YAZILIM ORJINAL FABRİKA YAZILIMLARDIR BİN VERSİYONDUR TPS AUTO VE PREMİERE DÜZENLENMİŞTİR....
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN
Tps Auto
Premiere Auto
Digi TV Ok
Polsat Ok.
Printable View
YAZILIM ORJINAL FABRİKA YAZILIMLARDIR BİN VERSİYONDUR TPS AUTO VE PREMİERE DÜZENLENMİŞTİR....
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN
Tps Auto
Premiere Auto
Digi TV Ok
Polsat Ok.
snopy usta ben yukledim premierlerdeki sorun cozulmus supersiniz ellerinize saglik.:present:
teşekürler üstad eline saglık..:45:
9000 serilerine yokmu
teşekkürler usta...
please 12-01-a5
teşekürler üstad eline saglık
bu yazılımda diger açılabilenlerde automu?
tps de multiler açılıyomu?
7010 dcız nin 12.01.A5 YOKMU
arkadaslar elimde 3 tana suny kaon tabanli var verilen yazilimlari yukledim ne sifre bolumu aciliyor nede bagli olan 4 canagi taniyor birde premier ve digerleri acilmiyor cunku kanal kiliti aktif yapamiyoruz herkese kolay gelsin selamlar
Sarı + mavi + yeşil + menu olarak girin emu tablosu açılır. Bağlı olan çanakların diseq ayarlarını yapınız. Kanal kildinin çözümü için yazılım atmadan önce kurukafa ( bl 2.1.9.v4 ) yükleyin bu sorun çözülür. :)
premier oto yapmıyor 16 co 91
hw 16.00.A1 için yazılım çıkmıyormu artık?
arkadaslar
Hw 16.90.81 yok mu yeni firmware?
Üstadlarım,
bu yazılımlar orjinal yazılım olduğunu belirtmişsiniz. Bu yazılımları yüklediğimiz zaman
ayarlamış olduğumuz kanal listesi değişecek mi? çünkü çoğunlukla orjinal yazılımlar,
uydu cihazını sıfırlıyor. yani kanalları yeniden taratmak istiyor. buda kanalların yerlerini
değiştiriyor. bütün kanalları tek tek sıraya koymak zorunda kalıyoruz. eğer bu yazılım
kanalların yerlerini değiştirmiyor ise atmak istiyorum. AT-7011_DCIZ HW-12.C1.A5
Saygılarımla, MURTAZ.
yazılımları SUNN-7011 DCIZ uydu cihazına atan arkadaş var mı. kanalların yerleri değişiyor mu? saygılarımla. MURTAZ
H.Cakir Dostum. şu anda orjinal yazılım var. AT-7011_DCIZ HW-12.C1.A5
zaten verilen yazılımlar da orjinal yazılımlar. gerçi YAZILIMLARI KUP 230 ile
yükleyiniz diyor. Ben bundan önceki yazılımı atm-113 ile yüklemiştik. o zaman
kanalları yeniden ayarladım. saygılarımla MURTAZ.
H.Cakir Dostum. Bende Trabzonsporluyum. Çünkü memleketim Trabzon Araklı.
H.Cakir Dostum. bir önceki yazılımı atm-113 ile yüklemiştim. orjinal yazılım olduğunu
için. vermiş olduğun adres tede orjinal yazılım ve atm 113 ile yükleyiniz diyor. bir
önceki atm 113 ile yüklendiği için kanal listesi değişmez mi. birde (kanal listesinin yedeğini alabilirsiniz) diyorsunuz ben bunu bilmiyorum. yedeklemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorumm
saygılarımla.
MURTAZ
Her Trabzonlunun 2. takımı galatasaray dır. OKEY
7400 cım lara yokmu
kardes nagravision da premierenen keylerini vermke istyiorum ama 32 tane sayi var ve benim sunny de nagra 501 01 var ama 16 tane siyiyor 01 e
acil gerek kardes
arkadaslar keyler 00 da iken ilk 16 sayisinia 00 ra verdim öbür 16 ise 01 oldu
ama simdi keyler 01 de ve ben ilk 16 tiyi 01 ve son 16 tiyi 00 verdim olmadi
sagol oldu simdi
sa. arkadaşlar ben seyi sorcam aynı tarihli bi bin uzantılı bide btm yazılımları var bunların farkı neki.cihazımda stream yazılım yüklü 12.c1.a5 hangi yazılımı yüklesem ii olur.telstar uydusunu izlemek istiyommbide..
sagolasiniz arkadaslar sayenizde tv izliyoruz yanliz bir sorum olacak nagra 3 bu sisteme gecen kanallari izlememizi destekleyen sunyy yada kaon cihazlari varmidir
...........................................................................................................................
ben bifark göremedim yeni yazılımda hani pw lerde düzelme vardı aynı sorun devam ediyor
auto bileyok keyleri girmezseniz açmıyor
sanırım bizler sunny hep donmalı bişekilde seyredecegiz diger cihazlara bakıyorumda nerdeyse çogu auto bile yapıyor gelgör sunny buna bile biçare bulamdılar neymiş MECM 60okuyamıyormuş peki diger cihazlar nasıl okuyor
premiereleri yangi uydu serederim ustalar
Hi
Premiere works without freezes with this emu.
regards
ustam ellerinize bilginize sağlık. ama bir türlü 1030 dciskyz modeli için bulunmadı yazılım. Bu cihazı alanlar hem fazla para ödedi hemde mahrum kaldı. Bu cihazın yazılımını da yapamanızı bekliyorum. Teşekkürler.
Tps au için ; Emuya reset atın ( sarı+mavi+yeşil+menu , load default yapın ) daha sonra kanal kilidini kaldırın sistem kurmadan gmt : 0 olarak ayarlayın daha sonra Ushuia Tv de 2 dk. bekleyerek tps au olarak izleyebilirsiniz. :)
bu yazılımlarla.astradaki tekilaları izleye biliyozmu..veya başka izlenen yazılım varmı..arkadaşlar
1201a5 e steam yazılımı yukle çoktandır açık zaten kolay gelsin
Mrb acaba 12.01.a5 hw ye uygun yazılım varmı...
tps au hala devam ediyormu bu yazılımlarda birde sirüs bu yazılımla açıkmı.yardımlarınız için teşekkürler
saygılar