Konu güncelliğini yitirmiştir
Printable View
Konu güncelliğini yitirmiştir
emeğine sağlık
Teşekkurler
ellerine sağlık teşekkürler
eline sağlık teşekkürler
teşekkürler..............
eline sağlık
kusura bakmayın ben hala anlamıs degılım softcam attım polsatlar actı ama dıgerlerı acmadı ve forumda hala cıktıgını soleyıp tesekkur edenler var nasıl ızlıyosunuz bızede acıklayın sunny 7011 dcı
Hotbird 10853 27500 H(Yatay) bu frekanstaki Inxtc tv 'ye baktınmı
tşk. saol
açmıyo arkadaşlar neden aceba?
çöktümü ki?
yani diğer menüde kullanılmaz mı demek istiyorsun
Soft cam yükledim Freex1.2 Xdream açmıyo Inxtc tv açılıyo
Freex'ler ve xdream gitti yenisi gelince verilecektir
xdream ve freex tvler giitti fakat ınxtctv hala çalışıyor
sağol teşekkürler. iyi çalışmalar.
teşekkürler
güzel bir paylaşım devamını diliyoruz
Ellerine ve emegine saglik k.ler sagolasin
cihazda kaon classicco yazılımı var işe yararmı sunny 7010 dcı 12.01.a5
bu keyler aktifmi acaba ?
inxtc de ses var görüntü yok gönül tersini dilerdi ama :)
merci frere 100/100
teşekkürler saolasın
saygılar :45:
Kucer kardeş tşk. Benim cihazım Sunny 1030 dcisky 12.03.a5 ilk seri rc2 ancak bu dosyayı hangi kup ile atacağız biraz açıklama yaparsan sevinirim. Teşekkürler.
sunny 12.01.a5 te ne yaparsak yapalım cıkmıyo herseyı denedım olmadı buna bı care yokmu arkadaslar
Arkadaşım cihazında stream yazılım varsa ve soft cam attığın halde açmıyorsa cihazı tamamen resetle kanal listesini yeniden at kanal kilidini aç cihazın açacaktır en sonunda sotf cam'ı yeniden at
sağol ustad
arkadaşım stream menü diyerek insanlarııı yanlış yönlendirme hepsine oluyorr
Arkadaşım tabiki açar ama arkadaşlar stream menüde'de açarmı diye soruyorlar onun için öyle yazdım iyi oku sadece stream menüde açar demedim.Sadece clasico menüde açmaz.Şu anda kaon tabanlı cihazlara üç çeşit yazılım atılabilmektedir.
"Stream menüde kullanabilirsiniz yükleme loaderi içerisindedir"
burda benim çıkardığım sadece stream da kullanılabilir çıkarıyorum ama orda biii "menüde de "gibi bir ilave olsaydı dediğin doğruydu diye düşünüyorum...