Redline CX10-100-RL 10CSX Resimli Yazılım Yukleme Talimatı
*Bilmeyen acemi arkadaşlarımıza yardımcı olacak resimli anlatım umarım faydası olur..
Printable View
Redline CX10-100-RL 10CSX Resimli Yazılım Yukleme Talimatı
*Bilmeyen acemi arkadaşlarımıza yardımcı olacak resimli anlatım umarım faydası olur..
kosovalı senin allahına köle olrurum kardaş tamam sayende hepsi fulll multiler- polsat-premier-astra-MCT-lerde tamam kardeş sana minnettarım internetim vardı bilgisayar var rss-kablom var yüklemeyi beceremiyordum samsunda yalvarmadığım uyducu kalmadı öğretmiyorlar kardeş sayende bunu da öğrendim bizim bu forumu çok temiz arkadaşlarım var üye olmak istiyorlar size sormadan birşey diyemedim siz tamam derseniz ben kendim onları kayıt yapacağım bilgine saygılarımla SENSİ:45: :clap2:: :present:
kosovalı senin allahına köle olrurum kardaş tamam sayende hepsi fulll multiler- polsat-premier-astra-MCT-lerde tamam kardeş sana minnettarım internetim vardı bilgisayar var rss-kablom var yüklemeyi beceremiyordum samsunda yalvarmadığım uyducu kalmadı öğretmiyorlar kardeş sayende bunu da öğrendim bizim bu forumu çok temiz arkadaşlarım var üye olmak istiyorlar size sormadan birşey diyemedim siz tamam derseniz ben kendim onları kayıt yapacağım bilgine saygılarımla SENSİ:45: :clap2:: :present:
hocam allah senden razı olsun yaaa ne zamandır yükleyemiyordum bu resimli anlatım çok iyi oldu birşey sormak istiyorum yalnız bu yükleme ne kadar sürüyor ve yükleme programında bir ilerleme söz konusumu yazılım yüklenirken cihaz saat konumunda olucak demişsin yaa şimdiden teşekkür ediyorum ve tekrar allah razı olsun diyorum
hocam yalnız yükleme programının sağında hiç ilerleme olmuyor neden olabilir acaba bi fikrin varmı yoksa ben tekrar üzülecekmiyim yani yükleme yapamayacakmıyım tekrar teşekkür ederim
Cihaz saat konumunda olacak ve cihazda on panelde ilerleme sayılar olur.Sag taraftanda mavi seklinde renk yukarı dogru yukledikçe artar
kosovalı hocam yoksa üzülmeye başlayayımmı anlamadığım nokta diğer arkadaşlar nasıl yüklemişlerde ben yükleyemiyorum yaaa kablo tamam rs232 2-3 3-2 5-5 (çapraz) sorun ne olabilir diye düşünüyorum sinirden pc yi yere vurucam ama vuramıyorum yardımcı olabilirsen sevinirim hocam şimdiden teşekkür ederim
kosovalı hocam işte ne cihazda sayılar ilerliyor nede sağ tarafta mavi ilerleme oluyar bunun sebebi ne olabilir acaba bu arada başını ağrıttığım için özür dilerim hocam
Peki starta basıyorsun demi?
evet hocam basıyorum
yani tıklıyorum starta
Sen başka kablo ile dene istersen rs 232
hocam bu rs232 kablosunun hangi tarafı pc hangi tarafı cihaz farketmez değilmi istersen msn den yazışabiliriz hocam daha hızlı olur müsaitsen tabiki teşekkür ederim
diğer kabloylada denedim hocam hatta bu akşam aldım sıfr poşetindeydi kablo
acaba cihazdan ayarmı gerekiyor yada pc den cihazda güncelleme pc de şu an ama yine olmuyor
hocam kablonun içini açtım 2-3 3-2 5-5 diğerleri çıkık pozisyonda doğrumu acaba yoksa yanlışmı
Sizdeki model redline cihazın hangi modeli?
kosovalı hocam rahatsız ettiğim için özür dilerim ve teşekkür ederim yardımların için demekki ben üzülmeye devam edeceğim yinede sağol allah razı olsun
hocam bendeki model REDLİNE (free to air RL-10CSX) az öncede sorduğum gibi kablonun hangi ucu pc ye hangi ucu cihaza farketmiyor değilmi hocam
hocam nasıl yani com portu teşkil eden derken neyi kastettin acaba
Pc de com port kullanan program vs varmı demek istedim.Siz en iyisi pc nize bir reset atın sonra tekrar yazılım atmayı deneyin.Pc de birçok yazılım programı oluşmuş olabilir.
reset atıp tekrar denicem hocam teşekkür ediyorum
kosavalı hocam recevırı pc moduna getirip öyle denesin bende cs 100 x var bende yüklüyemiyordum cihazdan pc modunu seçtim şimdi programı yüklüyorum
ha program için sana teşekkür ederim bu alemde teksin
bu yükleme talimatın da cihaz kapalı açık mı olucak acaba
teşekkürler kosavalı kardeş
kosavalı kardeş cs 100 x en son yazılım bulamyorm lotfen yardem edn
su an fransizlar izlenemez hale geldi.
Bir degisiklik var mi?
arkadaşlar ben yeni üye oldum.turksatın tp si tamamda hotbırdun tp si hangisi.
yardımcı olacak birisi varsa sevinirim.
CS-100 X İle bilgesyardan Güncelleme Nasıl Yapılır ve en son yazılım nerade bolormi
lotfen yardem edn
kosovalı krdş bndeki chazda redline free to air RL-10CSX..cihazı daha yeni açtım kanal qüncellemeleri yapılmadı.yani kanalların frekansları deişti ya yenileri daha qirilmedi.otomatik qüncelleştirme yapmaya çalışıorum yapamıorum.nası yapacağım hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim..?
Arkadaşım; 1. Alıcıyın kurulum sayfasına gir. Uydudan güncelleme sayfasını aç. Transponder kısmında 12121 H 7200 yazması lazım. Yazmıyorsa ses tuşlarıyla ileri-geri arayarak bu frekansı bul. Alt bölümdeki "Ana yazılım" yazan yere gel ve ses açma (SAĞ) tuşuyla kanal listesini buluncaya kadar ara. Bulunca ok€yle. Arama yapmazsa aynı ilemi tekrarla. Güncelleme yapacaktır.Alıntı:
2. Alıcında uydular bölümüne gir. TÜRKSAT üzerinden sağ tuşla yan sayfaya geç. Frekans yazan yere tamam de. TÜRKSAT frekans listesi açılacaktır. Buradan 12121 H 7200 frekansını bul. Üzerine gelince kumanda daki mavi tuşla tara de. Çıkan birinci iletiye tamam, ikici iletiyi EVET'e çevirerek tamam de tarattır. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
bende redline rl 100 csx var bende ykleme sorunu yaşıyorm bana rs 232 kablosu 1-1 2-3 3-2 5- 5 dediler ona göre ayarladım yine yok kosavilı arkadaş da 2-3 3-2 5-5 diyor benim cihaza hangisi uygun lütfen yardım.
peki bu yazılım yükleme programını ve yazılımı nerden bulcaz
hocam şimdiden teşekkür ederim
tesekkurler
Teşekkürler, kosovalı kardeş...:wave:
çok ama çok teşekkür ederim.
o değil, buradaki upgrade tools 1.25 i nereden indireceğim ? bu iş sadece resimle bitmiyor ki :(
sagol :ty:
ya ustam bu yazılımı bulamıyorum
çalışmalarınızda başarılar dilerim
teşekkürler
Ustam teşekkürler yararlı paylaşım....
merhaba arkadaslar ben yeniyim redline100csx konusunda yardimlarinizi rija ediyorum tesekurler
hocam allah senden razı olsun yaaa ne zamandır yükleyemiyordum bu resimli anlatım çok iyi oldu birşey sormak istiyorum yalnız bu yükleme ne kadar sürüyor ve yükleme programında bir ilerleme söz konusumu yazılım yüklenirken cihaz saat konumunda olucak demişsin yaa şimdiden teşekkür ediyorum ve tekrar allah razı olsun diyorum
emeginize saglık guzel olmus
teşekkurler
teşekkurler
ben siteye yeni üye oldum. RL 10CSX Resimli Yazılımı yüklemeyi denicem inşallah yapabilirim. önceden ududan güncelleniyordu şimdi neden olmuyor acaba
teşekkürler..................
teşekkürler..