu hocayı anlayan biri varsa anlatsın lütfen
17-11-2007, 21:14
CABBARİ
gol yedik:(:(
17-11-2007, 21:18
pencere77
1-0 malesef
17-11-2007, 21:21
cetindeniz
Maçın sonucu belli
17-11-2007, 21:23
CABBARİ
bizim takım iyi değil çok kapalı futboloynuyoruz:(
17-11-2007, 21:25
bulletfromhell
emre belözoğlu oynuyorsa zaten kaybetmişiz demektir...yusuf gibi yaratıcı ve kapalı defansın arasına yerden dalabilecek bi adam niye oynamıyor???
17-11-2007, 21:32
bulletfromhell
arda ile hamit resmen dökülüyorlar...sahanın en gereksiz adamı emre gol attı...1-1
şimdi şanslar eşit iyi basmaya başladık ama emrenin golü gerçekten güzeldi
17-11-2007, 21:37
CABBARİ
iyi geliyoruz ataklarımız sıklaştı heran öne geçebiliriz
17-11-2007, 21:41
f47xfenerli
Gooooool Goooooool Emre Emre
Emre orta alanda topu kaptı, kaleyi gördü, vuruşu muhteşem gol, harika bravo çocuklar...
dk 31 1-1
17-11-2007, 21:44
f47xfenerli
bu maça yüreğim dayanmadı bilgisayarım bozuldu
17-11-2007, 21:49
Pasilobus
ilk yarı bitti arkadaşlar fena değiliz
17-11-2007, 21:53
f47xfenerli
Ve ilk yarı bitti... Norveç 1-1 Türkiye...
1-1 den sora iyi oynamaya başladık
allahım mahçup etmesin inşallah ikinci yarı alırız
maçı ülkemizin böyle bir sevince ihtiyacı var doğrusu
17-11-2007, 21:58
bulletfromhell
sevinecek bi durum yok ortada arkadaşlar...bu takımı yenmek için şut atmak gerek...ilk maçtada 2 tane duran toptan gol bulduk...dikine oynayabilecek ve ceza sahası civarında kendine faul yaptırtacak yada şut atabilecek bi oyuncumuz yok sahada....yusuf şiddetle lazım...mehmet yıldız da olabilir....
17-11-2007, 22:05
muhteşem
fatih terim artık miadını doldurdu bence kadroda hiç dogru düzgün bir değişiklik yok
bana kalırsa deneme yanılma yöntemini uygulamak lazımdı
17-11-2007, 22:13
bulletfromhell
nihat hiç bişey yapamıyo....değiştirilmesi gerek acilen...kötü oynuyo fakat kaçırılan pozisyonlar sonrası arkadaşlarına kızıyor...
17-11-2007, 22:17
f47xfenerli
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Gökhan Gönül yine sağ kanattan bindirdi ortaya baktı pası Nihat aldı, kaleyi gördü vurdu ve Opdal'ı mağlup etti, 2-1 öndeyiz...
17-11-2007, 22:17
hallederiz
gooooooooooool nihat 2-1
17-11-2007, 22:18
mehmet07
dakka 59 gooooooooooooooll nihat 2-1 öndeyiz
f47xfenerli
Alıntı:
bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı
nihat hiç bişey yapamıyo....değiştirilmesi gerek acilen...kötü oynuyo fakat kaçırılan pozisyonlar sonrası arkadaşlarına kızıyor...
attttttttttttttttttttttti
ama atttttttttti işte bravo nihat
hallederiz
arkadaşlar kim kötü oynuyor dediyseni golü o atıyor
17-11-2007, 22:19
gabila
bravo turcia
from romania gabila
17-11-2007, 22:20
CABBARİ
aslanım nihat duydunmu bulletfromhell:):)
17-11-2007, 22:20
bulletfromhell
yaw bu maç hakkaten enteresan...30 dk. boyunca hiç bişey yapmayan emre 32 de gol attı...58 dk çok kötü oynayan nihat 59'da gol attı...ama aklın yolu bir...uzaktan şut atacaksın ...başka yolu yok...
17-11-2007, 22:21
CABBARİ
Alıntı:
gabila Nickli Üyeden Alıntı
bravo turcia
from romania gabila
koçum benim türkçe bilmiyorsun ama beşiktaşlısın helal olsun:puah: :puah:
17-11-2007, 22:23
mehmet07
evet ya brova romana arkadaşlar semih bu takım da oynuyormu
17-11-2007, 22:23
bulletfromhell
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
aslanım nihat duydunmu bulletfromhell:):)
valla ağa bana kalsa emreyi hiç oynatmaz,nihatıda devre arasında değiştirirdim...ama futbol böyle bi oyun...fatih terimin yaptıkları yada yapamadıkları işe yararsa sorun olmaz...işe yaramazsa inanın bana hepiniz burda benden fazla infial edersiniz...bana kalsa yine söylüyorum...nihat ve emreyi çıkartır yusuf ve m.yıldızı oyuna alır 4-5-1 e dönerim...