amvo.exe hatası veriyor.problem şu: bilgisayardaki gizli dosyalar veya gizli yaptığınız klasörler bu amvo.exe yüzünden gözükmüyor
bu dertten nasıl kurtulabilirim?
Printable View
amvo.exe hatası veriyor.problem şu: bilgisayardaki gizli dosyalar veya gizli yaptığınız klasörler bu amvo.exe yüzünden gözükmüyor
bu dertten nasıl kurtulabilirim?
bilen yok mu arkadaşlar çözümünü?
arkadaşım zannedersem senin bilgisayarında trojan var (truva atı) spy sweeper yükle kurtulursun. kolay gelsin.
bu amvo exe dediğin şey flash diskten bulaşan bir virüstür.bunu temizlemen için baştan google de amvo diye arattır sonra bazı programları var onları indir temizlik yap daha sonra flash diskine format at format atmazsan her taktığında bulaşır .bende de vardı böyle yaparak kurtuldum.
amvo.exe hatası yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşlar benim pc'de gizli dosyalar vardı onları araçlardan görünümden gizli dosyaları güster işaretleyip uygula ve tamam butonuna basıyorum fakat tekrar kendiliğinden gizli dosyaları gösterme seçeneğine geçiyor ve gizli dosyaları göstermiyor..neden olabilir ve ne yapabilirim
bende de oldu ama format atmaktan başka çarem kalmadı.yada sen ne zaman olduğunu biliyorsan bilgisayarı önceki güne geri alabilirsin.
bir virus yapıyor kendini gizlemek için gizli dosyaları engelliyor
tek çare format
bilgisayarına amvo virüsü bulaşmış googleden amvo virüsünü temizleme diye arattır.gelen sitelere gir bu virüsü temizleyen programlar var.onları indir ve temizle sorun hallolur.bu virüs flash bellekten bulaşan bir virüstür bende de aynısı olmuştu bende aynı bu şekilde yaptım kurtuldum.daha sonrada flash belleğin varsa ona format at bilgisayarına format atmana gerek yok.
ustalar sizleri çok seviyorum allah başımızdan eksik etmesin sizleri elinize emeginize saglık teşekkürler