Yeni uydu sistemi kurduracağım.2 tane 90 lık çanak + risever 300 YTL.Fiyatı uygun mu sizce ? Goldmaster var,Nekst var.Hangisini alalım ?
Printable View
Yeni uydu sistemi kurduracağım.2 tane 90 lık çanak + risever 300 YTL.Fiyatı uygun mu sizce ? Goldmaster var,Nekst var.Hangisini alalım ?
next 2000fta ile 2 tane 90 canak yeterli,fiyatı 230-260 ytl civarında
abone kartlı yayınlar izlerim derseniz next 2000 cıs alınız ( kart okuyuculu uydu cihazı)
300 ytl çok para değmez yazılım desteği ve performas bakımından mükemmel diye bilecem sana 2 cihaz tavsiye ederim yumatu IQ ve inpax x 2007 fta şuan bu 2 cihaz 1 adım öndeler
2 tane 90 lık çanak 150 YTL.Demekki 150 YTL ye geliyor risever.Goldmaster veya nekst ama hangi modelleri bilmiyorum.Öğrenip yazarım buraya.
goldmaster ve next en düşük 150 ytl den başlıyor
bence de çok pahalı!!!
Paşa gibi cihaz al paradanda fazla kısıntı yapma
arkadaşım ben adam gibi bir cihaz alacam diyorsan maliyet yönüne bakmayacan sın gideceksin next 2000 CIS yada dream box 500 alacaksın geride kalan cihazlar sunny goldmaster yumatu bunlar artık hikayede kaldı. bana göre öle dreamde bile ben emu ile istediğimi seyrediyorum artı dreamde hiç bir cihazda olmayan seni sabahlara kadar zevkle meşgul edecek bir sürü özellik var.
dream dediğiniz ne kadardır (sadece risever) ?
Hertz risever 100 YTL. 2 çanakla kurulum dahil toplam 225 YTL
Nekst 2000 FTA risever 145 YTL. 2 çanakla kurulum dahil toplam 270 YTL
Goldmaster 9400 + 2 çanakla kurulum dahil toplam 300 YTL
Dreambox 500s 3 çanaklı (4 Uydu) (Türksat-Hotbird-Astra-Thor) montaj dahil 350 YTL
bayagıda uygunmus hanı