Microsoft Windows XP Profesyonel TR,işletim sistemi üzerinde bazı
düzenlemeler yapılarak aşağıdaki işletim sistemi oluşturulmuştur
Bu çalışma katılımsız Windows yüklemesini ve yüklemenin ne denli
özelleştirilebileceğini örnekleme amacıyla hazırlanmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Perfect Xp FULL Drivers Edition 2008
* Tam otomatik kurulum yapar; kurulum sırasında herhangi bir uyarı ya da soru ile karşılaşmayacaksınız.SATA DISK kullananlar kurulum esnasında kesinlikle F6 basarak seçim yapmayınız.Gerekli driver zaten otomatik yüklenecektir
* PERFECT XP FULL DRIVER EDITION 2008 Service Pack 2,
* 17/04/08'ye kadar olan güncellemeleri,
* Microsoft'un en güvenli tarayıcısı İnternet Explorer 7'yi,
* Muhteşem görüntüsü ile Windows Media Player 11'i içerir.
Perfect XP 2008 Full Driver Edition, hafifletilmiş ve tüm temel driverlar entegre edilmiş sade ve şık bir işletim sistemi modifiyesidir. Çok geniş bir yelpazede binlerce driver entegresi sayesinde hemen her sistemin temel donanımlarını otomatik tanıyıp driverları kurmaktadır, tüm kurulum işlemi gibi bu da tam otomatik, katılımsızdır. ''Çipsetler, İşlemciler, Ekran kartları, Lan(ethernet), Wlan(kablosuz), Ses kartları ve txt mode Sata/raid'' driverları her sisteme uyması için çok geniş bir şekilde entegredir. Birçok bilgisayarın(PC olsun Laptop olsun) temel donanımlarını destekleyecek şekilde DriverPack'ler entegre edilmiştir. Yine NR Update Pack ile 17 Nisan 2008'ye kadar olan tüm güncelleştirmeleri içerir. Media Player 11, Internet Explorer 7 ve Framework Paketi entegredir. Orjinal ve hiç kasmayan temalar ve ikon paketi ile şık hale getirilmiştir... Ve daha birçok optimizasyon ve entegreler vardır. Gereksiz bileşenlerin çıkarılması ile Windows ortamı daha hızlı ve sade hale getirilmiştir. Bilgisayardaki işlerinizi kolaylaştıracak ayarlar yapılmıştır.Ve tabiki tamamen otomatik kurulumdur
GÜNCELLEME YAPARKEN SP3 YÜKLERSENİZ,İŞLETİM SİSTEMİ DOSYALARINA
EKLEME YAPILDIĞI İÇİN SP3 NEDENİYLE VISTA GÖRÜNÜM PAKETİ KULLANILAMAZ
BU YÜZDEN GÜNCELLEME SAYFASINDA ÖZEL YÜKLEME SEÇİMİNDE SP3 YÜKLEMEYİNİZ
YÜKLERSENİZ SADECE XP STANDARD GÖRÜNÜME DÖNECEKTİR
KENDİ KULLANDIĞIM 2 NUMARALI BİLGİSARIMDA SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR
BİLGİSAYARINIZI YORMAMASI İÇİN VISTA'DA BULUNAN BAZI EKLENTİLER ÇIKARILDI
Bunların yanında,EKLENENLER AŞAĞIDADIR
* Vista Tema, İcon.
* Vista Sesleri
* Vista İmleçler (ve daha çok çeşitli imleçler)
* Vista Sürücü Doluluk Göstergesi
* Vista Pencere Bilgi
* Vista Lclock (Saat/takvim)
* MTU Sözlük
Kuruluma hazırlanma;
İndirdiğiniz .rar'lı paketleri bir klasöre çıkartınız. (Winrar ile herhangi biri üzerinde sağ tıklayıp "Klasöre Çıkart" diyoruz.) İçerisinden 1 adet ISO dosyası çıkacaktır.
NERO ile direk CD yazdırıyorsunuz.
Kurulum;
Perfect XP Drivers Edition 2008'i Boot edilerek kurulum yapılacak şekilde hazırladım, windows ortamından kurulum yapılamaz. Bilgisayarınızı CD-DVD okuyucunuzdan başlatınız
Artık sadece PERFECT XP DRIVERS EDITION 2008'in kurulacağı bölümü seçmelisiniz. Arkanıza yaslanın ve kurulumun tamamlanmasını seyredin.
Kurulum Ekranı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Toplam 674 MB
AÇIKLAMALARI LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ.
SORULARINIZA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
BU KONU HAKKINDA LÜTFEN PM ATMAYINIZ
NO S E R I A L
UP-LOAD TAMAMLANMIŞTIR
11-01-2008, 10:50
koparkok
teşekkürler ****** isteyecekmi
17-01-2008, 17:08
yusufcuk
Alıntı:
koparkok Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler ****** isteyecekmi
istemez kardeşim katılımsız kurulum yapan arkadaşın ellerine sağlık
isteyen arkadaşlar istedikleri son rürüm programla yenileye bilirler
odsman hocama da teşekkürler
17-01-2008, 17:33
®adakoglu
Emeği geçen arkadaşların eline sağlık.
17-01-2008, 17:40
kanaryam1950
teşekkürler
17-01-2008, 18:40
hallederiz
paylaşım için teşekkürler
18-01-2008, 23:14
atmaca 27
slm bunu cd ye nasıl yazdıracagım acıklar mısınız lütfen....
19-01-2008, 02:38
OLDSMAN
Alıntı:
atmaca 27 Nickli Üyeden Alıntı
Gerekli olan herşey için açıklama yapılmıştır.
Herşey gün gibi ortada hala soruyorsunuz
Okumayı deneyin
:bangin:
19-01-2008, 09:36
FYAVUZ1
Alıntı:
atmaca 27 Nickli Üyeden Alıntı
Partları açtığınız zaman nrg uzantılı bir dosya çıkacaktır. Bu dosyayı çift tıkladığınız zaman nero programı açılacaktır. Yapmanız gereken cd yazıcıya boş bir cd koymak. Ultimate xp bootlu olarak yazılacaktır. Hepsi bu kadar. Yalnız ultimate cd sinde trojan var. Kaspersky tehlikeli bir trojan olarak görüyor. Bu da bilginize. Belki içndeki *****leri trojan olarak görüyordur. Ben yükledim ve kullanıyorum. Yükleme yapıldıktan sonra adaware ile taratıyor ve trojanı siliyorum.:45:
19-01-2008, 10:04
nadi-56
emeği geçenlere teşekkürler
19-01-2008, 15:33
OLDSMAN
Alıntı:
FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı
Partları açtığınız zaman nrg uzantılı bir dosya çıkacaktır. Bu dosyayı çift tıkladığınız zaman nero programı açılacaktır. Yapmanız gereken cd yazıcıya boş bir cd koymak. Ultimate xp bootlu olarak yazılacaktır. Hepsi bu kadar. Yalnız ultimate cd sinde trojan var. Kaspersky tehlikeli bir trojan olarak görüyor. Bu da bilginize. Belki içndeki *****leri trojan olarak görüyordur. Ben yükledim ve kullanıyorum. Yükleme yapıldıktan sonra adaware ile taratıyor ve trojanı siliyorum.:45:
AUTORUN çalışma sistemini KASPERSKY virüs uyarısı olarak algılıyor
:sunglasses2:
19-01-2008, 15:45
rahim1960
ellerinize sağlık,1.cd yi indirip yazdırıp kurdum harika,şimdide 2. cd yi indireceğim.onunda mükemmel olacağını sanıyorum.tekrar teşekkür eder başarılarınızın daim olmasını dilerim.saygılar.
19-01-2008, 15:58
OLDSMAN
Alıntı:
rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
ellerinize sağlık,1.cd yi indirip yazdırıp kurdum harika,şimdide 2. cd yi indireceğim.onunda mükemmel olacağını sanıyorum.tekrar teşekkür eder başarılarınızın daim olmasını dilerim.saygılar.
GÜLE GÜLE kullan kardeşim
:45::sunglasses2:
19-01-2008, 19:19
xzender
çok güzel bir deneyim xp fiestadan sonra ki en güzel sistem her kullanıcıya hitap ediyor
teşekkürler
19-01-2008, 19:26
lonely
bende daha once kuruluydu cok hos bir gorunum var tşkler...
19-01-2008, 21:30
rahim1960
ikinci cd için ilk üç dosyayı indirdim.ançak şu anda rapide bağlanamıyorum.sorun rapid sitesiyle mi ılgili yoksa linklerde mi bir sorun var.teşekkürler.
19-01-2008, 21:37
OLDSMAN
Alıntı:
rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
ikinci cd için ilk üç dosyayı indirdim.ançak şu anda rapide bağlanamıyorum.sorun rapid sitesiyle mi ılgili yoksa linklerde mi bir sorun var.teşekkürler.
Sorun rapidshare sitesinden kaynaklanıyor serverlerde bakımdan
bahsediliyor.Gece geç saatlerde açılır yada yarına kalır.
:sunglasses2:
19-01-2008, 21:39
rahim1960
bilgi için teşekkürler,iyi geceler dilerim.
20-01-2008, 16:38
xzender
inşallah indirme bitmden link ölmez sorun var rapidshare de birden fazla kişi indiremiyo
20-01-2008, 17:33
Volkan
güzel bende tncxp vardı bunuda indirip deniyeyim bakalım
20-01-2008, 18:06
trtamer
emeğinize sağlık çok teşekkürler ben her 2 cd yide indirdim ve kurdum ancak 1. cd kurarken tnc misali bi sayfa geliyo sağda yukardan aşağı 1 2 3 4 5 solda 6 7 8 9 10 11 12 vs bunlardan 1 i seçtimmi makine kurulum yapmadan direk açılışa geçiyo 2. sini denemedim 3. sünü tıkladım kurulum başladı daha ayrıntılı bilgi verirseniz çok güzel olur teşekkürler ayrıca bi teşekkürde modemi resetleme kousunda tiyo veren arkadaşıma onun sayesinde aynı gün içinde 2 cd yide indirdim
20-01-2008, 20:41
yusufcuk
Alıntı:
trojen yok kardeşim reklam yazılımı o
20-01-2008, 23:21
OLDSMAN
Alıntı:
trtamer Nickli Üyeden Alıntı
emeğinize sağlık çok teşekkürler ben her 2 cd yide indirdim ve kurdum ancak 1. cd kurarken tnc misali bi sayfa geliyo sağda yukardan aşağı 1 2 3 4 5 6 7 solda 8 9 10 11 12 vs bunlardan 1 i seçtimmi makine kurulum yapmadan direk açılışa geçiyo 2. sini denemedim 3. sünü tıkladım kurulum başladı daha ayrıntılı bilgi verirseniz çok güzel olur teşekkürler ayrıca bi teşekkürde modemi resetleme kousunda tiyo veren arkadaşıma onun sayesinde aynı gün içinde 2 cd yide indirdim
Okumak gibi kolay bir işlemi bile yapmaktan bu kadar aciz bir milletmiyiz arkadaşlar
1 Nolu msg herşey açık ve çok net olarak ortada
Dosyaları indirmişsin yazılanları uygulayınız
21-01-2008, 08:30
hallederiz
güzel bir xp'ye benziyor emeğine sağlık usta
21-01-2008, 17:44
musti88
emegi gecen herkese tesekkürler
21-01-2008, 20:16
yusufcuk
çok güzel yapmışlar arkadaşlar vista ultimate ama ben klasik xp ye alışkın olduğum için kullanamadım o yüzden kaldırdım ama görünümü muhteşem arşivimde bulunsun gene
23-01-2008, 17:06
mutal93
ben rarlı dosyaları açtım 5 tane dosya çıktı altıncı dosya ultimate 2008.iso çıkmıyor.imgburn dosyası çıkıyor 4 tane resim çıkıyor ultimate 2008.iso hatanedir bi yardım edebilirmisiniz.
23-01-2008, 18:35
trtamer
Hocam hakkaten doğru söylüyosunuz sözde bu işleri biraz biliyoz ya mesaja üstünkörü bi göz at sonra kendi bildiğini oku özür dilerim açıklamada zaten 3 seçenek demişsiniz bütün arkadaşlardan özür diliyorum ben bişey sormak istiyorum bende 98 ve milenyum cd leri var onları cd nin içeriğine ekleyebilirmiyim otosu bozulmadan
23-01-2008, 19:37
yusufcuk
Alıntı:
Hocam hakkaten doğru söylüyosunuz sözde bu işleri biraz biliyoz ya mesaja üstünkörü bi göz at sonra kendi bildiğini oku özür dilerim açıklamada zaten 3 seçenek demişsiniz bütün arkadaşlardan özür diliyorum ben bişey sormak istiyorum bende 98 ve milenyum cd leri var onları cd nin içeriğine ekleyebilirmiyim otosu bozulmadan
ewt dostum ekleye bilirsin
23-01-2008, 19:44
yusufcuk
Alıntı:
2.CD yi indirdim güzel bir çalışma ellerine sağlık herşeyi bulmak mümkün
07-02-2008, 12:53
xzender
selam dostum dosyaları indirdim rar uzantılı dosyaları çıkartırken ultimedia.iso dosyaları bozuk diyor acaba benim yanlış yaptığım bişey mi var aydınlatırsan sevinirim
07-02-2008, 13:08
kimyacı
Alıntı:
xzender Nickli Üyeden Alıntı
selam dostum dosyaları indirdim rar uzantılı dosyaları çıkartırken ultimedia.iso dosyaları bozuk diyor acaba benim yanlış yaptığım bişey mi var aydınlatırsan sevinirim
sanırım yanlış birşey yapmışsın çünkü tamamını indirdikten sonra resimleri takip ederek CD ye çekeren kurulumu rahat yapabiliyorsun ben yaptım ve kullanyorum vista görünümü ve özellikleri var
07-02-2008, 14:46
mugumrah
teşekkürler
07-02-2008, 16:59
tayfun2004x
paylaşım için teşekkürler
:rockon: :45:
07-02-2008, 17:34
xzender
Alıntı:
kimyacı Nickli Üyeden Alıntı
sanırım yanlış birşey yapmışsın çünkü tamamını indirdikten sonra resimleri takip ederek CD ye çekeren kurulumu rahat yapabiliyorsun ben yaptım ve kullanyorum vista görünümü ve özellikleri var
part 1 de sorun varmış indirdikten sonra dosyayı çıkarttım teşekkürler yinede çok güzel bu ya:45:
07-02-2008, 23:07
erkancakar
baskalarını emegını kendı emegınmıs gıbı gosterme
dostum bu emek sana degıl tnctr skıbot abımızın emegı baskalarını emegını kendı emegınmıs gıbı gosterıp sunman cok yanlıs.ınsanları bu konuda bılgılendırmek ıstıyorsan dırek adres ver ok.:46:
12-02-2008, 15:05
kılavuzlu
dostum ben itourrent den indirdim. kurdum ve kullanıyorum. emeği geçen herkese teşekkürler. çok güzel bir çalışma olmuş. devamını diler saygılar sunarım.
12-02-2008, 16:54
turkocigo
teşekkürler.
14-02-2008, 15:10
suleymanpulat
elinize saglık kolay gelsin
15-02-2008, 09:07
mustimusty
Arkadaşlar biri bana yardım etsi part ların hepsini indirdim cd de kayıt ettim cd takılı halde yeyinden başlat diyorum ama pc cd yi okumuyor yanii yükleme ekranına düşmüyor aceba neden teşkkürler...
15-02-2008, 09:17
kimyacı
Alıntı:
mustimusty Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar biri bana yardım etsi part ların hepsini indirdim cd de kayıt ettim cd takılı halde yeyinden başlat diyorum ama pc cd yi okumuyor yanii yükleme ekranına düşmüyor aceba neden teşkkürler...
arkadaşım setup ayarlarından cd yi gösterdin mi cd den mi disket ten mi bood ediyor makinan önce onu kontrol et
15-02-2008, 09:20
mustimusty
Alıntı:
kimyacı Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım setup ayarlarından cd yi gösterdin mi cd den mi disket ten mi bood ediyor makinan önce onu kontrol et
arkadaşım normal xp cd sin takınca pc görüyor o yüzden bakmamın gerek olmadığını düşündüm eger cd olmasaydı normal xp cd sinide okumaz dı diye düşündüm ama yinede ben biii bakayım teşekkürler.....
19-02-2008, 10:33
trtamer
arkadaşlar ben bi soru sormak istiyorum 2. cd ye 2003 ü kaldırıp office 2007 yi entegre edebilirmiyim nasıl
19-02-2008, 17:22
yusufcuk
evet ofis 2007 yi entegre edebilirsin kardeşim
19-02-2008, 20:45
sarıkanarya_41
evet entegre edebılme sansın var.
19-02-2008, 21:37
atakan2007
teşekkürler. Emeğe saygı lütfen.
19-02-2008, 22:17
xzender
indirdim yükledim bir sorunum var kullanıcı hesaplarında hesaplarda parola koruması yaptığım zaman bilgisayar açılışta bir uyarı veriyor tamam diyorum öyle çıkıyor bazende bilgisayar açılıyor sistem oturum açıyor fakat ekran açılmıyor galiba kullanıcı hesaplarında sorun var başka arkadaşın başına gelen var mı yoksa partların birinde mi bir sorun vardı bilgilendirirseniz sevinirim
19-02-2008, 22:18
avarem
sadece temaları yüklemek mümkünmü acaba teşekkürler ustalar
19-02-2008, 22:44
dragutcim
Teşekkürler
:clap2:: Ustam eline sağlık. Benim PC 1 GB ram var ama yinede kastı bende eklentilerini kaldırdım ama 2. CD mükemmel oldu.:45:
20-02-2008, 11:19
trtamer
peki ama nasıl 2007 cd si içinde bi çok dosya var bunları gördüğüm kadarı ile tek dosya halinde entegre etmeliyiz setup dosyasını hem bu konuda yardımlarınızı bekliyorum hem de .net framework yok bu xp içinde .net 1-2-3 ve bunların güncelleştirmelerini nasıl entegre ederiz pm atabilirsiniz şimdiden herkese teşekkür eder saygılar dilerim
20-02-2008, 23:11
lordlordleon
OLDSMAN usta ben sana adresimi vereyim sana zahmet bunu bana kargoyla yolla ücretini ben öderim :8[1]: ben kaç günde indirecem usta bunu
21-02-2008, 14:58
trtamer
sevgili OLDSMAN hocam ben .netframework sürümlerini ve güncellemelereini entegre ettim başla.cmd den ayarınıda yaptım bilgisayarı cd den boot a ayarladım boot etmedi senin cd den boot ettim formatlama bölümüne gelince benim oluşturduğum cd yi taktım format çekmedi yeniden başlattım formatı da senin cd ile attım format biter bitmez cd leri değiştirdim ve kurulumu başarı ile gerçekleştirdim şimdi yeni bi cd yapmak istiyorum benim oluşturduğum hali ile ama boot u bozuluyo bana yardımcı olurmusun cd nin imaj dosyası varmı sende boot imajı yardımcı olursan sevinirim birde 2. cd için 2007 entegre etmek istiyorum teşekkürler emeğine sağlık
23-02-2008, 10:21
remats
Alıntı:
nrg uzantılı bir dosya çıkmıyor kardeş nasıl çıkartcaz yaw bunu deli olacamda:49: :49: :49:
23-02-2008, 10:43
Mehmet Kaynaklı
Alıntı:
remats Nickli Üyeden Alıntı
nrg uzantılı bir dosya çıkmıyor kardeş nasıl çıkartcaz yaw bunu deli olacamda:49: :49: :49:
winrarın varsa dosyalara resimdeki gibi sağ klike basılı tut hepsini seç ve dosyaları çıkar de çıkması lazım:45:
23-02-2008, 18:21
remats
nrg uzantılı bir dosya İLK AÇTIĞIMIZ YEREMİ YOKSA BAŞKA BİR KLASÖRÜN İÇİNEMİ ÇIKACAK BULAMADIM ARKADAŞLAR YA PART LERİN BİR BOZUK YADA BEN GÖREMEDİM BİR YARDIM LÜTFEN