Galatasaray-B.Leverkusen
Anderlecht-Bordeaux
yanlışlıkla bir üst tura cıkan gs busefer tökezler.
Printable View
Galatasaray-B.Leverkusen
Anderlecht-Bordeaux
yanlışlıkla bir üst tura cıkan gs busefer tökezler.
fenerbahce-sevilla
Celtic - Barcelona
Olympique Lyon - Manchester United
Schalke - Porto
Liverpool - Inter
Roma - Real Madrid
Arsenal - Milan
Olympiakos - Chelsea
Gs nin sansı yok.Leverkusen en son maçta zuriche 5 attı.
valla ustat bu gs avrupada hicbirsey yapamaz.nerde o eski gs
evet sizlere katılıyorum başkasının teriyle çıktı
inş.ulke puanı ıcın ıkı takımda avrupada destan yazarlar.ulkemıze saglam transferler daha kolay olur.
arkadaşlar hiç belli olmaz zaman zamanı kovalar
inşallah bir üst tura gececegiz
selametle
gerçekten zor rakip. ama son avrupa maçlarındaki gibi oynadığı oyuna devam ederse geçemez bu turu.
Zürich takımını son maçta 5-0 yenmiş olabilir..Eğer Galatasaray Lig başladığındaki gibi oynarsa leverkuseni yene bilir..
avrupa maçları hç belli olmaz
gönlümüz turdan yana,ama ara transferde gs ne yapar bilmem ancak şu andaki durumuyla elenmeye daha yakın duruyor.zaman var inş.ikiside turlar
arkadaslar niye bu kadar karamsar konuşuyorsunuz bu cim bom cıkar bu leverkuseni yener ben her bahsine varım çünkü cim bom böyük macların takımı unutmayalım uef kupasını aldığımız sene son macta milanı sondakika golüyle yenip uef ya gitti onun için ben cok umutluyum saygılarımla
şanlı galatasarayımız inşallah bu takımı eler galatasarayımıza başarılar dilerim
milan,chelsea,liverpool,r.madrid,barcelona,sevilla,man utd ve schalke tur atlar gibime geliyor...g.sarayın rakibide oldukça sert bi rakip...g.sarayın şansıda çok düşük...selametle
adam gibi oynarlarsa galatasaray ruhu ile dagıtırız evelallah ondan sonra derizki bizi biri durdursun
o günkü hırs ve takım oyunu çnemli şimdi bol bol sallamaya hiç gerek yok o gün bir gelsin bakalım
selametle
Doğrusu artık takımda oyun keyfi vede lig keyfi bile kalmadı
GS ın orta sahasına Ayhan gelirse takım toparlanır yokluğu hissediliyor.