YENİ YAZILIMLAR BURADA
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Zalime teşekkur ederiz.
Teşekkürler @ZaLiM ellerine sağlık. :)
11000 serisine ne zaman yazılım gelir acaba şimdiden calışmalarınızdan dolayı tşkler
teşekkürler Zalim usta ellerine sağlık
ben Polsat ve pw yazılımları hakkında bilgi isteyecektim. ne olduğunu ya da bu bilgiyi nereden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim.
Zalim Usta Süpersin Teşekkür Ederim ......
teşekkür ederim saol
Zalim Teşekkürler.
yazılımlar için teşekkürler zalim
Yine ilkler Supersatforumda ilkesine uygun oldu sanırım. :)
teşekkürler Serkan Yılmaz
yine ilk bilen biz olduk
Bu yazılımla hotbird te yeni kanal izlemek mümkünmü acaba?9400 ci
teşekkürler usta
teşekkürler .thor uydusunu açıyormu arkadaşlar.
teşekkürler ustam
teşekkürler zalim usta emeğine sağlık
Teşekkürler @zalim usta
Zalim ustaya tessekkurler herkese saygilar:wave:
işte aranan kanda geldi tşk supersatforum
Thanks to you Zalim. Merci. Tesekkürler
tesekkürler usta
emekleriniz için teşekkürler iyi çalışmalar. saygılar.
Teşekkürler Zalim Kardeş
tşk ler şimdi auto polsatlar goldmasterde ve sunny ne zaman gelecek
Eline sağlık usta.
tesekkür ederim
teşekkürler eline saglık ustam
Kardeşler Polsatı açmak için ne yapıyorduk enson programı recerivere attım,cihaz 9400 cı Teşekkürler.
Deneyen arkadaşlar bilgi verebilirlermi.Yazılım digi tv'yi destekliyormu acaba.
Teşekkürler kardeşim
Kosovalı Kardeş Polsat kanalında 2 Dakika kadar bekledim ama açmadı neden olabilir.
Kosovalı kardeş müsait değil galiba yukarıda bahsetiğim duruma bir cözüm önerisi olan varmı acaba.
Polsat olan kanalda5-10dk bekle.Sayet yazılımı attıktan sonra keyleri resetlemediysen menu121 yap load defaulta basıp keyleri resetledikten sonra polsat kanallarının üzerinde 5-10 dk bekle kanal degiştirme
üsdatım polsat *** değiştirmede bir problem var . cihaz 9600 cıp. keylerin 30 harfini değiştiriyorda 01 keyin ilk 2 harfini yanlış değiştiriyor.sorun oradan kaynaklanıyor sanırım. buda benim tespit ettiğim bir unsur yada sadece benim cihazda böyle bir durum sözkonusu. saygılar.sadece bilgi olması açısından yoksa elle girip seyrediyorum.
Kardeşler 20 dakikadır bekliyorum polsatlar açmıyor bilginize.
teşekkürler
Abi Bizde'de Ne Şans Var Be. Akşam 15 Dakika Bekledim Açmadı
Yazılım Attıktan Ertesi Gün Autoda Sorun Olması Şans. Yani Neyse Bekliyelim Bakalım İnşallah Ustalar Bir Çözüm Bulurlar. Saygılar.....
yeni yazılım yükledim goldmaster sat 9450cı ama polsat auto yapmıyor yapması için bi püf noktası varmı zalim usta bi yardımcı olurmu şimden tşk .
Hareketli çanaklar için bir artısı yok .Digi tv yi açmıyor.Animal planet vb. kanallar fazlasıyla digi tv de var.
aynı cihaz aynı dert 9450ci
Teşekkürler Zalim Usta emeğine sağlık....:clap2::
sevgili doslar gm9700 cihazım var daha önce tps vardı şimdi taratıyom cıkmıyor firakansını verebilirmisinizbirde turksat gibi otamatik hotbirin taratma firakansı varmı güncel taratma şimdiden tşk emehe saygılarımla izmirden sevgiler tüm doslara
Zalim usta yazılım için teşekkürler.
kosavalı kardeş şu an onlayınsın cevap verirsen bu ihtiyarı sevindirirsin tşk saygılar lütven
Sevgili üstadlar benim cihazım Gm 9400 CI polsat outo olarak aktif fakat ikinci *** satırının ilk iki keyini değişik algılayarak yazıyor, nedeni ne olabilir.
Polsatları guncel *** girerek izleyin arkadaşlar..
55000sfta POLSAT ?
Zalim usta tşk emeğine sağlık
80800 ci yın yokmu?