Sunucumuzda meydana gelen problem nedeniyle sitemiz 3 gun yayınına ara vermiştir.Bundan sonra sorun olmaz umarız.Herkesin bilgisine.
Printable View
Sunucumuzda meydana gelen problem nedeniyle sitemiz 3 gun yayınına ara vermiştir.Bundan sonra sorun olmaz umarız.Herkesin bilgisine.
SupersatForum'suz internet cok yavan arkadaslar. Iyiki varsin SupersatForum. Sonsuz sukranlarimizla. . .
evet bu formsuz olmuyor hemen hemen hergün ziyaret ediyorum en güncel bilgiler burda çünkü....
Benim 3 gunüm boşa geçti gibi oldu intertteyken:)
hele şükür yaa. kaç gündür kafayı yedim.
il gun kendi evimden bağlanamadım. ikinci gun oldu dedim heralde bizim bu bölgeden bağlanamıyorum :) taxim meydanından bile denedim. olmadı. daha 10 dk once denedim girmemişti. hele şükür oldu.
oh beeee.
Süpersat Forum Özlemiştik Onsuz Olmuyor.
yanii
olmazsa olmazların başında gelen bir forum.iyiki varsınız.
İnanırmısınız bazı yazılımlar lazım oldu başka siteden indirsem ve kullansam sanki ihanet edecekmişim gibi geldi ve indirmedim üç gündür yazılım atmadım.
Aman başka aksilik olmasında bir ara gözüme ilişti foruma yuklenme olmuş bazı şerefsizler tarafından ama böyle bir durum olmaz inşallah
Sonunda,hepimize gezçmiş olsun..
2 Gündür toplamda 159 internet sitesini kurtarmakla uğraştım vede sonunda siteler en son kapandığı zamana getirmeyi başardım. Kim, neden, hangi amaç için saldırıyor veya saldırıyorlar bilmiyorum. İnşallah birdaha böyle bir sorun yaşamayız diyorum. Herkesten tekrardan özür diliyorum vede geçmiş olsun diyorum...
geçmiş olsun.Tekrar kavuşmak güzel
Supersatforum olmadan internetin tadı yok.....
Boşa geçmiş 3 gun gibi geldi bana
Gecmiş olsun diyelim.Sitemize kavuştuk arkadaşlar paylaşıma devam hep beraber
evin reisini özlemişdik şükürler olsun devam paylaşıma
evet büyük geçmiş olsun umarım bi daha böyle ayrılıklar yaşamayız arkadaşlar
eline sağlik
valla ya supersatforum ailesi olmasa biz ne yapardık hepimize geçmiş olsun
boş geçen 3 gün özlettiniz kendinizi arkadaşlar:wave:
tek kelime ....oh beee
şükürler olsun,internetin tadı süpersatforumsuz olmuyor.
arkadaşlar geçmiş olsun hekese selamlar
Başka kesinti olmaması dileğimizle
insan alisinca hemen hemen her gün ziyaret ettiyin yerin kapali olmasi gercektende zor oluyor.iyiki varsin supersatforum
gecmiş olsun,kolay gelsin
şükür kavuşturana :45:
Arkadaşlar, sanki mahallemizdeki bakkal kapanmış gibi hissettim kendimi inanın. Normal tüm denemelerime rağmen giremeyince googleden girmeye çalıştım oda olmadı. Daha birinci tanıtım linkinde database error deyince gelmesini beklemeye başladım. Neyse bakkalımıza tekrar kavuştuk. Emeği geçenlere çok teşekkürler.
Saygılar.
sorunlar her zaman paylasılarak calısarak cozulebılır.emegınıze saygılar.bu formu cok sevıyorum.dıger forumlarda ınsaan saygı sevgı daha az ve kaynasma ortamı da yok.
hele şükür sizleri gördüm tüm dostlara selamlar:sunglasses2:
bende önce bizim bölgeden sanmıştım.şimdi herşey normal
tekrar kesinti olmaması dileğiyle hayırlı paylaşımlar iyi eğlenceler
üstadım , sizin yoğun emeğinizi ve çabanızı alkışlamamak mümkün değil..:clap2:: :clap2:: :clap2:: ...sonuç itibariyle ne akla hizmet ettiği belli olmayan bazı kişiler sitelere saldırıyorlar ve olan maalesef biz kullanıcılara oluyor...sizlerin varlığı sayesinde umarım böyle şeylerle karşılaşmayız....:praying:
3 gün bana cehennem gibi geldi hergün gazete gibi inceliyorum çünkü aksaklıktan dolayı geçmiş olsun
evet ya google da dabase error yazıyordu .Neyse ki halledildi.
durmak yok yola devam
benim açılış sayfam supersatforum boşlukta gibi oldum geçmiş olsun
geçmiş olsun Tekrar kavuşmak güzel oldu gerçekten umarım bir daha böyle bir sorun olmaz