arkadaslar hotbird canagını telstar uydusuna ceviricem..antalya merkez 90lık canakla izleyebilirmiyim??yardımlarınızı beklıyorum:49: :49:
Printable View
arkadaslar hotbird canagını telstar uydusuna ceviricem..antalya merkez 90lık canakla izleyebilirmiyim??yardımlarınızı beklıyorum:49: :49:
hotbirde göre telstarı nasıl ayarlarım???
hotbirde göre telstarı nasıl ayarlarım???
11124 H 18386 frekansını uyduyu ayarlamada kullanın.National Geographic Channel Wild bu sinyaldedir.türkçe dil seceneği mevcut.güçlü bir sinyaldir.cryptoworks şifreleme sistemiyledir.
hispaya göre çanağın arkasına geç biraz yukarı kaldırarak sola yavaş yavaş çevir...
hotbirdin sağında önce 7 derece batı nilesatı bulup devam edin.çanak hispa kadar aşağıya bakmıyor buna dikkat et.
bunlarda güçlü sinyaldir
11123 H 18386
11150 H
MPEG-218386
11150 V
MPEG-219275
12608 H
MPEG-219279
usta bilgilendiriğin icin tesekkür ederim.yarın hava yagmurlu olmazsa dediklerini uygulucam.şimdi yapıcaktım ama yagmur yagıyo.
saygılar
telstar ok
telstarı buldum arkadaslar bilgi ve paylasımlarınız için tesekkurler..
hotbird ün neresindeymiş bende çevireyim :)
Spor kanalları varmı bide önemli olan o :)
arkadaşlar ben nilsatı çok kolay buluyorum ama hemen yanında diye yazılan telsat uydusunu bir türlü bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.
arkadaşım yukarıdaki msj'lardada belirtiğimiz gibi nilesat bulduktan sonra yavaş yavaş çanağı nilesat uydusunun sağına doğru çeviriniz (yaklaşık 1 ile 3 cm arası) sinyali yakaladığınız yerde sabitleyiniz. kolay gelsin
Teşekkürler @leyla gerçekten güzel ve detaylı resimler. :)
ewt gercekten güzel resimler bide arkadaslar örnegin nilesata sabit canagınızla bir aparat koyarsanız telstarıda alabilirsiniz ben öyle kullanıyorum :nod:
şimdi belgesel kanalı şifresizmi
birde ben bakayım şu uyduya 12.01.A5 ile seyredebilirmiyim
saygılar
nasıl kanallar var bende Alanyadan 90 lık çanakla alabilirmiyim değermi çevirmeye?
evet izleyebilirsin....Harika kanallar var..hatta bazı kanallarda türkçe dil seçenegi var..NatGeoWild hepsine yeter..Saygılar..Alıntı:
Not:Çanak neredeyse tam dik durumda ve lnb yönü önden bakınca saat dört durumunda olacak...
mturkkan teşekkür ederim saolasın
saygılar
Alanya'dan 90 lık Çanakla hepsini izleyebilirsiniz. Selamlar...
hispasatın lnb yönü ile aynı sanırım
Bu kanalların kaçı açık acaba hangileri seyrediliyor.
telstar uydusunda belgesel kapalı arkadaşlar nat.wild şu an kapalı
şifreler göçtüğü için şuan izlenemiyor bilginize
Nezaman AÇilir Bİlgİsİ Olan Varmi ArkadaŞlar