Bu haftaki anket konumuz Numara Taşıma Olursa Cep Gsm Numarınızı Başka OPERATÖRE Taşırmısınız? şeklindedir.İlerleyen zamanda numara taşıma olacak sizlerede her zamanki gibi soralim dedik düşünce ve oylarınızı bekliyoruz.
Anketimiz 7 gün sürecektir.
Bu haftaki anket konumuz Numara Taşıma Olursa Cep Gsm Numarınızı Başka OPERATÖRE Taşırmısınız? şeklindedir.İlerleyen zamanda numara taşıma olacak sizlerede her zamanki gibi soralim dedik düşünce ve oylarınızı bekliyoruz.
Anketimiz 7 gün sürecektir.
İlk Yorum Benden Olsun Yİne :) Ben TaŞimam Zaten 3 OperatÖrden De Hattim Var TaŞisamda MantiĞi Olmaz DeĞİl Mİ :puah: :puah:
hayır taşımam
3 katılımda 3 hayır çıktı demekki 100%90 insanlar taşımaz
3 tane hattım var.dursunlar durdukları yerde
benimde üc hat var yinede tasırım
şuan itibari ile taşımam. ama çok çok iyi tarifeler koşullar seçenekler olursa anca ozaman belki taşırım.. sonuçta ben müşteriyim. en uygun en ucuz ve en kaliteli iletişim neredeyse orada olma hakkım olmalı
En avantajlı operatör hangisi ise taşırdım.Tabiki avantajı uzun süreli olması kaydıyla..
fiyatına göre taşırdım
taşımam ben şebekemden memnunum
Yok Aslında Birbirinden Farkı... Hayır Taşımam.
Teşekkürler.
taşımam çünki şu anda kullandığım oparatör en kaliteli servisi veriyor,çekiyodu çekmiyodu derdi yok
hayır taşımam
hayır taşımam nedeni hiçbirinin diğerine üstünlüğü yok sağ olsun hepsi vatandaşı sömürüyor nasılolsa konuşmanın iki misli para veriyoruz
bende taşımam.bende 1 tane hat var ama yinede taşımam çünkü kullandığım operatörden başka operatöre geçmem de o yüzden
benimde iki hat var yinede tasırım
ben taşırim ... kullandığım operatör görüşme esnasında süreklki kesinti yapıyor ... aradığımda şebeke yoğun diyor .... her an değiştirmeye hazır bekliyorum .
Zaten 3 OperatÖrden De Hattim Var taşıyıpta ne yapayım
ben düşünmem yani :D ama pratik bir şey olurdu die düşünüorm...
selam tek hatta evet ama zaten üç hatım var gerek kalmıyor,saygılar.
slm evet bende tasımam cınku 3 tane hattım rekabet iii oluyor
Taşırım çünkü rekabet artarsa fiatlar düşer düşününki bir telefon firmasından 1000 kişi başka bir firmaya geçmiş müştrri kaybını önlemek için iskontalar yapacağı kanısındayım yurt dışında bu rekabet cok daha vahim burada bin ytl ye aldığımız telefon oda müşteri tutsun diye bir eyroya oralardada 4 veya 5 telefon şirketi var bildiğim kadaarıyla herkese selam..............
evet taşırım, öyle bi çağdayızki insanlar herşeyden kullanmak isticektir...
benim turkcell numaramın aynısını telsime taşıdım bence iyi oldu sadece 533 541 oldu
3 hattım vardı trkcell avea vodafone şimdi 2 hat var avea vodafone 2 hattımda acı vdfn 5 dk 1 kontor avea her yöne 5000 sms hakkı var
ben taşırım çünkü hangi operatör bana en ucuz ve kaliteli hizmeti verecek ben de o operatörden konuşurum.
bende de iki hat var taşırım
bende taşımam 2 oparetör kullanıyorum zaten tek kart üzerinden ama ileride 1 problem çıkarda oparötörle kişisel çıkarlarım uyuşmaz ise neden taşımayayım hep onlar bizimi sömürecek gerçi, her türlü biz sömürülüyoruz ama karlı oparötör nerdeyse ben ordayım:8[1]:
valla mümkün olsa hiç numara taşımak istemem ama katlanıyoruz mecburen
bende taşımam
çıkarıma olacaksa taşırım neden taşımayayım ki.
aslında üç hattın da numarası aynı alan kod numaraları farklı üç operatörün de numaraları bana ait olacak taşırım ama bir operatör ve bir numara yeter bu yüzden taşımam
kesinlikle :wave: taşımam
hayır taşımam
taşımam hattımdan memnunum
en çok görüştüğüm kişiler de aynı hatta
niye hat değiştireyim
gerek yok
taşımam
2 hatım var onun için gerek kalmaz
ben taşımam zaten iki hat var
rekabet kızışırsa taşırım
hayır
3 hattı operatörü ne yapıcam tek numara yeter hangisi cazip olursa ona geçerim numaramla beraber
mühim olan hattın her yerde çekmesi ucuz diye başka operatöre geçmişsin en lazım olduğu yerde bakıyorsun şebeke yok.benim başıma geldi ben ambulans şoförüyüm arabam arıza yaptı hastada var telefona sarıldım şebeke yok neyse ki bir araç durdurdum o kişilerin telefonuyla yardım istedim.dönüşümde de hemen operatörü değiştirdim.halada o operatörün her yerde çekmediğini biliyorum zira şehirler arası hasta taşıyorum yanımdaki kişilerin tlfonu o operatörden olduğu için görüyorum.ama şehir merkezlerinde böyle bir durum olmuyor.
ben evet dedim ama bi seçenek eksik oda eski kalıp yeni hat alrak ikisini birden kullanarak....
bence evet en pahalı haberleşmeyi bizler yapıyoruz. hiç değilse rekabet ortamı kızışır bu sayede.
taşıma olayı isteğe vede operatörün kampanyasına göre değişiklik göösterir ama taşımanın bi sakıncası yok aksine iletişimin rekabet ortamına olanak sağlaması açısından bir devrim bence
taşımam .ama aynı numaramı verirlerse diğer operatör lerden almak isterim.bulunsun lazım olur.
Daha fazla ve ucuz olanak sunan operatöre geçerim
hangisi hesaplı olursa ona geçerim
evet taşırım bazı ülkelerde dakkada 1kontür atıyor türkiyede ise alo demenle 3 kontür atıyor hesaplı hatolursa niye olmasın taşırım tabi.. türkiyede milleti sömürüyorlar ben de yapancı ülkelerin hatları var onlar daha hesaplı onları kullanıyorum...tavsiye ederim...türkiyedeki hatları kullanırsan kazıklanırsın.....saygılarımla......:clap2:: :clap2::
taşımam zaten var:wave:
İki oparatörden 3 hattim var hayir taşimam.
türkcell biz bize cell kalktından beri avea bayağı düşünüyorum
bende 3 operatöründe hattı olduğu için taşımama gerek yok
taşımanın bir mantığı yok ilk başta yem atıyorlar daha sonrada hepside kap....? yorlar al birini vu ötekine en büyüğüde devlet bütün görüşmelerden ö.i.v alıyor özel olmayanı tarzancılıkmı valla anlamadımnereye dönsek arkamızdaadsl varsa tel de olmak mecburiyetinde kap...? ran kap....? tırana ALLAH kolaylık versin hepimize
DeĞerlİ ArkadaŞlarim
Valla Ben Artik Bu Ülkede Hangİ Anlamda Olursa Olsun Her Yenİlİk Adi Altinda Çikan BİrŞeylerİn Arkasindan Uygunsuz Yerİmİze Sİvrİ Bİr Kazik GeleceĞİnİ DÜŞÜnÜyorum.
Neden Mİ?
ÇÜnkÜ DÜnyanin HİÇbİr Yerİnde Tİcaret Erbabi TÜketİcİnİn Yararina BİrŞey Yapmaz.bu Durum GelİŞmİŞ Ülkelerde Devlet KontrolÜndedİr Ama Bİzİm Ülkemİzde Artik Devlet Kendİnİ Bİle Kontrol Edemez Durumdadir.
GÖrÜŞÜme Katilirsiniz Katilmazsiniz Saygi Duyarim Ama Yİne Bu Projenİn Arkasindan Bİze BÜyÜk Bİr Kazik GeleceĞİnİ DÜŞÜnÜyorum.
Saygilarimla
avantajlı olursa ve bu avantaj uzun süreli olursa düşünmeden taşırım zira turkcell diğer bazı operatörlere göre pahalı
hangisi ucuz olursa taşırım mantığım öyle diyor param çok değil ya sizin
sartlara gore uygunsa evet degılse hayır
geçici bir kampanya için taşımam rekabet olduğu sürece kullandığımız hatta cazip olacaktır mutlaka