Dİgİturkte Şok Şok Şok Kampanya HazirliĞi
ArkadaŞlar Nİsan Ayinda Yapilmasi Planlanan SÜper Bİr Kampanya Var Dİgİturkte Şuan İÇİn Gİzlİ Tutuluyor Ama GÜnde En Az 5000 SatiŞ Yapılması planlanıyo bilginize......
Printable View
Dİgİturkte Şok Şok Şok Kampanya HazirliĞi
ArkadaŞlar Nİsan Ayinda Yapilmasi Planlanan SÜper Bİr Kampanya Var Dİgİturkte Şuan İÇİn Gİzlİ Tutuluyor Ama GÜnde En Az 5000 SatiŞ Yapılması planlanıyo bilginize......
Duyduğum Kadarıyla Galiba Lig Tv Dahil Aylık 19.90 İmiş
bencede
daha önce yapmadığı kabahattı türkiyedeki ekonomik durum belli...
digiturk servisinde çalışan çok samimi bir arkadaşım var acil olarak istanbula egitime çagırmışlar artı eleman alımı yapılacakmış müdürleri öyle demiş yer yerinden oynayacakmış bakalım neler olacalk
selametle
o zaman bizde türksattan lig tv yi kapattırır o kanpanyaya katılırız
biz aylık sadece lig tv ye 32.900 veriyoruz birde 1 yıllık die anlaşma yaptılar madem böyle yapacaklarsa eski abonelerin haklarını korusunlar
Kampanyanın niteliği şu arkadaşlar cim uydu alıcısını kurulum dahil 224 ytl ye satın alıyorsun cihaz hükümlülüğün ortadan kalkıyor bundan sonra seçeceğin paket i belirliyorsun daha çnce 88.60 olan paket gümüş paket olarak yeniden ayarlanıp action max show plus ve bir çok yeni kanal eklenerek ayda 19.90 a 1 yıllık sözleşme ile veriliyor üstelik lig tv de hediye...
alıntı
ewet 19,90 da pahalı bence yap bişeyler şöyle 10 ytl yer yerinden oynuyormu oynamıyormu o zman görsün cümle alem yapamazmı yapar tabiki
d-smartın artık piyasaya saldıracagı ve ortalıgı karıştıracagı söylentileri böyle bir kampanyayı bence şart koştu digiturk için
selam. belkide hd recewerleri da işin içine dahil ederlerse işte o zaman günde 5000 satış yaparlar bence.saygılar.
fiyatı 19.90 yerine 10 ytl yapsın.rekor satış yapar tüm türkiyede diye düşünüyorum
Bu dijitürke hiç güvenmiyorum,bedava dese bile evime tekrar sokmam.
Bende vardı kapattırıcaya kadar canım çıktı,abone olacam dedinmi koşa koşa gelip bağlıyorlar seni,kapatın artık dediğinde de bin dereden su getiriyorlar.
Ayrıca seyretmediğim ve pin kodu ile seyredilebilecek salon kanallarını hemde yaz tatilinde evde yokken seyretmişsiniz diyerek faturamı şişirdikleri gibi bizim kayıtlarımız geçerlidir diyerek kendilerini haklı çıkarıyorlar.
Yaz tatilinde öyleyse cinlermi gelip seyretti bu salon kanallarından vizyon filmlerini bilmiyorum,bu cinler bi tek benim bildiğim pin kodunuda nerden biliyorlar acaba.
Biraz uzun oldu ama benim tavsiyem evinize bu DİJİTÜRK'ü hiç sokmayın sonra pişman olursunuz.
Böyle kampanyalara da hiç kanmayın bende 75 milyona kanmıştım.
uzun yıllar abonesi idim. uygulamaları yüzünden bıraktım. ama ah da ettim. demek tutmuş. müşterisiz kalmışlar. bence ne yaparsa yapsın kampanyaları kısa bir süre içinse hava alırlar.
selametle...
Daha açıklanmamış.Açıklama yapılsın bakalım.
bekleyelim görelim bakalım bizde dijitürk abonesiyiz merak ettim doğrusu.
Ben abone değilim ama ayda 1 ytl dahi olsa abone olmam. Daha önce turksell konnekt kartım vardı hizmet sınıf bir işlem yaptırana kadar anayasayı bile değiştirebilirsin. Acayıp zorlaştırıyorlar. Vodavonde durum çok daha farklı her istediğin işlemi yarım saatte yapabiliyorsun ama turksele bulaştınmı içinden çıkamıyorsun.
yaz sezonuna girildi.artık indirim yaparlar
3 yildir bunlara uyeyim.birdahami,tuvbeler tuvbesi.komsuma dahi aldirmam bile
bende eski üyeyim sizden daha fazla.gayet memnunum.ayrıca tam bilgi yok ama yeni paket sisteminde avantajlı üyelik için üyelerde dahil sahip oldukları cihazı satın alacaklarve pakete 1 yıl üye olacaklar.ben bekliyorum gayet cazip görünüyorbirde spormax diye ayrı bir kanalda kurulacakmış.bekleyelim görelim
Peki eski mevcut abonelere bu durumda haksızlık olmazmı.? Eski aktif aboneler, bu kampanyayı Mahkemeye verir.
bence bişey olmaz ama genede bekleyip görecez çünkü mille lig tv seyredip ne yapacak şurda kalmış 6 hafta yok makina parası yok bilmemne bi dünya para ondan sonra ucucz ligtv nasıl olacak bu iş
açıklasında ona göre tedbirimizi alalım
Kosavalı® arkadaşa katılıyom sonuçta evinde digitürk olacak lig tv'nin oynattıgı tüm maçlara bakalsın her hafta....Sonuçta bence ekonomik ama yinede ben 9,99 olması yanlısıyım tüm Avrupa liglerine bu fiyata bakıyo hemde bütün maçalara takım ayrımı olamadan........