Bu haftaki anket konumuz meshur derbi maçı ile ilgili yarın akşam saat 19:00 a kadar oylarınızı ve yorumlarınızı bekiyoruz.Bakalım hangi takım ankete göre galip gelecek anket yarın akşam 19:00 kadar acık kalacaktır.
Printable View
Bu haftaki anket konumuz meshur derbi maçı ile ilgili yarın akşam saat 19:00 a kadar oylarınızı ve yorumlarınızı bekiyoruz.Bakalım hangi takım ankete göre galip gelecek anket yarın akşam 19:00 kadar acık kalacaktır.
usta bu anket zaten yokmuydu?
g a l a t a s a r a a y kazanacaktır
güzel oynayan kazanır inşallah
gönlüm gs den yana :common001:
tabiki fener kazanır bu maçi
Ne olursa olsun galatasaray şampiyon olsun.Tek dileğim tek tesellim.
ustalar iş güç yok maç izliçak sevkimi kaldı:yell:
tabiki galatasaray
tabiki galatasaray alır maçı
üzülerek fener diyorum:45:
Her zaman heryerde FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEE ********* gs'yi KENDİ SAHASINDA EZECEK RÜYAMDA GÖRDÜMMMMM....
Tabiki gönlüm galatasarayın kazanmasındadır kazanacağına eminim teknik direktörsüz dahada yeminli vede hırslı oynayacaklar
Tabiki galatasaray
galatasaray diyorum ama gerçek şu ki fenerbahçe galatasaray maçlarına iyi olmasa bile favori çıkıyor, ne olacağı belli olmaz diyelim yinede...
1 olsun bizim olsun tabiiki fenerbahçe
Favoriler kaybeder diye bir söylem var....umarım böyle olmaz!! nede olsa cimbomluyuz
Bildiğim tek şey bu maç berabere bitmez
Bende galatasarlıyım ve gönlüm galatasaray dan yana.
ama ne hikmetse feneri çok zor geçiyoruz, inşallah yine yeneriz. o zamanda şampiyonuz.
tabikide FENERBAHÇE kazanacak....:45:
Tabiki iyi oynayan birazda şansı iyi giden kazanacaktır.her ne olursa olsun güzel bir derbi seyredeceğiz gönlüm GS den yana hak eden kazansın.:present:
sorulurmu galatasaray..........
100 yıldır hangi takım daha üstünse elbette yine o kazanacaktır.(tabiki F_E_N_E_R_B_A_H_Ç_E):sunglasses2:
galata saray kazanacak
g a l a t a s a r ay
tabiki cimbom
herkes rahat olsun bu maç hayatta berabere bitmez burası bi gerçek ama unutmayın geçen bizim sahadaki maçada favori feneri gösterdiler gs aldı bu maçı hayatta bırakmaz galatasaray ele kendi sahasında asla maç wermez fenere
Allahib İznİyle Galatasaray Kazanacak
Öncelikle dostluk kazansın.
Fenerbahçe zor maçları alıyor.
Bu maçıda alacak ve şampiyon olacak.
kupanın ilk maçında yabancısız nasıl kök söktürdüysek simdide antrenörsüz söktüreceğiz.enbüyük cimbom.
ben beşiktaşlıyım ama fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum..
Allahin İznİyle Gssssssssssss Kazanacak Galatasaray
Tabiki galatasaray
eyer hakem pislik yapmasa tabiki fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
galatasaray.........
tabiki galatasaray kazanacak inşallah. :)
ümidim yok ama gönlüm Galatasaray dan yana
Inşallah GALATASARAY kazanır.
galatasaray alır galatasaraylı olarak ama sampiyonun kim olmasını istiyosunuz derseniz sivas olsun derim
değerli dostlar iyi oynayan kazansın umarım centilmence bi mücadele olur.gönlüm cimbom diyor. saygılar.
tabiki fenerbahçe eze eze yenicez hersene yeniyoruz zaten ezikler 6-0...............GeNç FeNeRbAhÇeLiLeR
9 kişi kalırsak galatasaray kazanır
:common001: galatasaray kazanır veya fener bunların ikiside türkiyemizin takımları başarılı olan kazansın yeterki kardeş kardeş macın insan gibi birbirlerine zarar vermesinler benim dileğim budur..:clap2::
maçı 4-1 kazanırız samiyende şampi ilamı yaparız
galatasaraylilar soladı bizi yaw nerde bu fenerliler:tongue:
adnan polat ında dediği gibi saçma sapan bi hakem olmazsa tabii ki FENERBAHÇE
fenerbahce-4 :wave: :D :wave: galatasaray-0
her zaman olduğu gibi fener
İnsallah Galatasaray kazanır.. saygılarımla..
galatasaray kazanır
gönlüm cimbomdan yana işalah fenere 4 atarız gol yemeden enbüyük galatasaray.
Yeneceğiz başka yolu yok cimbom..............................
Galatasaray...
fener kazanır diye düşünüyorum
ben pek ilgilenmem futbolla ama sanki fener bu maçı alacak gibi bir his var içimde
tabi sonuçta futbol bu şansa da çok bakıyo belli olmaz şimdiden
fener kağıt üzerinde favori gözüküyor....
Galatasaray alır bence.........