Polsat hacklenmiş yeni rsa keyleri tnt2 depo da verildi bununla ilgili emu çalışmanız varmı sayın ustalarım. teşekkürler
Printable View
Polsat hacklenmiş yeni rsa keyleri tnt2 depo da verildi bununla ilgili emu çalışmanız varmı sayın ustalarım. teşekkürler
Alıntı:
aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
:sunglasses2: calışmalar var elbette sabır sabır
ayrıca globecast nagra2 lerde verildi
Valla Ben Şu An İzlİyorum Darisi Yazilim Yapanlarin BaŞina
Sayın üstad bizede gönderebilirmisiniz.
büyük hayal gerçekleşiyor ha yiğidime klavyenize kuvvet :)
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: SADECE ALKIS BASKA :10_1_117
inşallah kısa sürede seyredebiliriz
sabırsızca bekliyoruz
bekliyoruz ilk polsat yazılımları sizden çıkar inşallahAlıntı:
memedim Nickli Üyeden Alıntı
ne zamana kadar gelirler
konu başlığı değiştirilmiştir sankı yazılım varmış izlenimi veriyordu
ustalara çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. inşallah yazılımlar biranevvel çıkarda işler biraz açılır. işler çok bozuk ne gelen var ne giden!!!
Arkadaşlar kaon firması polsatları sabitlemedigi sürece polsatları izleyeceginizi sanmıyorum Bazıların polsat yazılımları yakında dedigi kişiler aynı seyleri yine yazıyorlar polsatlar 2 ayda beri var ama hala gelmedi neyse.ha bu arada tps auto da olmuştu ama nerede yok.Polsatları fixcilerden beklemeyiniz:10_1_117 .Hepsi ne yaparsa yapsın polsatları yapamazlar nexvisiona tps aes eklenmiyor bile polsatmı yapılacak....İzliyorum diyenler vardı hani nerede:devilprv: :devilprv: :devilprv:
:Smiletabar :Smiletabar :Smiletabar :Smiletabar Şifresiz olan polsat 2 yi izliyorlar galiba :puah:Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım seyrediyorsunda onun içinmi bugün tarihli verdigin yazılımlara polsat yok dedin neden vermedin izledigin polsatlı yazılımları:nono: :nono: :nono: :angry8: :angry8:
Valla usta bencede öyle galiba.bende onu izliyorum zaten.:puah: :puah: :puah: :puah:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
sanırım emu yazılımları çalışmaları var.. birkaş cihazda izleniyo paket
Dİger Forumlara Baktim Herkese Sunnypolsat Yazilimlari Dİye Topİc AcilmiŞ Mİlletİ Bekletİyorlar Çok Yazik Ya Gercekten Çok Yazik.ayni Senaryolar Devam EdŞİyor Yazilimla Polsati İzledİgİnİ İddaa Eden Ama Sadece İddaa Eden ArkadaŞlar Hala Yazilim Verecekler Barİ İzledİgİnİz Yazilimlari Verİn Demİ :) :devilprv: :devilprv: :10_1_117 :10_1_117
p olsatların acılması şu an ıcın mumkun değıl .Bunu aklınızdan cıkartın.
Bende size katılıyorum polsatlar ok. yazısını biraz zor göreceğiz:( :( :(Alıntı:
mkpcevat Nickli Üyeden Alıntı
exselans.usta izliyormu$.....izliyorum demekle olmuyor bu i$.ona kalirsa bende izliyorum...ônemli olan izledigi yazilimi vermek 'ki isbati olsun ..ben ise predator 331 ile izliyorum..zaten forumlarda dosya var..
sevgiler...
nasıl mumkun degıl...neta sahipleri seyrediyor...onlara yazılım cıktı...
bekleyiniz yakında yazılımlar verilecektir
yazılım verileceği falan yok arkadaşlar
ya keşke hepsi gitsede bu kuru gürültüden kurtulsak hehe hehe
kaon tabanlilarda da zor ...
neden çıkmıyoki düne kadar şifreler değiştiği zaman geliyodu hemen yazılımlar şimdi ne oldu nextte yok goldmasterdada elbet gelecekte ama ne zaman???
yazılımlar için elit firmasının yazılımnları cıkarması gerekiyor keyleri fixleme eklemekle olmaz bu iş keylerin adepte edilmesi lazım yazılımlara ve yazılımlarla uyum saglaması lazım...Polsatlar bakıyorumda halada verilecek.Görevli arkadaşlarımı kutluyorum bu gibi duırumları forumda konu acmacıkları için.diger dönemlerde beni ve bu forumu çok zorda bırakan arkadaşlar olmuştu .örnek tps auto dendi polsatlar var dendi ..ama icraat olmadı aynı senaryolar başka forumlarda başlamış...
neyse önemli olan dogru söylemektir..
saygılar
sevgili arkadaslar cok güvendigim bir üstat bana pazartesiden son ra vere biliriz dedi cünkü su an kaon bortlu cihazlar icin calışıyoruz bekleyin süpriz yapılacak dedi herkese saygılar
burada arkadaşım premierde polsat izleniyor ispatı için forumda verdiğim son yazılımı yükleyin izleyin şifresiz polsat 2 değil tüm seriAlıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
ya burasu premier bölümü degil :) kaon bölümü yada ben başka forumda falanmıyım iyi bakın bölümlere biz sunnylerden bahsediyoruz ala ala
arkadaslar bu polsat yazılımları hala koreden gelmedımı bu konu hakında bılgı verırsen sevınırım saygılar
Arkadaşım polsatları bu konu başlığı altından takip edeceğiz başka yerde konu açmayın.Alıntı:
haltinbasak Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yazılım falan yapmayın gerek yok artık resmen dosya diye millet ağlıyor kimseden tık yok. ben yazılım falan istemiyorum. sürekli ilklerin forumu olan bu forumda biz bir aile gibiyiz ama kırıldım.
Neden kırıldınız? Bizde çok ugrastık bir iş olmayınca olmuyor malesef..:( :( Yok çok donma varmış falan filan gibi laflarla diger forumdaki arkadaşlar malesef bunu laf olsun diye söyluyorlar.hani exalans izliyordu çok rahattı nerede yazılımlar kaç gün geçti tık yok ..Yazılımları koreden beklemekten başka çare yok gibi şimdilik:( :( Eger bir yazılım olacak olsaydı 1 haftadır olurdu:angry8:Alıntı:
aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
Nice adı duyulmayan markalara polsat yazılımlar verilmişken 7 yıl-ömürboyu garanti vaadiyle cihazlarını satan firmalar nerede....sadece tüketiciyi oyalama taktiği bu.
sevgili arkadaslar polsatlar cok saygı duydugum bir medenetör arkadasım 13 03 2006 pazartesiden sonra böyük ittimalle verilecek dedi birazcık sabır sevgili arkadaslar tüm üstatlara saygılar:computer:
katılıyorum yazılımlar kore destekli olacakAlıntı:
draculu45 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar biraz daha bekleyim bakalım o kadar zaman polsat izlemidk biraz daha izlemeyelim... üstadların elbet bildiği vardır. 15 mart'a ne kadarki
Orjinal yazılımlar gelmeden polsatlar olmuyor.Bunun için orjinal olmayan hiç bir yazılımı denemeyin.Mağdur olabilirsiniz.Saygılar.
arkadaşlar polsat kaon tabanlılarda olmaz gibi kelimeler duydum şuanda polsat hepsinde açılabilir keyler verildi bekleyin ve görün kesinlikle açılcak bu güne kadar polsat izlenmedimi hiç kaon tabanlılarda izlenmişti şimdi bana diceksiniz başka bir şeye geçti nagra 2 vb. d+ yazılımı ne peki ilk hangisine geliyodu d+ yazılımı biraz sabır lütfen arkadaşlarımız çok çalışıyo bilginize koreden yazılım gelirse daha iyi olur doğru sorunsuz ama bizde yapabiliriz!!!
_imdi yeni moda yzilimler Koreden gelecek. Hayirli olsun TPSler art1k AES keyle açilacak ÖMER77
birçok makinada polsatlar izleniyor övgüyle bahsettiğimiz sunnylerden tık yok nediyeyim helal olsun......
arkadaşlar bugün yine konuştum yazılımlar son aşamasına gelmiş...ilk supersatta olacak yazılımlar..merak etmeyin bizi takip edinnnnnnn
slm arkadaslar bu kadar acele etmeyın gelecektır geldıyı gıbı hemen sıteye verılecektır yazılımlar saygılarımla
nedır bu polsat derdı Allah tan denızdeyım boyle dertlerımız yok karasal antene devam saygılar...
slm arkadaslar basetdiginiz emu yazilimi satkartimlada kulanabilirmiyim ?
Twinhan-ci ve hangi kanalar desdekler.
uzun arastirmalar sonunda bi emu buldum sadece ***** platinium aciliyor.
arkadaşlar bence koreden gelen yazılımı bekliiyorlar bu aradada millete test ediyoruz test ettik arızalı uğraşıyoruz diye oyalıyorlar. çünkü yazılım çıkar çıkmaz bütün forumlara gidiyor. sadece bizim yaptığımız editleme onun haricinde bir şey yok şifreleri yeniden girip sunny yeni yazılım diye piyasaya sürüyorlar. yoksa bütün forumlardaki ustalar yazılım yapsalardı bir iki günlük işi vardı. keyleri editle o kadar. CW,****,conax ve diğer menüler bir arada biryazılım yapılırdı. ama maalesef sizde yok şu ne oldu diye sormayın çünkü ustaların o kadarına kudretleri yok. diğer receiver ların yazılımına *** girip biraz editledikten sonra polsatları açıyor ama kaon tabanlılar için bu olmuyor. sizden tek ricam. site site dolaşıp yazılım aramayın hiç değilse internet paranız gitmesin. zaten geldimi bütün forumlar yazılımları koyuyorlar. teşekkürler
aligirgin@ttnet dogru söylüyorsun..
:) Sayin Sunny Yetkİlİlerİ Yazilim DesteĞİnİ KesmİŞ Gİbİ GÖrÜnÜyorsunuz.caniniz SaĞ Olsun ,bende Bu Gun Cihazimi DeĞİŞtiriyorum GÖzÜnÜz Aydin Amaciniza UlaŞtİniz .ortalikta DolaŞan Hekirlar Sİzde PalavraymiŞsiniz.
son gülen iyi güler sabrın sonu selamettir bekleyip güreceyiz herkese seygılarımla........
kendini hekir zannedenler baştan beri geldi geliyor diyordular hani nerde
gerçekten palavra ......
arkadaşlar zaten her gün şifre değiştiriyorlar gelse bile her gün *** girmemiz gerekiyo bunun için ustaların polsatı auto yapmaları gerekiyo şu an çözen cihaz sayısı az redlıne da bile yok şu an
eh bekliyoruz ne yapalım