Bu haftaki konumuz ''Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?'' Hem oy verelim hemde bu konuyu 1 hafta boyunca masaya yatıralım dedik fikirleriniz bizler için degerlidir arkadaşlar..
Anketimiz 7 gun sürecektir.
Printable View
Bu haftaki konumuz ''Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?'' Hem oy verelim hemde bu konuyu 1 hafta boyunca masaya yatıralım dedik fikirleriniz bizler için degerlidir arkadaşlar..
Anketimiz 7 gun sürecektir.
ikinici mesajı ben yazayım bari hiç memnun olmadığımı açıklıklan belirteyim neden derseniz ilerleyen mesajlardan açıklarım teşekkürler konu için
şu durum itibariyle memnunum
ama özel hastaneler artık resmen darphane gibi çalışmaya başladı korkunç rakamlarla iş yapıyorlar bu konuda bazı devlet hastaneleride yetersiz kalıyor o sebeple ben genelleme olarak hastanelerimizden memnunum
selametle
Ben hiç memnun degilim.Çogu doktor yazıhanesine gitmeyince bakmıyor bile paran varsa bakılıyor yoksa bakan yok malesef ve sıra beklemek öldürüyor bir türlü çare bulamadılar bu işe
Valla ben memnun değilim adamlar baştan savma muayene ediyor.Yani parası olan gidiyor muayenehaneye bastırıyor parasını adam da ona göre özen göstererek daha iyi muyene ediyor.
maalesef haklısın kosovalı bu ülkede paran varsa iş yapılıyor paran yoksa salla gitsin:(:(
Walla bundan 1 ay önce annem ameliyat oldu zeynep kamil hastanesinde çok iyi hizmet verdiler..bizzat kendimde gördüm ziyaret saatleridende süper hizmet wardı ..yemek ,temizlik,tedavi vs. herşey cok güzeldi ...ama bazı hastanelerde böle hizmet yok bazıları bastan sagma iş yapıyor..ama ben bu durumdan memnun kaldım...
Kesinlikle hayır.Tam iki haftada muayene oluyorsun.Pazar akşamı gece yarısı saat 04'de gidip randevu alıyorsun.Eğer şanslı isen randevu alıyorsun daha sonra randevu günü poliklinige gidip sıraya giriyorsun yine şanslı isen sıra sana gelirse muayene oluyorsun doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için laboratuara gidip sıraya giriyorsun orada numuneleri verip 3 gün sonra yeniden tahlilleri almak için gidip sıraya giriyorsun daha sonra aldığın tahlil sonuçlarını göstermek için yeniden pazar günü gece yarısı gidip randevu alıyorsun randevu günü polikliniğe sabahtan gidip yeniden sıraya giriyorsun şanslı isen sıra sana gelirse oradaki pratisyen hekime tahlilleri gösterip Asprin tedavisi ile oradan ayrılıyorsun.Aynen durum bu!
arkadaşlar burdan memnun olmayanlardan hanginiz herhangi bi şekilde şikayette bulundunuz bi şey cıkmaz deyip sallıyoz..herkes boşveriyo sonra sorunlar giderilmiyoiburda dert yanıyozz.biz kendi görevimizi yerine getirmiyozki başkasından bize tam hizmet gelsin..ben denizliliyim yeni yapılan hastanelerde otel rahatlıgında odalar, yetrli muayene sayısı,gerekli testleri.röntgen cekimini aynı gün alabiliyoz..aile hekimli sistemiylede doktorlar hastabaşinapara alıyo istersen bakacak artık beyenmezsen değiştir
iyi sayılır bizim burta iyi sayılır
idareli bir şekilde de olsa bir hızmet var allah düşürmesin
Hastanelerden çok memnun degilim çünkü insanları ve devleti paralı hastaneler inek gibi resmen sagıyorlar da onun için
hastanelerden memnunmusunuz?... hayır memnun değilim. çünkü 45 gün yatan bir hastaya başhekimin hastası diye ( sadece tanıdığı eksra bir şey istenmedi ve başhekimle görüşülmedi) sten takmadılar. oysa her gün ameliyata hazırlanıyordu ve her defasında bir başka hasta onun yerine ameliyat oluyordu.45 günün sonunda lokal anastezi ile ameliyat ettiler.. daha anestezi etkisini göztermeden kesmeye kalktılar ve bağırta bağırta kestiler... lanet olsun öyle doktora....
kesınlıkle memmun degılım cunku artık hastaneler ısı tıcarete doktuler paran varsa guzel yoksa saatlerce kuyrukta beklersın durum bundan ıbaret ınsallah tam tersı belkı bır ıhtımal
hayır memnun değilim sıra olayı bi ızdırap telefonla sıra almak için defelarca uğraşıyorsun doktorlarlan diyalog kurmak bi hayli zor saygılar...
allah muhtac etmesin ama eksik te etmesin. bizim buralarda, büyük şehirlere nazaran daha rahat devlet hastaneleri. özel hastaneler tabiiki paralı. burada devlet hastanesinde internetten kayıt yaptırıp aldığın sıra numarasına göre sabah saat 09 gibi gidip sıraya girmeden muayeneni oluyorsun paşa paşa. yani kısaca bölgesel olarak ben memnunum.
Eger son gorduklerim (2 sene once)tum hastanelerde boyle ise aciyorum bu duruma dusenlere Hastane istanbulun taninmis hastanelerinden birinde annem ameliyat oldu 15 gun gece nobet tuttuk hastanenin onunde git ilac getir git analizleri gotur git parayi yatir yoksa cikartiriz hastaneden.Mubarek hastane degil para yeme makinasi.Annemi 16inci gun kaybettik hastaligindan degil sozde sterilize olan acil bakimda hastanelerdeki mikroptan vefat etti.Sizlere sorum parasi olmayanlar nasil tedavi oluyorlar Turkiyede yazik bu millete ve cektikleri acilara
iyi geceler bende sizlere katılırorum dediklerinize cogu hastaneler paran varsa iyi bakıyor
hayır memnun değilim.hastanelerde o kadar sıraya giren, sağlam insan hasta olur.
bence eskiden çok daha iyi durumda hastanelerimiz daha iyi olması için hep beraber çalışıp deaha iyi noktaya getirecez
arkadaşlar hastahanerrimizden memnun olmamakta haklıyız unutmayınki türkiyede yaşıyoruz bu demek değildir türkiyeyi sevmiyoruz vatana can feda ama biz bukadar fedakarlık yaparken vatanı yönetenlerde bizlere fedakarlık yapsa değilmi herkapıyı para açamasa bakın bir örnek almanyada yaşamış olsa insan paran yok ama auka kartın var ülkenin tüm hastaneri size bakmakta yükümlü ülkemizde sigorta yeşilkart vs kartlarınızda olsa gittiğiniz devlat hastanelerinde doktor muayne sırasında kartını verip özle çağırıyor buda bize sistem bozukluğunu anlatıyor kısaca hastanelerden memnun ollan kimlerdir düşünmek gerek bence
arkadaşlar unutmayalım ki saglık konusunda hepimizde çok zor durumlarada kalıyorduk,
ama nerden nereye geldi, bir takım aksaklıklar olabilr oda zamanla aşılacaktır saygılarımla.
Hastahaneler özel Hastanelerin 1. basmagı. Hatanede gerekli ilgiyi göremeyen hastalar özel hastanelerde Çukulatalar kolanyalarla karşılanıp HANIM efendi BEY efendi Babacıgım Annecıgım gibi iltifatlarlarla karsılanıp kendilerininde insan oldugunu hatırlıyorlar. ALLAH kimseyi düşürmesin saglıklı günler dilegi ile
Evet hastanelerin durumu hiç iyi sayılmaz. Fakat bunun bir çok nedeni var. Ülke olarak bazı şeylerin yeni yeni farkına varmaktayız. Farkına vardığımız şeyleri ya çok kötülüyoruz, yada çok yüceltiyoruz. Bazı edinimleri kazanmak için vermek gerekiyor. Hepimiz zengin değiliz ama hepimiz bir şeyleri yapma ve yaptırma gücüne sahibiz. Toplu olarak yapılan girişimlerin sonuç getireceği inancındayım. Bu nedenle herşeyi konuşalım ve paylaşalım. Daha iyi yerlere getirmek için çaba sarfetmeye kendimiz başlayalım ve diğerlerini peşimizden sürükleyelim. Düşünelim ve paylaşalım daha güzele ulaşmak için.....
selam lar
ben belcikada yasayan bir kisi olarak bu yaz gittigimde bir hastane olayim oldu tam rezillik
fazla detaylara girmeyim allah kimseyi hastane kapilarinda surundurmesin hele turkiye devlet hastanelerinde
eskiyle kıyaslayınca ister istemez memnun oluyorum,ancak daha iyiolması lazım.Zira bizim insanımız ödediği vergilerle bunu hakediyor.hayırlısı ALLAH'tan.
nasıl memnun olacağım aradığım ilaç yok yada var sigorta karşılamıyor bu na benzer bir sürü olumsuzluklar diz boyu yolsuzluk rüşvet vs gibi nedenler varken
kesinlikle olumsuz :bangin:
evet şu an için memnunum
ama yinede ALLAH kimseyi düşürmesin
yokluğunuda göstermesin
bir çoğunuzun yaşı benden küçüktür tahmin ediyorun bundan 20 sene evvelini hatırlayınca bügün çokta kötü sayılmaz diyorum. herşeyin sorumlusu olarak devleti sorumlu tutuyoruz ben ssk emeklisiyim dikkat edin iş verenler çalıştırdığı elemanları asgari ücret gösterir ve düşük prim öder vergi vermemek için her yolu dener ondan sonra herşeyi devletten bekleriz bence buna da şükür.
ben kesinlikle memnun degilim kısa süre önce hiç hoşuma gitmeyen bir durum yaşadım bazı rahatsızlıklarımdan dolayı devlet hastanesine gittim ücretli olarak dahiliye bölümüne numara almak istedim numara yok aile hekimi var her konudan anlıyo diye cevap aldım kabul ettim numara aldım sabahtan gitmiştim nerdeyse öğleye doğru geldi ve muayene oldum bazı testler istedi testleri yaptır ertesi gün ögleden sonra gel testlere bakalım dedi ertesi gün bakmak için gittigimde bügün hiç gelmedi cevabını aldım doktorumuzun daha sonraki gün gittiğimde izine çıktıgını bu ayın 25 inde gelicegini ögrendim tam 18 gün beklemek zorunda kaldım beyimizi hala test sonuçlarına bakamadık çünkü beyimiz tatilden hala dönemedi bu ayın 28inde pazartesi dönücekmiş yani bir test sonucuna bakmak 20 günden fazla sürüyo yani hala rahatsızlıgımızın ne oldugunu ögrenemedik kısmetse bu pazartesi ögrenicem tabi beyimiz dönmüşse tatilden umarım ciddi bir rahatsızlıgım yoktur eger varsa beni 20 gün geciktirdigi için bunun hesabını soracagım
ben memnun degılım paran varsa hersey mukemmel yoksa bekle yanı sıgortalı olsan bagkurlu olsan ne yazar paran yoksa hayal kurma yukardakıler hava atsın hersey aynı degısen bırsey yok ben kalp sıkısmasından acıle gece gıttım kardesım benıde normal usutenler gıbı sıraya aldılar neyse olmeden sıra geldı 40 yıllık aletle baktılar tabıkı ondada ne cıkacakkı ya lafın kısası PARAN VARSA DUNYA ALEM KULUN PARAN YOKSA AHIRETTIR YOLUN
Eskisinden çok çok iyi, ama bu yeterli mi? HAYIR bende geçen Cuma göz muayenesi oldum, nerde oldum ÖZEL de 25 YTL. verdim oldum,neden özeller daha iyi de onun için ... Sevgiler selamlar
slm ben şu ana kadar sadece dişten gıttım allah daha beter hastalıklardan cümlemizi korusun .Allah a çok şükür artık adam gıbı hastanelerde bıze bakacaklar derken ne yazık ki eski günlerimizi hep arayacak olmaktan korkuyo rum
.saygılar
Ülkemİ İnsanlarimi TopraĞimi Geleneklerİmİzİ Ve TÖrelerİmİzİ Sevİyorum Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene
hiç memnun degilim saat 4 de sıraya giriyoruz doktor 9 da geliyor şöyle bir karsıdan bakıyor neyin var diyor yüzüne bile bakmadan receteye birseyler yazıp gönderiyor yazanesine gidince ancak ilgileniyor
ilk önce saglık karnesi ile girdim hiç ilgilenmedi yazhanesine gittim 300 ytl verdim güzelce baktı ilgilendi sırada beklemedim ama sıradakilere ayıp oldu hemşire ilgilenmesse telefon acın ben gelirim saygılar :45: :45:
eskiye göre cok büyük gelişmeler var hastanelerde
Devlet Hastahanelerİn De Personel Sikintisi Had Safha Da.gÜya Özel Hastahanelerde Muayne İmkani Var , Ama O Da Kandirmaca .hastahanye Gİdİyorsunuz Bİrde Bakiyorsunuz BİrkaÇ Polİklİnİk DiŞinda Ücretsİz Muayne Olamiyorsunuz. Ben Şahsen Daİma İlk Önce SaĞlik OcaĞini Tercİh Edİyorum. Daha Sonra DİĞer Kademelere YÖnelİyorum.eĞer Devlet Parasinin BoŞa Gİtmesİnİ İstemİyor İse Ve Daha Kalİtelİ Hİzmet Vermek Kuyruklari Önlemek İstİyor İse Bunun Tek ÇÖzÜmÜ 1.basamak SaĞlik Hİzmetlerİne Yatirim Yapmali.
bu konuya degindiginiz için cok teşekkür eder saygılarmı sunarım
hastanede bulundurulmak zorunda olan bir ilacı degil hastanede ecza depolarında eger bulamıyor ve il salık müdürlügünün bile bu konuda yardımcı olamadıgı düşünülürse üstelik üçretiyle nasıl memnun olunurki?
Önemli bir konu teşekkürler.Ben sağlık sektöründe çalışyordum. Paran varsa çözüm çok Hatta kapılarda karşılanıyorsun doktorlar tarafından. Yeter ki özelden git. Yine paran varsa önemli film ve tahlillerin randevusu en yakın tarihe hatta hemen de olabilir, yoksa en erken 1, 2 aya kadar ancak netice alabilirsin. Hastalığın ne kadar ciddi olursa olsun.Hastane çalişanlarının çok umrunda değilsin ki canı yanan sensinSenin benim hastalığım adamlar için artık rutin bir işten başka birşey değil. :mad2:
kısaca bende özet gecmek istiyorum eger hastanede tanıdıgın varsa cok iyii eger yoksa orda bir kat daha hastalanıyorsunuz umarım nedemek istedigimi anlamışsınızdır saygılar
Çalışmanın yapıldığı dört hastanede yatan toplam 496 hastaya anket uygulanmıştır. Hastaların genel hastane hizmetleri, hemşireler ve hekimlerle ilgili memnuniyetleri araştırılmıştır. Analiz sonucunda hemşire memnuniyetinin, genel memnuniyet içinde diğerlerinden daha çok öne çıktığı ve bunu hekim ve otel hizmetleri memnuniyetinin izlediği görülmektedir. Faktör analizleri sonucunda da otel hizmetlerinin iki ayrı gruba bölündüğü, yemek memnuniyetinin de ayrı bir grup olarak ortaya çıktığı görülmektedir
konyadayım 3 ay önce oğlum apandisit ameliyatı oldu fazlasıyla ilgilendiler, hepsine çok çok teşekkür ederim.
Arkadaslar paran varsa her yerde iyi davranirlar,ama paranda yoksa cenazene bile sahip cikamiyorsun, ALLAH fakir fukaraya yardim etsin. Su dotorlarin ozel muayenehanelerini bir kapatsalar ne guzel olacak o zaman hepsi devlet hastahanelerinde ne guzelde calisirlar......
İstanbulda tam bir rezalet anlatmakla bitmez hangibirini anlatalım kiii .... haa eskiden iyimiydi yooooo yine aynı tek farkı özel hastahaneler devleti de sömürmeye başladı tamamen onlara yaradı denilebilir. Ssk ve devlet hastanelerinin yoğunluğu azaldı. Ben başka bir fark görmüyorum. AMA BİR SÖZ VAR İMAM YELLENİRSE CAMAAT S.... Başımızdakiler sağolsun ama onlara sorarsan onlarda haklı tabiii BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR. Herkes işine geldiği gibi davranıyor. Sağlık Bakanımız dişli dürüst biri olsa tüm hastahaneler hastalar için can atar duruma gelir ama nerdeeeeeeeeeee.........
ben yurtdisinda yasadigim icin senede 1 ay izine geliyorum.Eskiden hastanenelere pis koku ve kirli bir ortamda giriyorduk simdi allaha sükür heryer (normal hastaneler) tertemiz.Neydi o eskiden hastanelerin perisanligi.3-4 sene evvel Gerci bizim partizan davranan arkadaslarimiz eskiye hatirlayacak gücleri olmadigindan belki suan kötü diyebilecek kadar nankör olabilirler.Bizler sadece seneden seneye gercek olarak ne görürsek onu söyleriz.
selamlar
Allaha bin şükürler olsun yıllardır hastalanmadım ve inşaallah böyle devam eder.çünkü öncesinden hatırladığım ve halen güncel olaylardan gördüğüm kadarı ile Paran varsa Hastaneler senden memnun sen hastaneden ; paran yoksa şifan ancak Allahtan..!!!
paran varsa memnunsun...
şimdi şöyle söyleyeyim devlet hastanelerinde hizmet standartı eskiye göre yükseldi. Ancak hasta başına doktora prim uygulaması hizmette kaliteyi düşürüyor. Aslında özel muayenelerini kapatan doktorlara saat diyelim 16 dan 20 ye kadar her bir hastaya 20 dakika ayırmak şartıyla 20 YTL ödenmesi koşuluyla hasta bakılsa belki belli ölçüdek kalite yerleşir. Ayrıca rutin hastalıklara için sağlık ocaklarından özel laboratuvarlara topluca tahlil gönderilmesi suretiyle pratisyen doktorların teşhis koyup reçete yazmaları ve aile hekimliği uygulamasının tüm yurtta yayınlaştırılması etkili bir çözüm olur.
Ancak üniversite hastanelerinin sağlık hizmetlerinden memnun değilim çünkü denetime açık ve şeffaf değiller. Hastaları kobaya veya sermaye gibi görüyorlar.
evet arkadaşlar bende bukonudan pek memnun olmadım yirmibeşsene birfiil pirim ödediğim kuruluştan yirmibeş defa çocuklarımı muhayene ettiremaden cocuklar otuzlu yaşlara geliverdi şimdi durum biraz farklı olmasına rağmen yinede varsa pulun cümle alem kulun yoksa pulun cehennemin dibidir yolun tüm arkadaşlara saygı ve selamlar
Menfaat perest tabiplerin bu para alma alışkanlığı bitinceye kadar sabır etmemiz lazım diyorum.
İzmir de aile hekimliği başladığından beri hastene yüzü göremez olduk.Sebep olarak evvela aile hekimi bakacak ve de ondan sonra eğer uygun görürse sevk edileceksin.Benim 2 aydır kulağımda iltihap var tedavi olamadığım gibi hasteneye de sevk olamıyorum.Yani Aile hekimliğinden memnun değilim.
Ben memnunum
Yeni genç nüfus 6–7 yıl gibi önceki dönemleri
Bilmedikleri için memnun olmayabilirler
Avrupa standartlarına göre hizmet düşük olabilir
Ama kabul etmek lazım
Bizde Avrupa ülkesi değiliz
zor bir durum allah parası olmayana sabır versin. sağlık versin.memnunlukla alakası yok ancak mecburuz.ama geçen gün devlet hastanesinde bir doktor hastaladına kolonya vs. ikramda bulundu umamım her doktor ona yakın harekette bulunur.selametle