Printable View
emeği geçenlere teşekkürler
bende teşekkür ederim digher seriler de yüklendi depodan alabilirsiniz
yazlımlar için teşekürler
Yazılımlar foruma alınmıştır..
9000 serilrin menüsü yine yeni menümü diyer yazılımda cihazda kitlenmeler meydana geliyordu acba bu sorun düzeltildimi
yazılım için teşekkürler ama tps auto yapmıyor.
yazılımlar için tşk. arkadaşlar bu btm yazılımlarını bin'e çevirme imkanımız varmı? diğer serilerin yazılımları bin şeklinde de verilebiliyor. 9000 serileri'ne bin şeklinde verilemezmi? eğer verilirse kup ile yükleyebiliriz. Belki benim gibi kaon'a dönüş yapıpta tekrar sunny'e dönemeyenler bu şekilde sunny yazılımı yükleyebiliriz.
üstadım, hangisi mümkün değil, btm nin bin'e dönüşmesimi ? dönüşüm mü. Şu andaki imkanlar dahilinde dönüşümün mümkün olmadığını biliyorum, fakat denemek lazım. Belki olur hesabı :8[1]: Bilgi verdiğin için ayrıca tşk. ederim
Alıntı:
Btm ' nin bin ' e dönüşümü olamaz .. ( animasyonlu yazılımlar için ) .. Cihazınızı kaon yazılımına döndürseniz ,sunnye geri dönüş yapamazsınız ,flashı yeniden yükletmeniz gerekir tekrardan sunny yazılımına dönmeniz için..
Yazılımda emeği geçenlere teşekkürler.
9000 serilerinin yazılımı btmdir bin yazılımı bu cihazlara mevcut değildir oyuzden btmyi bine cevirme gibi bi imkan yok ama eski seri sunny yani c boardlarda btm yazılımını bine cevirme imkanı var 9000 serilerinde malesef mümkün değil
9080 Serisi Eklendi Snopy@
permyer1,2,3,4 tedonma ede kitlenme haladevam premyer stardasorun yok bilginize
emeği geçenlere teşekkürler
permyer1,2,3,4 tedonma ede kitlenme haladevam premyer stardasorun yok bilginize
:common001: bende 9080 serisine ne zaman verilecek premierler diye bekliyordum.Zaten verilse verilse sadece supersatforum da verilir diyodum ve oyle de oldu.Diğer cihazlari bilmem ama sunny dedigin zaman akla ilk gelen yer. her zaman hizli dogru ve adi gibi supersiniz.Belki yeri degil ben gereksiz sozler sarfederek burayi işgal ediyorum ama cidden bu kadar zamaninizi harcayip bize bu yazilimlari yardimlari vs yaptiginiz icin gercekten cok ama cok tesekkurler.İyiki varsiniz.:present:
yazilimi yukledim digi tv ok tps auto yapmiyo ve acilmiyo ve premierler de acilmiyo.Premier icin *** giriyorum o zaman premier starlari aciyo premier 1.2 3 vs de cihaz kitleniyo sadece bu sorun bendemi acaba tesklr.
ben şimdi 9000 serisine yazlım yükledim tps ler acmıyor usuha kanalı üzerinde bekliyorum auto yapmıyor
bende de açmadı bende o yüzden eski yazılımı yükledim o yazılımda ırdeto 2 desteği yok ama tpsler açık
tps au çalışmıyor
bazı kutularda tps çöktü
arkadaşlar merhaba sunny 9030 cı cihazım var,bu cihaza yazılımı nasıl atabilirim.bilgi verirseniz sevinirim
Slm arkadaslar bunu test etmeden nasil önemli yapilir onu anlamadim?
Bu yazilim berbat ne auto yapiyor ne Premiere ok?
premiere kanali üzerinde durunca sunny kendiliginden kapaniyor!
Hic kimseye tavsiye etmem..:46:
Yazılım sorunlu oldugu için konu kapanmıştır..