Kaon cihazlarla ile ilgili tüm problemleri burada paylaşalım arkadaşlar. :)
Printable View
Kaon cihazlarla ile ilgili tüm problemleri burada paylaşalım arkadaşlar. :)
Digix13 42 65 mr çakılı modüllü
loader:5.1.6
sw:2.0.1
ca:3.1.3
cihazım var bir türlü softcam ve kk+ yüklenmiyor önceden yüklemiştim forumda verilen
bilgileri uyguluyorum bağlantı yapıyor fakat yükleme olmuyor. kafayı veya cihazı yiyecen
linkteki emu yazılımı yükledim cihazda çakılı modül kısmı boş görünüyor magic modül
yazılım galiba viacces kilitleniyor.olmuyor fakat 7.9.2007 emu yazılımı aynı düzende yüklüyorum kaploda sorun olmaması lazım önerilerinize bekliyorum
DSC-911UZ_HW-13.42.65_TPS AUTO İRDETO 1.2 OK 07.09.2007 emu yazılımı bu
yardım yardım
ustam kaploların uçlarını değiştirdim 3.2-2.3-5.5 yaptım softcam ve kk+ yine tık
yok yanlız usb com çevirici kullanıyorum fakat emu yazılımı yüklüyorum
cihaz:digix911uz 13.42.65:smiles22:
selamlar;
kullandığım cihaz kaon 511z .Şu andaki mevcut yüklü yazılımla şifreli kanalları izleyebiliyorum fakat yasal lig tv üyesi olduğum halde lig tv yi izleyemiyorum. her ikisini aynı anda izlememi sağlayacak bir program mevcutmu.
hayırlı akşamlar
propleme çözdüm usb com1 port çeviriciden kaynaklanıyormuş com1 kartı
takınca softcam ve kk+ *** yükleme yapıldı:rockon:
iyi aksamlar arkadaslar yardiminiza ihtiyacim varbende kaon 570h varyazilim yüklemeye calistim ama yüklemiyor su yaziyi yaziyor target 2m flash amd stflash top yaziyor ne anlama geliyor bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim saygilar
iyi akşamlar sizlerden bir ricam olacak
kaon cihazlara nezaman yazılım gelecek
yoksa hiç mi gelmeyecek bu konuda bi bilgisi
olan varsa lütfen yazzın şimdiden teşekürler:smiles22:
***leri giremiyorum. sarı+mavi+yeşil+menü yapıyorum *** menüsü çıkmıyor.
ben cihazıma yazılım yüklemiyorum acaba neden kuru kafayı da yükledim ama şu kup 230 neyse onu bulamadım yardım ederseniz sevinirim
12.01.a5 yüklü cihazımda
cevap veren yok mu:praying:
üstadım 12-01-a5 makinem var akşam seyrederken görüntü dondu (tps)leri cihazı açıp kapattım olmadı ***lere reset atayım dedim *** menüsü çıkmıyor displayde cas2 yazıyor cihaz kitleniyor 2 kez yazılım attım nafile aynı sorun cas2 yazıyor sonra kke dosyasını atımak aklıma geldi ve dosyayı atınca cihaz düzeldi merakım şu ilk defa böyle birşey yaşadım sizce sorun neden kaynaklanmış olabilir..?? saygılar..
alakan için teşekkürler üstadım....
arkadaşlar kaon 511z cı cihazım var pın kodu 6 haneli ve pın kodunu unuttum menüler kilitli hiç bir şey yapamıyorum.Cihazın katoloğunda kırmızıyeşilsarımavi tışlara basın sıfırlar diyor ama bu işlem 4 haneli pinler için geçerli malesef açamadım lütfen yardım teşekkür ederim
HCakır kardeş lütfen yardım 6 haneli pın ile ilgili
463330 arkadaşım
Bu şifreyi menü sistem kurma üzerinde gir ve o***le bakalım
sevgili üstadım stream yzılımlarda txt çalışmıyormu..??
teletext çalışmıyor üstadım...
HİÇbİr Yazilim Yukleyemİyorum. Hep Hata Verİyo.yardim Lutfen. Ksf 511 Z ( 16.co.a1) Mevcut Yazilimda İken Load Defaul Da Yapamiyorum. Sari+mavi+yeŞil +menudegilmiydi..?
Merhaba arkadaşlar, Sahip olduğum KAON KSC 570 (H/W 12.01.A5 S/W 02.00.01) marka cihazıma ilk kez yazılım atmayı denedim.
Fakat dört haneli olan şifre yazılımdan sonra altı haneli oldu ve kilidi açamıyorum.
Ne yapacağımı bilemiyorum.
Bu konu hakkında acemi olduğum için yardımlarınızı rica ediyorum.
Yardım ve bilgi verebilecek arkadaslarıma şimdiden çok teşekkür ederim. :praying:
Sayın arkadaşlar, ilginiz ve yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim,
cihaz kilidi şu an sıfırlandı. Cihazım için tavsiye edebileceğiniz yazılım veya yapabileceğim yararlı başka birşey varsa engin bilginizden yine yararlanmak isterim. Iyı çalışmalar :45:
tanx..........
sunny 1030 cihazım var kaon yazılım yüklü
daha önce defalarca yazılım yükledim hiç bir sorun yoktu ama şimdi yazılım yüklemeye çalışıyorum ekranda L219 yazı çıkıp kalıyo ne yaptımsa olmadı hiç bir yazılım yükleyemiyorum
yardımlarınız için şimdiden tşk ederim
Yazılımı kup230 ile engineer modda yüklemeyi deneyin,Engineer moda geçmek için Kup230 açıkken boşluk tuşuna basın ve altta yazıların bulunduğu bölümde Engineer mod yazısını gördükten sonra rahatlıkla yükleyebilirsiniz..:)
Kaon Yardim
Kaon Model Bm-8400 Sta2 ,h/w 12.c1.a5 , Loader 02.01.09
Tps İÇİn Ne YÜklemelİyİm.
TeŞekkÜrler
12.01.a5 lere yazılım desteği kesildi. onun yerine c borlu yazılımlar çıkıyor. elimizdeki bu cihazlar ne olacak. stream menü yazılım makineyi çok kasıyor ve yazılımlar çok yavaş. acaba bu makineleri c borda cevirmenin bir yolu yok mu? bu konuda bilgisi olan ve yardım edecek kimse var mı?
selamlar ustam. bende bu rezerve ayarlari dünyasina yeni girdim. ben kaon rezervelere türksat ve astra kanallarini otomatik yükleme programini sayfamizdan yüklemeye calisiyorum ama bir türlü beceremiyorum. yardimci olabilirseniz sevinirim. saygilar. CARSAMBALI...:frown:
arkadaşım ilk olarak rezerve değil receıver veya uydu cihazı desen daha iyi olur. artı problemini biraz daha anlaşılır yazarmısın.
denedim ustam ama olmadi...:(
kusura bakma ustam yanlis yazmisim. ben kaon receiverler icin kanal editörü yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim. yardimci olabilirseniz sevinirim. saygilarla CARSAMBALI ...
arkadaşım kanal editörü yükleme programıdır bu programı forumdanmı indiremiyomusun.
arkadaslar kaon 511z mor menü arıyorum eski olan 12 01 a5 hw li.yukleme loaderı ıle bırlıkte yardım edermısınız
forumda arastirin bulamazsaniz,size yardimci olabilirim.
h çakır usta cihazda kaon team vardı 12.01.a5 yükledim 888 hatası veriyor hangi hv uygun olur
Arkadaşım yanlış yazılım atmışsın.Cihazının sistem bilgisine göre orjinal yazılım atarsan düzelir.
Mereba
Aceba Kaon200MX -----> Kaon 202ye donos.durulebilinermi?
sayın h cakır ustam ben de ora 5010 var buna kaon stream yazılımı atmıştım gayet güzel olmuştu irdeto2 yazlımı atıcaktım yanlışlıkla clasico yazılım atmışım acaba kaon stream menü ye nasıl dönebilirim saygılar