Bu haftaki anketimiz yine sıradışı bir anket konusu ''Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçuyüroz'' Bakalım supersatforumdakiler neler yapıyor.bir nevi işsizlik oranını ölçecez Ve yorumlarınızı bekliyoruz.Anketimiz 1 hafta sürecektir.
Printable View
Bu haftaki anketimiz yine sıradışı bir anket konusu ''Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçuyüroz'' Bakalım supersatforumdakiler neler yapıyor.bir nevi işsizlik oranını ölçecez Ve yorumlarınızı bekliyoruz.Anketimiz 1 hafta sürecektir.
21 yıldır çalışıyorum allaha şükür işsizlik çok zor
Bu anketi çok çok olumlu buldum.Çalışmayan veye çalışamayan arkadaşlarda neden çalışamadıklarını meziyetlerinin neler olduğunu ve nerede oturduklarınıda belirtirlerse ve eğer bir arkadaşa dahi içimizden birisinin faydası dokunursa ne mutlu.Teşekkürler.
Hamd olsun buguneme ıssız kalmadım hıc :)
Allah'a şükür elimde bir mesleğim var.işsizlik çok ama çok zor.
Ben anket hazırlamadan önce 1 hafta boyunca düşünüyorum nasıl anket acarım ve bunun sonucunda neler olabilir ne türlü bir fikre sahip olabiliriz diye actıgım anketler hali hazırda hemencecik acılmış anket degildir:)
Anket konusu çok güzel tebrik ederim.
Ben çalışıyorum. İş bulamayan arkadaşlarada elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.
iş oldukca calışıyorum
bu anketı dusunen arkadas tesekkurler.sabancı holdıngde calısıyorum.
Öğrenciyim oda bizim mesleğimiz :)
Allah'a çok şükür bende çalışıyorum.
öğrenciyim bu yüzden çalışmıyorum.
Öğrenciyim çalışmıyorum. :)
Çok şükür bir iş sahibiyim 12 yıldır kamuda çalişiyorum Allah kımseyı işsiz bırakmasın.
bende 20 yıldır calışıyorum çalışmasam ne yaparım bilmiyorum.işsizlik cok zor allah kolaylık versin
işsiz arkadaslara gonulden rıcam sukı lutfen devamlı ıs bulma kurumlarına basvurun elbet bır ıs ımkanı cıkacaktır.
22 yıldır kamuda çalışıyorum ALLAH işsiz arkadaşlara kolaylık versin
özel sektörde çalışıyorum..Allah kimseyi işsiz bırakmasın..
ben terziyim ve çalışıyorum
tabiii adına çalışmak denirse
idris peygamber terzidir.buldum az önce
sürekli bir iş yok bazen gün bazen hafta... iş bulduğumda çalışıyorum
haziran ayında çalıştığım iş yerin den ayrıldım. işlern bozuk olması sebebiyle .
Allah(cc) herkese gönlünün istediği gibi iş versin.Bu zamanda işi varken geçinmek zor işsiz arkadaşların halini düşünmek bile istemiyorum.Allah(cc) yardımcıları olsun:praying:
teşekkürler anket için
işsizlik gerçekten çok zor ALLAH kimsenin başına vermein hele hele ev geçindiren kişilere hiç vermesin
İşsizlik de zor, çalışmak da zor. Herkese bol kazançlı iyi işler dilerim.
SAYGILAR...
Allah hiç kimseyi işsiz bırakmasın...
cok şükür calışıyorum rabbim bu günleri aratmaz inşallah
anketiniz olumlu fakat iş bulabilip çalışabilecekken beğenmediğinden boş boş gezenleri de unutmayalım !!!
Allaha şükürler olsun zamanında iş bulup 27 yıl çalıştıktan sonra emekli oldum.allah herkese emekli olmayıda nasip etsin
bende şükürler olsun 13 senedir çalışıyorum.allah kimseyi işsiz bırakmasın
Ben çalışmıyorum dedim ama emekliyim. Benim durumumda olanlar için bir buton olsa iyi olurdu.
Allahım'a çok şükürler olsun çalışıyorum.işsizlerede Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda iş bulurlar.
belediyede calişiyotrum 12 yıl oldu
ne yazıkki çalışmıyorum uzun zamandır..
calışıyom çok şükür
evet çalışıyorum çalışmayan arkadaşlara allah biir an önce iş verin
bende 1980 yılında beri bir fiil çalışmaktaydım allahıma çok şükür ama şu 5-6 aydır çalışmamaktayım ama çok şükür evimide geçindircek kadar ufakda olsa evimizin nafakasını karşılamaktayım.birde bu süre zarfında da kendi işimi kurmayı düşünüyorum şunuda bildirmeyide bir borç bildim kendime çok iyi bir anket yapmışsınız arkadaşlar düşünen arkadaşları ayrı ayrı tebrik ederim
girdiğim işlerde geçici olduğum için en fazla 2 ay çalıştım.yine de herşeye şükür ediyorum.tabiki işsiz olacağım anlamına gelmez.bizimde dayılarımız olsaydı bizde küçük yaşta iş sahibi olurduk.ülkemiz güzel,güzel olmasına da işsizlik konusunda sağlık konusunda,adam kayırmaca,torpil olmasa dünyanın tek lider ülkesi biz oluruz.ikiliklerin olmadığı bir ülke istiyorum.saygılar...
ben öğrenciyim. derslere çalışıyorum :)
Allah'ıma çok şükür çalışıyorum ve boş zamanlarımda ek iş bile yapıyorum
16 yıllık kadrolu çaycıyım şükürlerolsun bir işim var
Forumun % 30 civarı çalışmıyor :( Devlet büyüklerimizin biraz sağa sola bakmaları lazım.Anketlerde ne kadar oy almışım hangi ilde daha fazla oy alırım düşüncesinden vazgeçip işsizligi arastırsınlar bence
ozel bir otelde aşçı olarak çalışıyorum
teşekkürler
emekliyim.çalışıyorum.allah izin verirse ölene kadar çalışacağım
emekliyim+çalışıyorum
çalışıyorum allaha şükür ama teknolojinin birazda etkisi var ustalar yine bunada şükür
Selam Arkadaşlar.Süpersat Forumumuza böyle güzel ve faydalı anketler yaptığı için çok teşekkür ederim.Zaten formumuz bence herşeyiyle bir numaradır.Bende çalışmakta olan dilimin içinde olduğum için mutluyum.Herkese kolay gelsin arkadaşlar,yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz............:present:
Çalısıyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin. Vede çalışsın işsizlik çok zor. Eğer geliri yoksa. Saygılarımla. MURTAZ.
Anket çok güzel olmuş arkadaş, emeğine sağlık.
Çalışıyorum, ama işsizlik çok zor yaşadım.
Allah kimseyi işsiz bırakmasın.
Anketi düşünen arkadaşımı tebrik ediyorum.
şükürler olsun bende yaklaşık 17 yıldır çalışıyorum
şu an bende çalışıyorum ama 10 gün sonra işyerim kapanacak ancak iş buldum başka bir yerde daha işsiz kalmadan işimi ayarladım şükür demek istedigim işsiz arkadaşlar kararlı bir şekilde iş ararlarsa kesinlikle iş bulurlar.ancak bazıları kahvede oturur iş beni bulsun ister.buda pek mümkün olmaz istikrar ve kararlılık önemli...
evet işsizlik gerçekten çok zor ama şuda bir gerçekki çalışmak isteyene iş var yeterki insan çalışmak istesin .