Tps - Srg Au & Art - Digi Tv - Polsat - Fixed Cw - Irdeto2 - Biss - Premiere Ok
Orjinal Fabrika Yazılımlarıdır.. Üzerinde hiçbir şekilde oynama yapılmamıştır..!
Yazılımlar Atmup113usr ile yüklenecek !
Printable View
Tps - Srg Au & Art - Digi Tv - Polsat - Fixed Cw - Irdeto2 - Biss - Premiere Ok
Orjinal Fabrika Yazılımlarıdır.. Üzerinde hiçbir şekilde oynama yapılmamıştır..!
Yazılımlar Atmup113usr ile yüklenecek !
ey vallah
yazılımlar için emeğine sağlık
16.00.A1 olanlara neden yazılım verilmiyo Fabrika tarafından üvey evlat muamelesi görüyoruz
su anda stream yazılım yüklü cihazımda.bu yazılım ların bi avantajı varmı ..gecmek için kuru kafa yüklemem gerekiyomu.yardımcı olanlara şimdiden tşkler..
9000 serilerinin kaona dönen cihazlar için yazılım yokmu..
this is working for the older board 3.1 OF KAON?????because the others firm of sunny dosent work on kaon:tsk:
acaba sunny 1030 dcı skyz lere yazılım ne zaman gelecek .biri şu sunny fabrikasına söylese .ustalarım belki sizin sözünüz geçer .tamamen yetim kaldık.kimsenin ilgilendiği yok ne yapacağız bilmemki.kaldırıp atmaya kıyamıyorum.ilk çıktığında çok para vermiştim hemde dolar olarak satıyorlardı.şimdi gözümde beş para etmiyor artık.müzeyemi kaldırsak acaba..!
Alıntı:İyi seyirler dilerim..Alıntı:
Yazılımların tarihine bakarsanız anlaycaksınız.. Eski yazılımların aynısı fakat btm formatındadır..
Benim cihazımda a board yapılacak bişey yok..Alıntı:
Evet geçişler için kurukafa yı kullanın.. Sunny menuludur..Alıntı:
Hayır bulunmamakta..Alıntı:
This sw in not 3.1.. All board Sunny Ok.. ( 3.x , 4.x OK )Alıntı:
Selam
Fabrika A boardlara yazılım çıkartmamakta ,Sizlere de stream ve Kaon Universals yazılımlarını yükleme şansı kalıyor fakat bunun içinde cihazın modülünü iptal edip 12.01.a5 ' e çevirmeniz gerekiyor.. Evet aslında herkes zamanında iyi diye o cihazlara koştu şimdi yüzüne bile bakılmıyor..
i loaded this sunny firm 12.C1.A5 and dosent work on my kaon,all the time is restarting my Kaon(the Hw of my kaon is 12.c1.a5) ...the firm dosent work on older board::mad2: what can i do? i want to have the subtitile for digi and on the stream sistem dosent work the subtitle:46:
AT-7O11D yazan cihaz için hangi yazılım yüklenebilir. Sonunda z yada cız yok. Bunun yazılımı varmıdır.
benim cihazı 12.C1.A5 stream yazılım yüklü kuru kafa yükledim.daha sonra yazılım atacagım zaman atmup111 ekranında com.... bi şey yazıyor yazılım yüklenmi yor..yanliş bişey mi yapıyorum ki..yardımcı olanlara şimdiden tşkler
ya arkadaşlar bu 12.03.a5 lere ne oldu
Ben bisey sorcaktim.Turksatta hotbird de ve astrada bazi tplerden sinyal almakta zorlaniyorum.Baska bi cihazla misal hotbirdde 12692.27500 deki absat kanallarini % 70 le alirken 9085 cı ile hic sinyal alamiyorum.Lnb canak vs hepsini kontrol ettim.Benim sorum acaba bu sorun yazilimdan olabilirmi tsklr.
usta bu yazılımı attım ama multiler acmadı nasıl olacak herseyi yaptım gtm 00:00 yaptım yine olmadı
teşekkürler
yazilimi yeniden yukledim tamam duzeldi.elinize kolunuza saglik
cok cok tesekur ederim.
Yazılım yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın. Cihazınızı arka anahtardan açıp kapattıkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.
ustalar iyi akşamlar, az önce sunny cihaza yazılım attım aynen talimatta dendiği gibi sarı mavi yeşil menü ye basıyom ama *** menüsü açılmıyor. Yardım ve önerilerinizi bekliyom
arkadaşlar 90XX SERİSİ YENİ MENÜ (farklı menü) yazılımlar daha önce forumda vardı şimdi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz şimdideden ilginize teşekkürler.
ustalar 12.03.a5 ler ıyıce yetım ve oksuz kaldılar gozden cıkarıldımı yazılım destegı sona mı erdı acık ve net bı acıklama varmı bosuna mı beklıoruz yazılım cıkacak dıe bılgılendırırsenız ona gore beklemeyelım cıhazı mızı degıstırelım baska caremıs kalmıo tsk.
bu yazlımlarda sunny 9000 serielerinde hala tps automu
Bilemiyorum ama sanırım 9000 yazılımlarında au hala çalışıyor .
sunny desteği kessin bundan sonra sunny kim alsın
piyasada ençok bulunan 12.01.a5 için desteğini kesmek sunny için büyük ayıp bu makineler 2 yılını yeni doldurdu her yıl makine mi yenilemesi gerekir vatandaşın..
ntv. fox açıyormu arkadaşım bilgiverir misiniz????????
Çok haklısınız benim cihazımda 12.01.A5 ama yapacak bişey yok. :frown:Alıntı:
Yerli platformlar hakkında soru sormak yasaktır arkadaşım forum kurallarını okuyunuz . :yell:
AT:9070ftaz
info:10.05.08-cfca
s/w:v21.00.05
h/w:v1A.00.A5
loader:v1.02
cıhazı yeni satın aldım.son btm yazılımını başarılı bir şekilde yükledim.emu yazılımı gözükmesine rağmen uygulamayıda harfiyen yaptım.ama şifreli kanalları acamadım.
hatta nagravizyon şifrelerini elle girmeme rağmen acılmadı.acaba loaderi yükseltmediğim içinmi başarılı olamadım.
şimdiden her şey için teşekkür ederim...
çok teşekkürler deneyeceğim....