Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar 30700 cı en yakın tarihli yazılımı hngisi nereden bulabilirim
bu yazılımlar aralık 2006 yazılımlarının üstüne *** atılmış şeklimi ne anlamadım açıklarmısınız paylaşım için sağol ellerine kollarına sağlık
bu yazılımlar normal 2006 aralık yazılıımı bu yazılımda sirius sorunsuz çalışıyor ve biss ve Constant Control Word *** menüsü bir arada var istek üzerine yüklenmiştir bu yazılımlar...
Bu yazılımda Biss menüsü olması nedeniyle isteyen üyeler vardı.Zalim Teşekkürler.
çok zalımsın zalim. teşekkürler emeğine sağlık. üstat.
Teşekkurler zalim
Teşekkurler Zalim
arkadaşlar bu 20-12-2006 tarihli 30700 mx yazılımında sirius uydusunda 10 15 saniye açık kalıyor sonra şifreye geçiyor demiştim ama silinmiş deneyin görürsünüz bende öyle oluyor bilgilerinize ....
d+ ve polsat güncel keylerle acıyormu bu yazılım yoksa yalnız süris ve dmc acıyor tşkler ilginize
adamlar bir seri çıkarttılar ki şimdide ilgilenmiyorlar hele aciko sade cıvıttı
usta bunuda denedim fayda yok ilk önce emusuz yazılımı yükledim sonra bunu yükledim yazılımdan önce ve sonra boot dosyasınıda yükledim nafile 15 saniye sonra gidiyor aciko yazılım denedim şu an bi problem yok bilginize:clap2::
teşekkürler
hayır girmedim ustat ses var goruntu yok dmc paketinde
usta haklısın cok saol biligiler icin
usta cihazda cryptoworks bolümü yok.keyleri nasıl giricem??
26.12.2006 tarihli gm 20400cım yazılımını yukledim usta cihaza dmc paketi acık *** girmeden.yardımların ve bilgi paylasımın icin tesekkurler.
00 BBEF01ABE67E2084 bu keyi girdim 1,satıra earth tv yi acmadı ustat
zalim baba merhaba,abi elimde 30300ci gm var,ben buna tüm yazılımları denedim ama bir türlü auto tps yapmıyor,şifre çözmüyor.yardım et abi parçalayacağım yoksa makineyi,ne yapamam gerek acil yardımmmmmm....
Maalesef arkadaşım o cihaza auto tps filan yaptıramazsın.Boşuna uğraşma.
11300 cı siryus için hangini yükleyelim polsatlar çalışıyormu 525sky yüklüama anten takılan yerden seyredilmiyor o yazılımda tvnin scartlı olması bizim tv de scart yok eski buna uyacak siryuslu vede polsatları açan yazılım lazım yardımcı olunursa memnun olurum
Arkadaşlar 26-12-2006 Yazılımları ile aşağıdaki paketleri sorunsuz izleyebilirisiniz.
TELSTAR12 deki DMC paketi ,Hustler Tv Kanalları , Tps ve multvisyonları açar (şimdilik)
Teknisyen101 Arkadaşım bu yazılımlar SİRİUS uydusunu sorunlu izletmiyorlarmıydı. Formumuza gelen şikayetler bu yöndeydi de o açıdan belirteyim istedim.
Saygılar.
(11400CIM-22-12-2006. ) bu yazılımı 11300 cı ya yada 4222 cıya olurmu
11400 surius ta sorunlu kesin çözümü varmı
meraba ustalar yardım 11400 e elle polsat ***lerini giriyorum açmıyo 26 12 2006 yazılımı yükledim olmadı neyapabilirim tesekkürler
Kardeşim bu yazılım POLSAT'ları açmaz. Zaten yazılımın yanında polsatları açmıyacağı yazıyordu ama gözünüzden kaçtı sanırım. Çünkü NAGRA 2 yi desteklemiyor. Sen 05.04.2006 tarihli yazılımı yüklemen gerekir. Ya da Aciko 4225, 5225 skyın 24.05.2006 tarihli yazılımını yüklemeniz gerekir. Bu yazılımları yükledikten sonra şifre bölümüne girip NAGRAVİSYON bölümündeki 7101= 10 ve 11. satırlara güncel şifreleri girmeniz gerekir. Bilgilerinize.Alıntı:
Saygılar.
Alıntı:arkadaşlar bu yazılımı yükledim ama sorun devam ediyor,kafasına göre çözüyor veya çözmüyor.Alıntı:
bence bu cihazlarda esas sorun üzerindeki modül galiba,bana sanki o engelliyor gibi geldi.Bu yazılımlarda sirüs sorunlu görünüyor.yapmadığım kalmadı,takla atmadığım kaldı.kolay gelsin,saygılar.
Şöyle yapalım ilk önce original bir yazılım atalaım sonra boot dosyası sonra aciko 5225 sonra tekrar boot ve ***lerir esetleyin aynı cihazdan bir sürü kişide var olsa onlarda olurdu benim çözümüm bu şekilde
GM 30400SKY CİHAZ için acıko yazılımı olmuyor değilmi arkadaşlar
varmıdır bilen selamlar
GM 30400sky için sirusu sorunsuz açan bir formülü olan bilen varmıdır arkadaşlar
sattım cihazı sirusu açmasa iade edecek müşteri malumunuz aciko yazılımıda olmuyor
bu 30400sky cihaza :(
Fenerli kardeşim, Sirius uydusu sorunsuz açan Aciko 5225 Skyın Temmuz 2006 yazılımı olmuyorsa sanırım başka yazılım yok gibi. Aralık 2006 yazılımıda ise donmalar olduğunu belirtmişlerdi üyelerimiz. Atabileceğin yazılım gene kendi yazılımı sanırım. Acaba Acikonun üst modellerinin yazılımı olmuyor mu? Belki bizim 11400 lerden farklıdır 30400 sky. Bilemiyorum.:49:Alıntı:
Saygılar.
teşekkürler:)