Evet arkadaşlar bu hafta ki anket konumuz :
Medyum. büyücü,falcı ve bu tarz kişilere inanır mısınız??
Not:Anketimiz "7" gün sürecektir
Printable View
Evet arkadaşlar bu hafta ki anket konumuz :
Medyum. büyücü,falcı ve bu tarz kişilere inanır mısınız??
Not:Anketimiz "7" gün sürecektir
Hayır inanmıyorum.
Hayır inanmıyorum.
Nelerine inanayımki durmadan sallıyorlar
Bende inanmıyorum bazı kişilere özel güçler verilecegine zannetmiyorum.
Hayır asla inanmıyorum
Dinen günah olan bişeye neden inanalalımki
adamın onlara inanması için deli olması lazım onlar geleceği bilseler sayısal loto şans topu ve iddaa oynarlar niye ufak paralarla uraşsınlar
inanmiyorum
bende inanmıyorum.....
geleceği Allah CC den başka kimse bilemez
her sey verilen kadar bilinir,ordan ötesi yalnizca ALLAH cc aittir.
gelecekten haber vermeleri imkansız vede cok günahtır
bunlar xurafe söylemi yav
inanmıyorum,inananları da anlamıyorum
inanmıyorum ve çok saçma geliyor
İnanmıyorum
slm medyum,falcı,büyücü bilmem ama yıldızların hareketleri insanları etkilediğine inanırım saygılar...
Bende innmıyorum bu tür seylerle milletin parasını alıyorlar yalan yanlış seyler
inanmıyorum ama tesadüflere inanırım.
hayırrrrrrrrr
Hayır inanmıyorum.
birşeyleri bilselerde bilmeselerde günah oldukları için inanmıyorum
kesinlikle böyle şeylerle işim olmaz
ısımız kala kala falcılara kaldıysak vay halımıze asla ınanmam
hayir inanmam.
Cinler, periler vs. vardır ve gerçektir. Bunlarla uğraşanlar da şeytandır. Gerçeklik payı vardır, ama; hayır da şer de Allah' tan gelir. (Her şer değil tabi ki, insanlar bazen kendileri bilerek ve isteyerek düşer bu durumlara) Ne inanmak gerekir, ne de inanmamak. Uzak durmak lazım bu durumlardan ve kişilerden.
ancak ALLAHA inancı olmayan cehalet yüklü kervana katılanlar dır.
inanmak nedemek asla yalnız allaha kulluk eder yalnız allah tan yardım dileriz falcılar neki rabbim clemizi korusun amin
inanmıyorum inananlara da şaşıyorum.....
hayır inanmıyorum
inanmıyorum
Hayır inanmıyorum
kesinlikle hytir diyorum
Ben inanma inanmama olarak bakmiyorum.Bunlar tarih boyunca vardi.Ve bildigim kadariyle tarih boyunca etkili olmuslar.Dinen yasak olmasina bakilirsa tarih boyunca insanlar hep olagan üstü güc istediklerinden bu yönteme bas vurmuslar.Birisini cezalandirma veya kendine cekme vs.
inanmam tabikide kelin ilacı olsa başına sürer her şeyi bilirlermiş ama talih oyunlarının sonucunu bilip zengin olamıyorlar yani palavra ama buyuler gerçek olabilir bildigim kadarı ile kuranı kerimde bilgiler var bu kanuda buyu ve buyuculuk yapana çok agır cezalar var dinden çıkar falan diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
elbette inanmıyorum kesinlikle yalan ve uydurma
hayır inanmıyorum geleceği ALLAH CCbaşkası bilemez PEYGAMBERLER bilmezken onlar nereden bilsin.
bende yorum yok inananada sayğı inanmayanada herkes ğördüğüne inanır görmezse nereden bilecek
gaybı bilen ALLAH CC bu yüzden öle kişilere inanmıyorum kendileride kendilerine inanmıyolar ama bizim halkımız inanıyo işte.....
hayır asla inanmam
hayır inanmıyorum
Arkadaslar ben sunu merak ediyorum acaba bizler yemek atiklarini ne yapiyoruz? bu konuda ankt olsa cok sevinirim bu anket hem faydali örnek bir fikir olur hemde insanlar daha az israf ederek israfi önlemis oluruz.
hayır asla inanmam ben
bu işin argümanları cinlerdir arkadaşlar..cinleri kullanarak bu işlerle uğraşırlar..gelecekten haber verme konusuna gelince cinler de dahil insanlar ve melekler bile bilemezler.peygamber bile geleceği bilemez.ama peygamberimize tüm zamanlar Allah tarafından gösterilmiştir........peygamberimize gelecek ile ilgili çok sorular sormuşlar ama asla bahsetmemiştir.....büyü vardır arkadaşlar.....cinlerin de yaşamı aşağı yukarı insanlar gibidir.ama farklı türden varlıklardır........onlarında eğlenceleri yemeleri içmeleri düğünleri alış verişleri ölümleri vardır.Allah cinleri, insanlara fiziksel zararlar verebilecek şekilde yaratmamıştır...cinler aciz varlıklardır....ancak insanın düşünce dünyasına beynine hükmedebilir psikolojik sıkıntılara neden olabilirler..islam dini büyüyü falcılığı şiddetle yasaklamıştır....bunları şeytanın işleri olarak görmüştür...büyü iyi amaçlar içinde olsa kötü amaçlar içinde uğraşılmaması gerekir böyle işlerle....
kesinlikle inanmıyorum.inan insanlar kendine güveni olmayan ve kişiliğini kazanamayan insanlardır.onlara acıyorum hem bu dünyada kaybediyorlar hemde ahiretlerini kendi elleri ile yok ediyorlar.
benim için önemli olan dini gereklilikleri yerine getirmek gerisi boş
inanmıyorummmmmmmmmmmm
Fal ve büyü işleri büyük günahlardandır dikkatli olmak lazım insanın imanına zarar verebilir. Gaybı ALLAH tan başka kimse bilemez.
ben inanmıyorum.
fala inanma falsız kalma :D
falcı yalan dolan medyumlarda sadece tek yaratıcı cardır oda yuce allah:pray2:
kesinlikle inanmıyorum
bizim bilimle, somut şeylerle uğraşmamız gerekiyor. bunlar sadece insanları psikolojik olarak rahatlatmaya ya da daha çok bunalıma sokmaya yarar.
inanmıyorum
kesinlikle inanmıyorum.Bu tür inanışlar, geri kalmış ya da geri bırakılmış toplumlara özgüdür.Egemen güçlere destek olur.Halkı cahilliğe sürükler ve aynı zamanda cahilliğin bir sonucudur.İspanyanın eski diktatörüne sormuşlar:Nasıl yönettiniz o kadar yıl bu insanları.Cevaben 3F formülü demiş.Yani futbol-fiesta-fuhuş.Konuda geçen güya inanışlar da buna girer...Yani egemen sınıfın ekmeğine yağ sürer.
falcılara ve fal olayına hiç inanmadım şimdiye kadar ve inanmamda.
medyum konusu ise biraz karışık bence.ben parapisikolojiye ve telekinesise inanıyorum.medyumların çoğunda bu özellikler var.arada kalmış durumdayım yani :) medyumlara inanmıyorum dersem parapsikoloji ve telekinesisi kabul etmiyor durumuna düşerim ama medyumlara inanıyorum dersemde insanlar tarafından kötü anlaşılacağım o yüzden kararsızım :D
allahını gerçekten seven inanan kişiler bunlara inanmazlar.
hayır inanmam