Next Plus ve X Plus Serisi 17.04.2008 Yazılımları
Printable View
Next Plus ve X Plus Serisi 17.04.2008 Yazılımları
yeni neler olduğunuda belirtirseniz iyi olur
teşekkürler
teşekkürler. kosovalı...
tps nin güncellenmesi ushuia kanalının açılması demek değilmi? bunun yanında multivizyon kanallarıda açılıyor...
ya benim next 2500 dpcı plus fmb serisi bunun için program varmı
ustam eline emeğine sağlık tşklr
eline sağlik dostum
eline sağlik dostum emeği geçen herkese
yazlımlar denendi güncel şuanda
emeği geçen herkese eline sağlik
ya arkadaşım benim cihaz ye 7600 sky hv si 12 a5 o3 di galiba bu na hangi yazılımı yükleyecegiz şimdiden teşekkurler
emeği gecenlere teşekkürler.yazılım atınca kanallar siliniyormu ona göre atacağım.
Çihazınızın yeni yazılım yok.Artık yen iyazılımda çıkmayacak.Çihazınızı 12.01.A5 verisyonuna dönüşmesi için cihazda bazı işlerin yapılması gerekiyor.Bu işlemlerden sonra 12.01.A5 yazılımı yükleyebilirsiniz.
benim bilgisayar açmıyor bu gönderdiğinizi hangi programla görebilirim ben bu yazılımları
ellerinize saglık ustad başarılarınızın devamını temenni ederim
s.viewlar olmayacakmi?
ellerinize sağlık
Selam aleykum,
Arkadasim bende NEXT_YE-2000_SUPER_X_PLUS (USB siz) var ama listede bulamiyorum yardimci olabilirmisin lutfen ?
Nerde bulabilirim ?
Sagolun Varolun
dün akşam denedim tps leri açtı...emeği geçenlere teşekkür ederim...
naitonal georapic kanalını çözebilecek bir yazılım geliştirilebilirmi?
selametle...
tesekurrrrrrr
Teşekkürler ustam ellerine sağlık.
Paylaşmanın asaletini hiçbir zaman bencilliğinin çirkinliğine tercih etme
emeği geçen herkese teşekkürler...
dostum bende next ye-2500 dpcı
plus motorlu var ama ben hangi yazılım yüklüyecegimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:45:
slm kosavalı bende next ye-2500dpcı plus motorlu var hangi yazılımı nasıl atmam gerekiyor yardımların icin şimdiden cok deşeküş ederim
arkadaşlar bende next ye-2500dpcı plus motorlu var hangi yazılımı nasıl atmam gerekiyor bu konıda yardım edebilicek kimse yokmu teşekkürler
arkadaşlar yazılımlar göçtümü yoksa benim cihazdamı sorun var
güncelleme yapmıyor
ye-2000xcı plus
inf614po4118mo24.00
Yazilimlar degil TPSler goc.tu
2000xcı larda tps yok çöktü herhalde büyük iht,malle saygılar
tps ler çöktü. next 2000 cıs plus cihazım var. ama auto yapınca cihaz kapanıp açılıyor.
selam ark,9,10 itibarı ile tps auto devam problem yok çalışıyor bilginize.Saygılarımla.
şuan çalışmıyor
aynı problem benim cihazdada oluyor
tps guncelle diyorum cihaz kapanıp acıyor
usta eline sağlık.
çom degerli ustalarım 2000 x cı yazılım attım tps auto yapmak isteyince cihaz kendisini rersetliyor ve türksat kanallarına atıyor bu x serisin de hep aynı yapıyor
tps auto çökmüştür arkadaşlar yeni yazılımları beklemekten başka çağre yok
Evet beklemedeyiz..Bu tps lerde hep 2000x lerde cokuyor superlerde devam ediyor..Çok mu farklı bunlar birbirinden yaw
Tps'ler 2000 pluslarda çöktü .süperlerde devam ediyor.
next 2000 fta usb de şu an tps ler açık bilginize
goooooooooooooooood thanks
ARKADAŞLAR BU 2000 SERİSİNEyeni yazılım çıkmıyacakmı acaba next ye 2000 plus ınf serisi
en son 17 04 2008 mi var acaba
yokmu hala yanıt arkadaşlar
arkadaşım o serıye artık destek verılmıyor.
bu yazılımlarda emeği geçenlere teşekkürler.
Herkese selam. Bende YE-2000 CI PLUS var, forumdaki yönergeleri takip edip FME den FMB705 e güncelleme yaptım. Yukardaki ataşlı dosyada bendeki receiver için uygun olarak görünen dosya :Alıntı:
5518_VEx_Boot_YKM3_YE-2000_CI_PLUS_INF614p_041608_MO24.00.zip
olarak geçiyor. Flash olayına girmeden iki sorum var cevaplarsanız sevinirim:
1-) YE-2000 CI PLUS lar 5512 işlemcili değil mi?
2-) YE-2000 CI PLUS lar için şimdiki güncel dosya FMB ile başlayan (705 bende mesela) değil mi?
Bi sorayım da ondan sonra gerekirse güncelleme yapayım dedim.
Son bi soru: Gene forumdan kullandığım modele uygun cas dosyasını da yükledim ama şifreli kanalların hepsi gene şifreli. (Bu arada evet CI sistemi forumda tarif edildiği gibi aktif).
Şimdiden teşekkürler...
Çok teşekkürler. Herkese kolay gelsin