Arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus usb li cihaz var. Dün akşam kurtları kayıt etmek için 4 gb lık usb flaş disk i taktım help e basıp evden çıktım ama geldiğimde 2 dakikalık bikısmı kayıt edip durmuş. sorun ne olabilir?
teşekkürler...
Printable View
Arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus usb li cihaz var. Dün akşam kurtları kayıt etmek için 4 gb lık usb flaş disk i taktım help e basıp evden çıktım ama geldiğimde 2 dakikalık bikısmı kayıt edip durmuş. sorun ne olabilir?
teşekkürler...
flaş disk i fat32 çevir
fat32 zaten...
başka neden olabilir?
Aynı durum bendede son zamanları baya olmaya başladı sanırım yazılımsal sorun bence
inşallah ileriki yazılımlarda bu problem çözülür
yardımlarınız için teşekkürler. yeni yazılımı bekleyeceğiz anlaşılan.
selametle...
bence yazılımla alakalı değil flaş disk veya hard diskle alakalı yani okuma ve kayıt hızı ile ilğili olabilir bende 160 gb hard disk var mükkemel kayıt alıyorum 1 gb flaş disk var kayıt alıyorum fakat bazen donma yapıyor inceledim özelliklerini okuma hızının çok önemi var başka flash disk dene bence
her flaş disk aynı hızda değilmi hasan?
ben bendekini kayıt yapabilmek için yeni almıştım zaten...
geride veremem...bu flaş diskte bir değişiklik yaparak sorun çözülmezmi?
bendede 500 gb lık hiç sorunsuz kayıt yapıyorum bencede flash diskte problem olabilir
hee birde 4 gb lık var onda 2gb dan sonra donma yapıp kayıtı kesiyor birde böyle bir durumda var yani bilgilerinize arkadaşlar
500 mb değil 500 gb önce bunu düzeltelim
bir denememde 2 saat kadar yaptım dahada yapıyordu kayıtı durdurdum. bilmem herhalde dolana kadar yapar diye düşünüyorum.çünkü sadece 4gb tını harcamış geriye kalıyor 496 gb gerisini sen hesapla.herhalde 200 saat kadar yapıyor değilmi yalnışmı yoksa he.:49:
sendeki başka bişey galiba...ben gold bilgisayara gitmiştim. en büyüğü 8 gb dediler. o an 4 gb liğine param yetti. onu aldım. ama sürekli ekranı donduruyor kayıt yaparken ve enson kurtlarıda yapamadım. 2 dakika kayıt edip durmuş. sendeki 500 gb lik alet küçük anahtarlık gibi birşeymi? fiyatı nerelerde?Alıntı:
selametle...
bendeki usb harddisk ( yani harici hd)
flash bellek değil hem flash bellek lerin en büyüğü şu an 64 gb onlarda 400 dolar civarında
gold dan başka herkes biliyor bunu sanırım ...( gold ne biliyorku zaten) bizim buradakiler pekde birşey bilmiyorlar .....
osmann evet doğrudur her flas disk in okuma hızı farklı onun için alırken okuma hızı yüksek almak gerekiyor yani bu teknik bilgiyi ya satıcıdan yada özeliklerini inceleyerek almak lazım bana sorarsan taşınabilir harddisk alırsan daha iyi piyasada 120 gb 100-110 ytl arası bulabilirsin yanılmıyorsam teknosa da var 1 saat te 1 gb kayıt yapıyor yani buda yaklaşık 120 saat kayıt demektir
bendeki 500gb maxtor gayet iyi ne bileyim
hem ben bunu elektroworlddan aldım 149ytl ye
geçen haftadada seggate si vardı bunun 500 gb 149 ytl
wd marka aldım çok memnunum okuma hızı yüksek kayıt dvd kalitesinde
şu an hala 500gb elektroworld da 149 ytl arkadaşlar
arkadaşlar bişey daha var. bunu zannedersem next in ustaları bilirse bilir.
Ben flaş diski uydu cihazımdan kayıt yapabilmek için istediğimi söylemiştim. bilgisayarda kullanılırken problem yok. ama uydu aktarım hızından kaynaklanan bir eksiklikten (öyle olduğunu zannediyoruz) dolayı kayıt yapamayıp durduruyor. (bu eksiklik flaş belleğin hızı)
aktarım hızı benim flaş belleğin 15 mb/sn - yazım hızıda 5 mb/ sn.
cihaz benim flaş belleğe kopyaladığım kayıdı okuyabiliyor. demekki 15 mb/sn lik aktarım hızı yeterli ama kayıt yaparken 5mb/sn yi yeterli bulmuyor. illa kayıt için 15mb/sn mi olmalı?
yani uydu cihazı en az kaç mb/sn yazım hızı olanı kabul eder? 8 mb/saniyelik bir hard disk buldum da onun için soruyorum...
bendeki cihaz next 2000 cx süper plus usb li...cihazın özelliklerinde bununla ilgili bişey bulamadım...
karışık bir soru oldu...
kosovalı başta senden ümitliyim. sonra remats dan...
sevgilerimle...selametle...