sunny severleri tepkilerini göstermek üzere buraya davet ediyorum.sorumlular belki rahatsız olurlar!
Printable View
sunny severleri tepkilerini göstermek üzere buraya davet ediyorum.sorumlular belki rahatsız olurlar!
Valla pek rahatsız olacaklarını sanmam!! cihazları bi güzel sattılar ve uzun zamandır belli modeller dışında yazılım çaıkarmadılar demekki artık paraya ihtiyacları kalmamış?!?!?
yoooo...rahatsız olacaklarını zannetmiyorum...sonuçta bu iş dünyası...eski HW'lere yazılım vermeyecekki,insanlar gidip yeni HW'li cihazlar alsın...kaldıki forumda yeni HW'li cihazlar için yazılım var...dolayısıyla bekleyip görücez...bakalım yazılım üreteceklermi üretmeyeceklermi eski HW'li cihazlara...:wave:
Onlar rahatsız olmayacaklarsa da biz rahatsız etmeye devam edelim
Cihazlardaki bütün firmalar elindeki malları tüketmek için hertürlü desteği olanakları kulanırlar cihazlar satışı tükendikden sonra zaten artık bu cihazdan elini çekerler çünkü artık bu cihaza yapacakları yatırım bir yarar sağlamaz
bencede bir yarar sağlamaz
uyumak varken neden yazılım cıkartsınlarki aylardır yok zaten özellikle 1030 serisine
yaa bunlar laftan sözden anlamaz insanlardır yıllarca mücadele ettik ama nafile işte bakın aynı sonuç.
yeni cihazlara diyor bazı arkadaşlar ben mi göremedim yoksa yanılıyormuyum sunny firmasının ne eski nede yeni serisinden 1 tane cihaza yazılım yok.bazıları kendi kuyularını kendileri kazarlar yapsınlar bu millet salak değil herşeyi görüyor bir ara goldmaster aynısını yaptı milletle dalga geçti olduğunuz şehirde bir uydu piyasasına bakın kaç tane goldmaster cihaz satılıyor sıfır gibi birşey.bu milletle dalga geçmenin cezasını millet böyle verir işte sanırım sıra sunny geldi hatta geçiyor.hem burdan bu insanlara sesimizi duyuralım hemde bu milletle dalga geçmenin cezasını tepkilerimizle verelim.
şimdi birileri çıkar eskiden olduğu gibi firma mecburmu yazılım vermeye der sakın söylemesin bu lafları çok duyduk firma satarken cihazları yazılımla pazarlıyorlar işlerine gelmeyincemi mecburlarmı diyorsunuz.
sunny evden içeri sokmayacağım yaşasın next 2000 cıs super plus usb li
Değerli yuksel59 arkadaşımıza katılıyorum.Sunny bence nextin çok gerisinde kaldı.
Nekadar alışmışız bir başkasının hakkını calmaya hiçbir firma cihazın üstüne bu şifre kırıcıdır yazmadı sadece modül uyumludur yazdı ismi üzerinde şifreli kanal parasını öde izle ben şahsen karşıyım kırma işlemine her kanalı yasal yoldan izlemek en güzeli bu benim fikrim sizlerin fikirlerinede saygı duyarım hayırlı çalışmalar
sunny devri bitiyormu arkadaşlar benim sunny var atacagım yerine geçerli bir cihaz alacagım tavsiyeniz nedir?
böyle giderse bende atıp başka bir cihaz alacağım ve kimseye sunny aldırmayacağım
.........
Arkadaşlar bu uydu işini hobi oarak görün.Nasıl 10 sene önce ericson 628 e 150 ytl gibi para verdik şimdi ise super telefonlara para veriliyor Bunuda öyle düşünün ben teknik servis degilim ama birçok marka almısımdır sırf deneme amaçlı
atmacaya meil atalım bu konuda yeni cihaz cıkartılar onlarda destek vermiyorler
sunny eski H/W lere yazılım çıkarmıyorsa neden yine sunny alalımki yarın yenilerde eskiyecek onlarada yazılım çıkma garantisi yok diğer arkadaşlarında dediği gibi alt yapısı pc donanımlı cihazlara biraz fazla para verir onlardan alırız. cihazları yazılım şu kadar garanti diye satıyorlar ondan sonra fıssss yazık bu kadar insanı kandırmaya türk milleti olarak alıştık kandırılmaya.
yorumların bir kısmına katılmıyorum.. adamın elindeki cihaza yazılım cıkartmamak suretiyle yeni cihaz almaya iterse adam neden gidip aynı marka alsınki..
bende üç tane alıcı var.gm80800 next2005d fta ve lig tv ile verilen vestel.
iki cihazı elimden cıkarıp 2000 cıs s.plus almayı düşünüyorum.ancak elimdeki next cok eski olmasına rağmen hala yazılım desteği mevcut kıyıpta satamıyorum.
üç ay önce tavsiye üzerine sunny aldım fakat doğru dürüst yazılım destegi göremeyınce onu bir kenara koyup yumatu aldım çunku 15 günde bir yazılım veriliyorr hemde 4-5 menu seçenegiyle.birde sunny ye verdiğim paranın yarısına mal oldu
arkadaşlar gözden kaçırdığımız bir durum var adamların cihazları garanti açısından kulanışlık açısından çok iyi geldik yazılıma yazılım korsan çıkar hiç bir firma bunu göze alarak cihazları için yazılımlarımız şifre kırıcı diyemez bu yasal olarak suçtur suny eski hw li cihazlarının nasıl hangi yolardan neler yapa bileceğini bazı isimler altında forumlarda zaten vermiştir elimde ki en eski 1 mb lık sunny cihazımla bile ben tüm platformları izleye biliyorum isterimki sizlerde bunu bir daha düşünesiniz zira hiç bir firma yasal olmayan bir yöntem önermez düşüncesindeyim selam ve dua ile
Alıntı:arkadaşlar dediklerinizde haklısınız...ancak piyasada işler böyle yürüyor...firmaların neyi düşünüp neye göre hareket ettiklerini önceden hesaplamak çoğunlukla mümkün olmuyor...eski HW'lere yazılım çıkartmayarak yenilere yöneltmek her zaman uygulanan bir stratejidir ve çoğunluklada başarısız olmuştur...:D :D :D ...dolayısıyla sunny firmasıda bunları muhakkak hesap kitap etmiştir....belkide KAON firması gibi uydu receiver işinden sıkılıp,geniş spectrumlu multi-media cihazları üretmeye başlayacaklar...belkide o yüzden yazılım vermiyorlar...dolayısıylada biraz daha bekleriz,sonrada başımızın çaresine bakarız...:wave:Alıntı:
Bende 3 cihaz var 12 01 A5 -12 C1 A5 ve 16 00 A1 bunca yıldır kullanıyorum artık bencede next almanın zamanı geldi çok yakın zamanda da alacağımı zannediyorum.Yanlız next'in 2000 serisini'de atmaca grubu çıkartıyor kaon tabanlı cihazları da aynı grup çıkartıyor neden ayrım yaptı anlamıyorum.Birde bu gün sunny ve kaon'a yaptıklarını yarın next'e yapmıyacakları ne malum.
En iyisi ss2 takıyorsun pcye ne yazılım derdi ne sharing derdi hepsi mevcut tavsiye ederim..
Şu durum anlaşılmıştır ki sunny devri bitmiştir,next devri başlamıştır ama yarında next devri biter Başka bi cihazın devri başlar..
Bence artık kendimizi yormayalım sunny fin. :)
Ben telefon açtım adamın umrunda değil yazılım verilmiş verilmemiş,ama c board ve animasyonlu seriye yazılım mutlaka çıkacaktır emin olabilirsiniz. :):)
Valla ben satmıyorum artık bu markayı sadece uydu alıcısı değil hiçbir ürününü satmıyorum
lanet olsun bu sunny cihaza yazılım çıkmayan tek cihaz kaldı oda sunny nasıl olsa cihazları bize sattılar ya bundan sonra görürler
bende elimeki sunny çıkardım 12.c1.a5 , gidip inpax aldım , hem ucuz hem yazılım desteği var,sunny nin hiç bir cihazını almayacağım artık,
bence artık yazılım cıkartmazlar çünkü normalde başka bi ücretli digitürk gibi fransız yayınlarını actılar mesela 1030 da sx wiwew seyredılıodu anlasma bitince baska bı modul sıstemıne gecti ne yaptılar 1030 7010 modelıne cevirdiler bence baska model cihazlarının yazılımda uyar onun gurbunda mesala kaonj vey7a strream yanı yazılımlar devam ama beklıcez umut kesılmez
arkadaslar sunny servis diye biri orjinal tps auto vermiş c bortlulara elimde olmadığı için deneme fırsatım yok
cihazım 12 01 a5 olduğu için farklı bir sitede vermişler yazılımları
evet arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım mutlaka bi sonuç alırız iyi veya kötü
Goldmaster Uyusun
Sunny Tps Yİ ÇÖzdÜ Bİle Artik Kİmseye Goldmaster ÖnermeyeceĞİm
cihazı satarken nasılda yalvarıyorlardı doydu ruhsuzlar
sunny yeni yazılım yok ise, sunny yeni cihaz satışı yok ,tavsiyede yok .yazılım var ise, sunny e devam kendileri bilir.
Arkadaşar yazılımlar günlük olrak editlendigi icin yazılımları kaldırdım
ustam bende stream 7011dci 12.co.a5 var uyarmı bu yazılımlar şimdıden tesekrler
Yazılım günlük editlendigi icin kaldırım arkadaşlar.Deneme imkanım şimdi oldu sonuc olumsuz
saol ustam şuan bunlara yazılım yok yanı demı
eyvallah ustam ç.kaleden saygılar:wave:
Boşverin Bunları NExt Alın ***finize Bakınnn !!!!! VEEEE UsBli Aldınızmı Zaten İş Bitmiş Olur !!
Çok yanlışsınız daha dün sunny cihazlar el üstünde tutulurken şimdide böyle tutum takınmak olmaz aldığın cihazı devamlı kulanacaksın diye bir olayda yok gün geçtikce dahada alternatif cihazlar çıkıyor bunlara yönelmekde gerekir ben yaklaşık 5 cihazdan fazla oldu değiştim ama hepside iyi cihazlardı hiç birinide karalamadım sonuçda yazılım desteği olsa olmasa memnun kaldığım cihazlardı :45:
kardeş pişmanlıklarınızı anlıyorum netiniz varmı eğer varsa 1 dreambox yakışır size yoksa next 2000 sper yakışır size ben anlamam bu işi bu adamdan daha iyi kimse yapamaz erol yüksel beye sonsuz tşk ler
satarken sürekli yazılım desteği yazıyordu kutularda şimdi ne oldu en ucuz makineler bile açıyor uydudan gücelliyen makineler isim vermek doğru olurmu bilmem ama netron seol gibi cihazlar bile açıyor sunny cilerin yaptığı müşterisine büyük bir ayıptır
sağlam bir destek görmedik dudrumu düzeltmekeri lazım
her zaman en önde firma bunu neden böyle yaptı anlamış diğilim. birde bir dostumada özellikle almasın tavsiye etmiştim vede aldırmıştım. şimdi aldırdığım kişimim yüzüne bakamıyorum. neden böyle yapıyorlar anlamadım. umarım büyük yanlışılıktan dönerlerde bizi zor durumdan kurtarırlar bekliyoruz. hoşça kalınız.
sayın sunny üretiçileri bende bir sunny satıcısı olarak sizin adınıza utanç duyuyorun piyasadaki hemem hemen herçıhazın yazılım gestegi var ama sunny nin yok lütfen bir el atın şu işlere bu ekonomikkırizde zaten iş yok biraz olsun belki 1 cıhaz satabilelim hemde elinde sunny si olanlar sevinsin saygılrarımla lütfen artık bir el atın millete gına geldi
arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum.bence mail atmaya devam sunny e... en azından tepki için
arkadaşlar bütün yazılanları okudum..... coğu insan next deyip duruyor.... bende next8000 magduruyum..... yani sizin anlıyacagınız next de dusundugunuz kadar ıyı degıl.... mal satmak ıcın onlarda aynı tezgahı uyguluyorlar.... bence baska markalara yonelmekte fayda var:(
erdal1988 arkadaşıma katılıyorum. ben 6 yıldır sunny satıcısıyım. 6 yıldır insanlara sunny nin üstünlüklerini anlattık.ama şimdi o insanların yüzüne bakacak halimiz kalmadı.demekki kimseye güven olmuyor.
tam destek katılıyorum:45: sunnye hayır
arkadaslar adamlar zaten satacaklarınızı satmıs size amacları baska markalara yonelmeniz xxx marka deyip gecmeyin altına bakın yine o buyuklerden biri cıkı verir.benden soylemesi.beklemekte fayda var.onlar orman taşlıyor tilki cikacak diye.ofkelenmeyin....