arkadaşlar 19 mart çarşambayı perşembeye baglayan gece mevlüt kandilidir peygamber efendimizin doğum günüdür allah tekrarına kavuştursun
Printable View
arkadaşlar 19 mart çarşambayı perşembeye baglayan gece mevlüt kandilidir peygamber efendimizin doğum günüdür allah tekrarına kavuştursun
Bütün foruma şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Temenniler ve tebrikler bu konu altından devam ederse konu kalabalığı olmaz.:)Konuyu kandil bitene kadar sabitliyorum.
Biraz erken açılmadımı konu yaw:)
usta erken degil bence hatırlatmak ve oruç tutmak isteyenler için erken konu açtım
heyran erken konu açıldı neyse
genede teşekür ve hayırlı olsun
herkese hayırlı kandiller
ömür ne çabuk geçiyor değilmi
gecen seneki mevlüt kandili geldide aklıma!!
selametle
Allah Razi Olsun Konuyu Acan Arkadastan Insanlar Yorgun Argin Calismaktan V.s V.s Unutabilirler Ama Forum Araci Ile Boyle Onemli Bilgiyi Verdigin Icin Sagol.saygilar Sevgiler.
hayırlı kandiller...
mevlit kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar
Hepinizin mevlit kandili mubarek olsun
Şimdiden herkese hayırlı kandiller.Allah herşeyi gönlümüze göre versin
Hayırlı Kandiller Arkadaşlar Tüm İslam Alemine Kutlu Olsun
hayırlı kandiller
tüm islam aleminin mevlüt kandili hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun
tüm islam aleminin mevlüt kandili kutlu olsun arkadaşlar
peygamber efendimizin ümmeti olmak ne büyük şeref
hepimizin mevlüt kandili MÜBAREK OLSUN...............
Tüm islam aleminin mevlid kandilini kutlarım..
rabim bu mubarek gün hatırına ülkemizi selamete erdirsin
Tüm islam aleminin mevlüt kandilini kutlarım
islam aleminin kandilini mubarek olsun.
.
saol kardeş oruçu hatırlattığın için unutmuştuk allah razı olsun tutacağız inşallah
mevlüd kandilinin islam alamine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileriz
Mevlid Kandili Tüm İslam Alemi'ne Ve İnsanlığa Kutlu Olsun.Herkese Hayırlar Getirmasini
Can-ı Gönülden İstiyorum.
mevlit kandiliniz kutlu olsun hayirli günler arkadaşlar
amin arkadaşlar... sizlerinde kandiliniz mübarek olsun...
selametle... nice kandillere inşallah...
herkesin kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere sağlık mutluluk ve imanla eriştirsin.
herkesin kandili mübarek olsun...
Mevlid kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz..
tüm islam alemine hayırlara vesile olmasına yüce ALLAH'tan dilerim.:praying:
Bugün alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz H.z Muhammed (s.a.v)' ın Doğum günü. Bu vesileyle İslam Aleminin Mevlid kandili mübarek olsun..!!!
Hepinizin mevlit kandili mubarek olsun
mevlit kandilim miz kutlu olsun allah her zaman bu günlere cıkarsın milletimze ve tüm islam elemine huzur ve rafah getirsin
gönüller birdir mekanlar ayrı olsada yaşananlar güzeldir mazide kalsada biz sevdiklerimizi unutmayız uzakta kalsada tüm islam aleminin kandili mübarek olsun
Tüm islam aleminin ve meslektaşlarımının,süpersatforum ailesinin mevlit kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını CENABI ALLAH TAN dilerim
bende bütün islam aleminin mübarek MEVLÜT KANDİLİ ni kutlar hayırlara vesile olmasını YÜCE ALLAH' tan niyaz ederim
TÜm İnananlarin Kandİlİ MÜbarek Olsun.bu GÜzel Gece De Fİlİstİne Dua Yi Unutmayalim.
Tüm ıslam ailesinin ve forum ailesinin Mevlid kandili mubarek olsun
Alah CC hepimizin dualarını bekliyor ve kabul ediyor bu günlerde ve gecelerde Kandilimiz İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi dileğimizle amin...
Tüm islam aleminin ve tüm üyelerin mevlüt kandilini kutlarım
arkadaşlar tüm müslüman aleminin mevlid kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim:wave:
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
BÜTÜM ÜMMET-İ MUHAMMED'İN MEVLİD KANDİLLERİ MÜBAREK OLSUN.HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH.
Bütün arkadaşların Mevlit kandilini kutlarım
Duadır insanı Rabbiyle konuşturan, duadır insanı rahmetle buluşturan, duadır insanı huzura kavuşturan. Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun.
tüm insanlığın kandili mübarek olsun
SLM
Mevlit kandilimiz tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim
BÜtÜm İslam Alemİnİ Mevlİd Kandlİnİ KutlAr Hayirlara Vesİle Olmasini Dİlerİm.
Binlerce çiçek var, ama gül başka.
Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka,
MEVLİT KANDİLİNİZ mübarek olsun.
Tüm islam aleminin kandilini kutlar hayırlı olmasını dilerim
Tüm Supersat ailesinin mevlid kandilini kutlarım.
tüm müslüman aleminin kandilini kutlar burak danışman
tüm Türk Halkının ve içinde bulunduğumuz Supersat Forum Ailesinin de Kandillerini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Niyazi Akıncı
:present: mevlüt kandilini tüm supersatforum ailesinin ve inanan insanlığın kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim kenan27
Tüm alemin Mübarek KANDİLini kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Tüm müslüman aleminin mevlüt kandilini kutlar saglıklar dilerim
tüm müslümanlıga hayırlı kandiller dilerim
efendiler efendisinin dünyaya teşriflerinin yıldönümü
selametle
tum turk ve islam alemının mubarek mevlid kandillerini kutlar nıce kandillere beraberce ulasmayı dilerim. ayrıca benim kandilimi kutlayan larınca kandıleri ni kutluyor onlara tsk edıyorum.:present:
gül dalında güzel dikense gülle güzel,toprak yeşille gökmaviyle güzel,gözler manayla eller duayla güzel (kandiliniz mubarek olsun)
TÜm ArakadaŞlarimin MevlÜt Kandİlİ Kutlar, Hayirlara Vesİle Olmasini Dİlerİm