Iyi Akşamlar Arkadaşlar Ben 4 Gb Lik Usb Aldim
Cihazin Markasi Next 2000 Super Plus Cis Usb Li
Bu Cihazda Usb Yi Tanimadi Neden????????????
Printable View
Iyi Akşamlar Arkadaşlar Ben 4 Gb Lik Usb Aldim
Cihazin Markasi Next 2000 Super Plus Cis Usb Li
Bu Cihazda Usb Yi Tanimadi Neden????????????
marka olarak fark ediyor mu mesela kingston 4 GB veya rohs 4 GB
Ben verbatim 4 GB kullanıyorum
Formatı Fat 32
Sorun yok
mükemmel kayıt yapıyor
ilgilenlere duyurulur
Ancak Serkan Yılmaz hocam şu konuda haklı yalnızca 2 saat kayıt ile sınırlama var.
valla arkadaşım bendede aynı sorun vardı yeni yazılım attım sorun çözüldü
kosavali kardes sinirsiz derken 40 gb usbli harddisk olurmu
Arkadaşlar benim cihazım 2000 cx super plus ben bununla cihazdan usb'ye kayıt yapmak istiyorum ama bir şeyi merak ettim.Usb belleğim yok yarın alacağım bellek olarak kıngston düşündüm size göre 1 gb yeterli olur mu yoksa 2 gb mı alayım yani 1 gb bellek ile ne kadar kayıt yapabilirim?Bir de bu usb ye kayıt ettiklerimi pc de herhangi bir video oynatıcı(vlc,gom player) ile izleyebilirmiyim yani başka codec filan indirmeye gerek oluyor mu?Cihazdan usb ye hangi yazılımla kayıt yapabilirim?Teşekkürler.
Arkadaşlar bu usb ye kayıt için hangi yazılımı kullanacağım.Forumda aradım bulamadım yardım edebilirmisiniz acaba.
En yazılımı atın sorunsuz kayıt yaparsın.Kayıt yapmak istersen kumandadan help tusuna bas kayıt yapar.Kaydı bitirmek içinde sarı tusa basacaksın
Usta bu yazılımda bir sorun var herhalde.Yazılımı cihaza attım cihazdaki bütün kanalları sildi çanak ayarlarını hep yeni baştan ayarlıyorum haberiniz olsun bir kontrol edin isterseniz ben şu an eskisi gibi kanalları ayarlıyorum.
şayet önceki yazılımınız çok eski ise,
bu son yazılım kanalları siler, yani problem yok
:49: ustalar bu usb çıkışını bilgisayar takıp harddiski flash bellek olarak kullanmak mümkünmü acaba...direk bilgisayarın harddiskine kayıt yaparmı?
arkadaşlar bendede aynı cihaz var (next 2000 cx süper plus usb li) bu cihazla kayıt imkanı varmı? ne yapmalıyım? ben anlamadım... teşekkürler...
Evet tv programını kaydeder hatta şifreli yayını bileAlıntı:
Kayıt yaparsın usb bellek al help tusuna bas kayıt etmeye başlar
usb belleği dün akşam cihaza taktım help e bastım ama birşey değişmedi.
bir program yüklemem gerekiyormu?
ayrıca usb yi takınca sistem otomatik usb menüsüne geçiyor. burada iken mi help e basıyoruz? yoksa tv programına gelincemi basıyoruz...
yardımın için şimdiden teşekkürler.
evet arkadaşlar bendede next ye-2000 fta usb var flash belleğe çok güzel kayıt yapıyor aynı tv kalitesinde bilgisayardada gom player la çok iyi kalitede izleniyor ...next gerçekten harika bi makina yapmışş....tebrikler next e....
bendenizde bu akşam dediklerinizi yaptıktan sonra sayenizde memnun olacağım galiba. alalı 1 seneyi geçti böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. çok hoşuma gitti. peki normal 3 saatlik bir program için flash disk in kapasitesi ne olmalı?Alıntı:
mesela ceviz kabuğu falan kopyalayacaksam diye soruyorum...
selametle
Merhaba;cıs süper plus için soruyorum
su an aklıma birşey takıldı.. flaşhbelleğe kaydettiğimiz programı receiver üzerinden daha sonra izlemek mümkünmü?Başka bir deyişle PVR gibi kullanabilirmiyiz?
kosavalı kardeşim. bana söylediğin gibi usb yi cihaza takıp bir tv kanalı üzerinde iken help tuşuna bastım ama herhangi bir şey olmadı. ben daha evvel tps ler için şifre yüklemiştim forumdan kopyalayarak. bunu silmemmi gerekir bilmiyorum. yada başka bir programmı yüklemeliyim?
Bendede 2000 Cis Var Kİngston 4gb Var Gayet GÜzel ÇaliŞiyor
sen fat32 ile formatla vede yeni yazılımı yükle sorununn çözülür....
Ben verbatim 8 GB kullanıyorum
Formatı Fat 32
Sorun yok
mükemmel kayıt yapıyor
ilgilenlere duyurulur
arkadaşlar 4gb kaç saat kayıt yapar bende 1GB lik VARKEN 20 DK LIK kayıt yapıyordum şimdi 4 lük aldım ama 1,5 veya 2 gb dan sonrası kayıtı kesiyor
Alıntı:
kingston marka( 512mb/ 1 gb/ vede 4 gb )var
sadece ben 4gb lık ta sorun yaşıyorum herkes sorun yok diyor ama ben yaşıyorum işte arkadaşlar 2gb dn sonra yani 40 dk kadar sonra cihaz kayıtı kesiyor vede kilitliyor .. acaba nedeni ne olabilir dosya sistemini fat 32 de yaptım yine aynı
Arkadaşlarım kanllarla alakası var.Benim tesadüfen cihazımın üzerinde sabaha kadar kaldı 4 gb fullemiş.diğer kanalda 3 gb olduktan sonra kesmiş.
Arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus usb li cihaz bulunmakta.
Daha evvel kosavalı kardeşimiz bana bu cihazla herhangi bir tv programını flaş diske nasıl kayıt edileceğini açıklamıştı ama ben yapamadım. Belkide beceremedim. cihaza arada bir güncellenen softcam ları kopyalıyorum. aynı şekilde yenilenen yazılımlarıda...onlardan dolayı kayıt yapamamış olabilirmiyim?
sorun bunlar değilse yaptığım işlemi söyleyeyim nerede yanlış yapıyorsam uyarınız lütfen...
önce flaş diski usb girişine takıyorum.
cihaz otomatik usb flash diske geçiyor. exit yaparak istediğim tv programını açıyorum (mesela atv) sonra kumandadaki kırmızı tuşa basıyorum..ve usb flash disk in ışığının yanıp sönmesi gerekiyormuş. çünkü o kayıt edildiğini gösterirmiş. ama benim kinde ışık yanmıyor..sonrasında tekrar flash diskin içerisine giriyorum. ve hiç bişeyin kayıt edilmediğini görüyorum. sizce yanlış nerede?
teşekkür ederim...selametle kalınız...
Kayıt yaparken kumandada help tusuna basacan baba.Kırmızı tus nereden cıktı
Kosavalı kardeş peki kayıt yaparken kayıt yapılan değilde başka bir kanal izlenebiliyormu??
Teşekkür ederim birde redline'ın USB'li cihazlarında da bu uygulama varmı acaba
Pardon Kosovalı Redline değil Trident'in USB'li cihazlarında
1)Son yazılımı yükle
2) help tuşunun görev alması için usb takılı olmalı
3) usb ise fat 32 formatlı olmalı
kolay gelsin
Arkadaşlar dün 4 gb lik bir usb bellek satın aldım. daha evvel bende 256 mb lik bellek vardı.
evde bulunan next 2000 cx süper plus usb li cihazima kosovalı kardeşimiz in yardım ları ile tv programının nasıl kayıt edildiğini öğrenmiştim.
4 gb lik bellek ile dün denedim fakat kayıt yaparken görüntü kesik kesik gelmeye başladı. kayıt bittikten sonra seyrettiğimde problem yok akıcı bir şekilde kayıt edildiğini görebiliyorum. ama kayıt esnasında tv ekranı seyredilemeyecek kadar kötü. kesik kesik yanii. hani düşük erişimli internet ile video seyrederken nasıl kesik kesik ise öyle...
halbuki 256 mb lik bellekte kayıt yaparken gayet güzel. akıcı ilerliyor.
bu sorunun sebebi ne olabilir?
yardımlarınızı bekliyorum. selametle....