Next YE-2000Super Plus serileri/S*XVİEWOK-Polsat-Premiere Auto 21-04-2008
Yazılımı Yukledikten Sonra Emuyu aktif etmek için:
Cihazınızdan Menu girişler e gelip kumanda üzerinden kırmızı tuşa basarak 1234 kodlanacaktır
Printable View
Next YE-2000Super Plus serileri/S*XVİEWOK-Polsat-Premiere Auto 21-04-2008
Yazılımı Yukledikten Sonra Emuyu aktif etmek için:
Cihazınızdan Menu girişler e gelip kumanda üzerinden kırmızı tuşa basarak 1234 kodlanacaktır
tşler kosavalı denendi ok yazılımlar için emeği geçenlere teşekkürler...
doktor dan alıntıdır
dikkat ilgili ilgisiz yüklemesin testtir,emu altyapısı ve kart okuma bölümü altyapısı tamamaen güncellendi,ırdeto 2 altyapısı ve nagra 2 auto altyapısı var,*** alanı için 2-3 farklı seçenek ekleniyor kendiniz edit edebileceksiniz bu yüzden softcam kullnmayın,sorun yaşanabilir..emu kapama artık version bölümünde değil.com ayar menüsünde kırmızı 1234 aynı işlemi 2. kere yaptığınızda özel bir menü gelecek,emu on ve auto on seçerseniz polsat premier free x ilerde gelecekler vb üzerine geldiğinizde otomatik açar,cı on of ile cihazda modül ve çakışma varsa modülü çıkarmadan kapatabilirsiniz aynı şekilde ırdeto vb tüm yasal kartlar için kart bölümündee yasal modül gibi kart datası okuyabilir,karta açılış datası vb gerekirse card auto on yaparak kartı aktif edebilir ve daha sonra kapatabilirsiniz örn nds data yazılmasını istemiyorsanız burdan kapanabilir...bunun dışında göremeyeceğiniz onlarca değişiklik var,ilerlemeler oldukça gerekli ek dosyalar ve yeni yazılımlar gelecek tps eskisi gibi manuel olarak auto yapılıyor,istenirse buda otomatiğe eklenir bu arada çok istenen uydu kilitleme ve kanal listesinde menüye konacak bir seçenekle kanal seçiminde şu anda olduğu gibi kanalı kılavuzla seçip ok ile izlemek ve epg menüsündeki gibi direkt kılavuzun üzerine alındığı kanalın seçilmeside ilerki yazılımlarda eklenebilecek olasılıklar arasında tarih yok.. .. saygılar
Yazılımdan sonra kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ek bilgi..
Next firması acaba Source Codelara kaç para verdi,Kore bu işi yapmaz,bu adamlar gerçektende satın almışlar bu kodları sunny in yapamadığını next yaptı Source codeları parayı bastı aldı Korenin elinden..
Bizlere helal olsun demek düşüyor,Sanırım bundan sonra next de dreambox gibi açık kaynak kodlu olacak bu kodlar Türk mühendislerin elinde anladığım kadarıyla,Yolun açık olsun Next başarılar.. :)
yazılıma emeği gecene teşekkürler:nod:
bunladan next super plus usb dpcı nın yazılımı yok mu
Çıkacağını söylüyorlar..Alıntı:
Evet üstadım aynen öyle artık tutmayın nexti gün başı yazılım çıkartırlar..:)
işte bu genç adam next in gerçek bir marka olduğunu buAlıntı:
yüzden vurguluyordum ve mekanıma başka cihaz sokmadım durmak yok
yaptımı en iyisini yapan ve emeklerini veren next ailesine biz
satanlar ve kulananlar şükranlarımızı iletiyoruz bu başlangıç
yazılıma emeği gecenlere teşekkürler
ustalar bu next serisiyle astra23,5 daki kd yayinlarina bakabilirmiyiz
Ya şu 7600 sky lerede bir kıyak yapılsaydı iyi olurdu.
ben attım yazılımı harika olmuş yapanlara tebrikler ben next diyorum 2000 serileri saygılar
Emegi gecenlere cok teşekkürler
arkadaşlar,
1) Emu menüsü aktif etmek için
Menü
Girişler
Kırmızı Tuş
1234 Tuşla Emu K.ey Bölümü aktif olur.
2) usb'den atabilirmiyiz
Evet
3 ) kanallar gidermi ?
bir önceki yazılımlarda iseniz hayır
eski yazılım ise evet
Teşekkürler yazılıma emek verenlere
Yazılımların hazırlanmasında ve burada bizlerle paylaşan Arkadaşlara teşekkür ediyorum. NEXT uydu piyasasında bu yazılım ile kendisini ispat etti ve yerini dahada sağlamlaştırdı. Ustalarım Elleriniz dert görmesin.
Helal olsun next'e:present:
ya beyler bende attım ama makına kilitlendi acılmıyo nasıl duzeltiriz.... acill yardımmm
arkadaşlar bende gerçekten tebrik ediyorum...
bilmiyorumda kardeş next ye 200 cis plus usb attım ordan makınaya taktım ustune gelip ewet dedım yenıden başlicak gibisinden yazı cıktı sonra acılmadı actıgım zaman boot yazısından sonra bir nokta var sadece ole duruyo makına ne yapmam lazımm
Öncelikle herkese saygılar bu yazılımı YE 2000x CI plus lara atabiliyormuyuz...
senin makinana uyan yazılımı atıyosun arkadaşim
teşekkürler...ustadtk
Eklenmiş Resimler
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
GİrİŞler Menusunde
Kirmizi 1234
Cas
Emu AÇik
Auto AÇik
Sende sagol sevgili dostum.
Merhaba bu yazilimi next ye 2500xci dpc ye atabiliyoz mu
2000xciplus atsam mi acaba ..
eyvallah da bu rs 232 kablosunu nerden bulabilirim bide okuduguma gore makınayı bagladıgımda standby konumuna nasıl getirebilirim.
Next 2500 cihaza olmaz bu yazılımlar..Alıntı:
Bu kablo elektronikçilerde bulunmaktadır,Standby konuma kumandadan kırmızı kapatma tuşuna basarak alabilirsiniz..
ustaların ellerine emeğine sağlık oh be sonunda bizimde irdeto 2 yazılımlı makinamız oldu ...teşekkürler..
Next 2000 cx super plus com ayar menüsünü hatırlıyamadım arka daşlar bir yardım lütfen
tamam tamam buldum pardon arkadaşlar
türksat uydusunda kanal direk geçmiyor artı ve eksi ele oluyor diğer uydularda olmuyor neden
Next Ye2000fta Usb Yazilimi Bulamadim Nail Yuklerim
selam ben aksaraydan bende next ye 2000 cıs süper plus usb li usbeden atabilirmiyim var bu yazılımı atabilirmiyim ns ye 2000 cıs süper plus var onu atabilirmiyim
Arkadaşım cihazın next 2000 cıs süper plus USB girişli ise USB'den yazılım atabilirsin.Yazdıklarından hiç bir şey anlaşılmıyor.Yazdıklarını önce bir okusaydın.
adı üsütünde arkadaşlar......
:45: İyiye Degil En İyiye Sahip Olmak İçin:45:
Öncelikle yazılımı hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Konu ile ilgili birkaç sorum olacaktı;
1) Next 2000 YE CX-Super Plus Usb'li cihazım var. Bu cihaza ait yazılım var mı? Varsa hangisi?
2) Yazılımı USB'den atabilir miyim? Bir sorun oluşur mu? USB'den yüklenebiliyorsa hangi adımları takip edip uygulamam gerekiyor?
3) Cihazımda 05.02.2008 tarihli yazılım yüklü. Bilindiği gibi 05.02.2008 yazılımı ile TPS-Multivision paketi AUTO. Yeni yazilimi yüklediğim zaman yine TPS paketi AUTO olacak mı?
4) Yazılımı yüklediğim zaman kanal listesi silinir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
1.ci sayfanın en altındakı yazılımı at.usb den yukleyebılırsın.bende kanallar gitmedi
usb yı bıl. tak programı icine at.sonra usb yi cihaza tak biraz bekle güncellensınmı dıyecek evet de o kadar.cihaz kapanıp acılacak
allahrazı olsun emeğin için saol
yardımcı olduysam ne mutlu saygılar.
arkadaşlar benim cihaz cıs 2000 super plus freexler açılmıyor
tşk emegi geçen arkadaşlara
eyvallah bakalım olucakmı verdigin linki de baktım ama benım pc com baglandısı yok bu kablonun bi ucu usb oolanından yokmu
Arkadaşlar bu yazılını attığım 3 tane cx super plus açtı 1 tanesi açmadı neden acaba şaşırdım.
slm next 7500cıs hd güncel yazılımlarını nasıl bulabilirim?
Emeği geçen herkesi kutlar ellerinize sağlık derim. Çok teşekkürler
Paylaşmanın asaletini hiçbir zaman bencilliğinin çirkinliğine tercih etme
Arkadaşlar yazılımı yükledim. Tıkır tıkır çalışıyor. Emeği geçenlerin eline sağlık. Devamını bekliyoruz.