forumumuzun anket bölümü çok süper çalışıyo ve ayrıca konularıda iyi......söyle bir anket yapabilirmiyiz hangi cep telefon hattını kulanıyorsunuz turkcell avea vadofone diye........şimdiden tşk...:45:
Printable View
forumumuzun anket bölümü çok süper çalışıyo ve ayrıca konularıda iyi......söyle bir anket yapabilirmiyiz hangi cep telefon hattını kulanıyorsunuz turkcell avea vadofone diye........şimdiden tşk...:45:
Anketlerin asagı yukarı hepsi acıldı :) herhafta degişik anketlerle sizlerin karşısına geliyoruz bakalım diger haftalarda ne gibi anketler acacam anket işi bana kaldı :)
Kusura bakmayın. anlayamadım.
böyle bir anket yapılırsa getirisi ne olur?
Diyelimki türkcell fazla çıktı ne olacak yanii?
selametle
anket işi supersatta güzel gidiyor valla sosyologlar biraz bu forumu incelese ii olacak sanırım
nice anketlere hep beraber
Değerli yöneticiler:Benim sizden bir isteğim olacak , tabiiki mümkünse. Ben bir amatör uyducu olarak, uydu cihazı almak veya değiştirmek isteyen dostlarıma yardımcı olmak üzere hangi reciever'ların hangi uydulardaki, hangi paketleri(şifreli) güncel emu'larla çözebildiğini gösteren bir tablo bulamıyorum.Eğer böyle bir tabloyu yapabilirseniz(veya başka türlü gösterebilirseniz)ilgilenen arkadaşlar hangi reciever alacaklarına daha kolay karar verirler.Veya var olan çanaklarını başka uydulara çevirirler.Böyle bir tablonun bir çok kişinin işini kolaylaştıracağını düşünüyorum . Saygılarımla..
siz yöneticilere sormuşsunuz ama bende forumun kıdemli bir üyesi olarak cevap vermeye çalışayım...öncelikli olarak ne izlemek istediğinize karar vermiş olmanız gerekir....hangi yabancı dile hakim olduğunuzda önemlidir...yada bunların dışında sadece ***** seyretmekte istiyor olabilirsiniz...seçim sizin...eğer fransızcaya hakim iseniz ve film seyretmek esas amacınız ise hotbird uydusundan faydalanabilirsiniz...hotbird uydusundaki fransız paketini çözen bir çok cihaz var ...ancak her daim yazılım desteği olan cihazlar kaon boardlı (sunny ve next 2005 modelleri) cihazlardır...yok dersenizki benim almancam var o zaman astra uydusuna yönelmeniz gerekir ki burada da özelliklle premier paketi dediğimiz kanalların yazılımları kaon boardlı cihazlarda mevcut...şu an için hispasat uydusu nagra 3 sistemine döneceği için o uyduyu şu anda kullanmanızı tavsiye etmiyorum...ancak illaki ingilizce kanallar istiyorsanızda supersat forum serverine üye olup bir adette next super plus cihaz alıp card-sharing uygulamasından faydalanabilirsiniz....yine ***** kanal tercihiniz varsa da en bol miktarda supersat forum serverinde mevcuttur...dolayısıylada gidipte abidik gubidik cihazlara para vermek yerine tercihinize göre adam gibi alabileceğiniz cihazlar ya kaon boardlı cihazlardır yada next super plus cihazlardır..bunun haricindeki cihazların yazılım desteği sürekli ve güvenilir olmadığı için hangi kanalı açar hangisini açmaz gibi bir listenin devamlılığı ve garantisi olmaz....next super plus ta sorunsuz bir card-sharing uyumlu cihaz olduğu içinde card-sharing olayında tavsiye etmekteyim ve üye olduğunuz serverin kanal içeriğine görede istediğiniz yayınları seyredebilirsiniz....iyi seyirler... :wave:
Sayın Bulletfromhhell;verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
arkadaslar sunu söylemek istiyorun süpersatforum da baya bilgili arkadaslar var olduguna inaniyorum cünkü bulletfromhell ve kosavli arkadaslar var daha ismini bilmedigim arkadaslarda cünkü ben hihaz yani receiver konusunda hic bilgim yoktu ilgi alanim degildi
sagol sun süpersatforum ve arkadaslar bilgilerdirdiler dahada bilgilerine ihtiyac duyacagimizdan eminin cünkü supersatforum var.
selamlar
sifo