Yayında...
Printable View
Yayında...
teşekkürler bilgilendirme için ama madem konu açmışsınız en azından bir iki kelime daha yazıp açıklama yapabilir siniz yazdığınız sadece "yayında" kelimesi
bunu okuyan her üye ister istemez soracak nerde yayında ??hangi uydu da??hangi frekansta diye?? lütfen bunlara biraz dikkat edelim!!
işte dakka bir gol bir daha ben bu mesajı yazarken bile sormuşlar !!!
BÖYLE KONU MU OLUR BİLGİ YOK NE DEMEK
National Geographic Channel Turkey HD
NEREDEN YAYINDA TP Sİ NEDİR
konuyu açıklarsanız sevinirim uydu ve frekansı nedir ????? bu tip gereksiz konuları açmayalım lütfen saygılar....
konuyu acmadan önce ben bukonuyu ekliyom ama kaynak ne onu yazarsın be c......... arkadasım
kızmana gerek yok sen istedim böyle asparagas haberden dolayı:bangin: :bangin:
yazan bu yazılanları okusa heralde cevabını yazar ve bızı aydınlatırdı
yazdığına pişman oldu...
yazdığına pişman olmasına gerek yok açıklama yapsın yeter...
FREKANSI bilseniz ne olacak zaten şifreli amac dtnin hd olayına çok yaklaştığını haber vermekti 10928 H 30000 fec 2/3 alın frekans izleyebilen varsa bravo card sharingle dahi izlenemiyor
forum güvenliği açısından
üzerinde süpekülasyon olmasın dt ile ilgili
şifre şharing gibi söylemler kesinlikle yasaktır
dikkat etmek lazım
konu dijitürk bölümüne açıldıysa elbette dijitürk uydusundadır
arkadaslar türce dil seceneği ile(telstar12.15w)izlersiniz emuyu yükledikten sonra sorun yok 90cm anten 100/80 sinyal
11124.H.18386
11150.H.18386
bu frakanlarda ikisindede var ilgilenenlere saygılarımla:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2::
ne sacma sapan işler yapılıyor.ne demek sadece yayında bilmiyor sanaız yazmayın.tşk.ler
tabiki arkadaslarin verecekleri kararlar yine de bizde saygi durmak var... yinede hangi uyduda ve frekans nedir bilmek isterdim dogrusu :praying:
zxcvbn10250 National Geographic Channel Turkey HD digitürkte yayında desen olurdu.bukadar basit.birbucuk sene olmus üye olalı ama msjı eksık yazmışın
Frekansını ben vereyim bari
Eutelsat W3A @ 7° East
10928 H 30000 2/3
DigiTurk
Fox Sports HD Turkey - Lig TV HD
test HD - MMAX HD
National Geographic Channel Turkey HD
frekanstaki kanallar...
Cryptoworks Irdeto2 şifreleme sistemi