arçelik- beko cihazların soru ve sorunları burada başka konu açmayın
Printable View
arçelik- beko cihazların soru ve sorunları burada başka konu açmayın
arkadaşlar 500dcı son polsat yazılımı attık fakat keyleri resetledik,kanalları gm editörü ile attık(kendininki hep hata verdi) fakat xxl yi bile açmıyor...nedendir çok acil..
sayın admin şu softcamı bi türlü atamadım...tiker admin anlatmış ama ben konunun acemisiyim...hiçbişey anlamadım...acaba bunun resimli anlatımı yokmu lütfen yardımınıza ihtiyacım var....cihazıma çok sinirlendim...lütfen beni bu dertten kurtarın...öleceğim kahrımdan..ayrıca softcam atarsam tps-polsat paketi izleyebilirmiyi..arkadaşlarımdan duyduğuma göre yüzün üzerinde kanal varmış bende izlemek istiyorum......
eski loaderle oluyor yenisi ile ben de yapamadım x module kısmını tıklıyorsun (520 dcı ya uyguladım) tak aldı sucure yazana kadar bekle ok
arcelik 520 dcı da bıs yazılımı yokmu
ellerine saglik
teşekkürler hocam umarım yakında diğer kanallarıda aynı şekilde seyretmek nasip olur.emeğin için teşekkürler.iyi çalışmalar.
evet sevgili üstadlar yok mu 520 dcı şuna da bi el atsanızAlıntı:
gedık Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş bana 500,510.520.550 nin yazılımlarını yollarmısın varsa
Arcelik 500D CI L5.81 emu yazılım ve loader programı lazım varsa gönderirseniz sevinirim !!!
sayın admin as600fta için yazılım yokmu acaba biraz yabancı olduğum için soruyorum teşekkürler
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim beko 520 cihaza yazılım atım ama uydu taraması esnasında 3-4 uydu tarayınca ekran sapıtı ekran normale döndüğü zaman kanaların numaraları duruyor ama kanalar yok oluyor şaşırmış vaziyeteyim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
arkadaşlar günaydın bana yardımcı olabilecek bu konu hakında bilgisi olan bir vatandaş yokmu acaba bu sitede enazından ilgilenen her türlü fikre açığım teşekürler
arkadaslar bende arçelik 500d cı cihazın master şifresi lazım cihazımı acamıyom pınkodunu unutmusum yardımcı olurmusunuz
2606 dostum
Merhabalar.Bu siteye ilk mesajım olacak bu.Benim bir sorunum var yükleme ile alakalı.Toshiba laptop kullanıyorum.Seri port çıkışı olmadığı için FTDI marka USB to RS232 aldım.Yani çevirici adaptör.Receiverım Arçelik510DCI.Tüm bağlantılarımı yaptım.Downloaderdan yüklemeye başlıyorum.Fakat yükleme esnasında receiverın önündeki rakam 60 yada 62 lere geldiğinde yüklemeyi kesip receiverı acıyor.Downloaderda şöyle bir mesaj çıkıyor.''Send pocket but can't receiver ack!''Yani yazılım atamıyorum.Aynı işlemi sat editor ile daha kısa dosya olan kanal yüklemede yaşamıyorum.Kanalları yavaşda olsa atıyor.Bir saptamam oldu;normal bilgisayara göre downloader cok daha yavaş çalışıyor.Ben downloader yavaş calıştıgı için yüklemeyi yarıda kestiğini tahmin ediyorum.Bunu hızlandırmanın bir yolu varmı?Yada benim bilmediğim başka bir problemmi var?Bu bağlantıyı nizami kurmama yardım ederseniz yada bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
sen mecburi usb ceviri kullanıyorsun usb ceviriciler cogu cihaza yazılım atmamakla birlikte bazı cihazlarda atarken hata vermekte ki hata vermese bile laptop da ne kullanırsan kullan pc göre agır bu yazılım atarken daha bariz gözüküyor şimdi baska bi sebbede aynı yazılımı ve loader pc indir ordan dene aynı hata varmı aynı loader aynı dsoya ok sana ona göre bişiler anlatmaya calısayım daha emin olurum
Normal PC yükleme yapıyor.Sorun receiverda değil.Notebook bağlantılarında da bir problem yok.Fakat aktarma hızı normal pc ye göre çok düşük.Ben sorunun (usb to 232)çeviricidenmi,bağlantılardanmı yada aygıt yöneticisindeki seri port ayarlarından olup olmadıgını bilemiyorum.Bir türlü yazılımı atamadım.Ama kısa dosyaları yolluyor.