Konuya buradan devam ediyoruz.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Bu çok iyioldu
turcell iyi avataji güzel
paylaşım için çooook teşekkürler
çok teşekkürler. fakat msj atıyorum gelen cevap aynen şu. gönderdiğiniz msj eksik yada hatalı... acaba neden yapar. 5 6 kere denedim..
teşekkürler bilgilendirme için
arkadaşlar kontör yükleyeckler varsa sabredin bi kaç gün daha en azından bedavadan 250 kontör yakalarsınız
*Bu kampanya supersatforum uyelerine profilinde turkcell belirten tum kullanıcılara email atarak bildirilmiştir.
Yolladıgımız yararlı emailleri başka herhangi bir sitenin yollayacagını sanmıyorum Supersatforumda olun farkı yasayın :wave:
paylaşım için teşekkürler...
bilgi için teşekkürler supersatforum farkı işte bu
forumumuzun farkı. forummail ile üyelere öncelik :)
teşekkürler
teşekkürler bu forum süper başka yerde görmedim böyle güzel forum:ty:
paylaşım için çooook teşekkürler
supersatforumfarkı bu olsa gerek teşekkürler.
Bilgi için teşekkürler emeğinize sağlık Süpersatforum
teşekkürler sagolun bilgi için arkadaşlar
paylaşımın için teşekkürler
bilgi icin sağlol
paylaşım için teşekkürler
bilgi için teşekkürler....
harbi bu çok iyi olmuş .
bilgi için teşekkürler.
Hizmetlerinize ve bilgilendirmelerinize teşekkür ediyorum.
teşekkürler yetmez ama elimizden gelen budur
geçen aylarda da vardı bu na benzer bir kampanya bu da iyi oldu bilgi için teşekkürler
bilgi için teşekkürler bi sorum olacak yanlız, 250 kontör yüklersek 500 mü gelecek yoksa yine 250 mi veya 250 ye bişey gelmiyomu ben genelde 250 yüklüyorum 100 kontör yüklemek gerekirse 100 yükleyelim en azın dan teşekkürler şimdiden
bir sorum olacak bu kampanyadan kampuscelliler yararlanabilirmi.konyur yükledigimizde kazanılan 2 saat iptal olurmu saygılar
allah sizden razı olsun ellerinize saglık:clap2::
teşekkürler
teşekkürler
çok çok tşk ederim süpersat forum üyesi olmaktan gurur duyuyorum. süperrsinizzzzzzzz.:present: :present: :45:
saat 08.38 tarih 3 haziran 2008 banada aynı mesaj geldi bilgisi olan varmı yoksa haber fake mi
paylasim icin cok saolun :)))
evet arkadaşlar bende aynı mesajı alıyorum eksik yada hatalı diyo. var mı bilen deneyen..
Paylaşım için tşk ler ama kayıt edilmiyor sebebi ne olaki bileniniz varmı?????
ayrıca turkcellin sayfasına baktın buna ilişkin bir bir bilgi göremedim
haybeye 2 kontür gitti
ne oldu ya bu gün 3 haziran ama gönderilen mesajın karşılığı hatalı veya eksik mesaj diyor. bunun gibi yalancı arkadaşları aramızdamı barındırcaz.supersatforum farkı bumudur yani.
harbiden iyi kekledi
bilgi için teşekkürler paylaşım için sağol arkadaşım
Turkcell in yeni çıkarmış olduğu kampanyalar sadece yeni bireysel kontörlü hat sahiplerinedir arkadaşlar boş yere kontörünüzü harcamayın....
arkadaşım bugün 3 haziran ve hatalı yada eksik mesaj diyor . turkcellin ana sayfasındada kampanya hakkında bilgi veren sayfa hatalı diyor..lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun.....
arkadaşlar tüm sorularınıza cevap vermeye çalışacam....
kayıt olmak ücretsizdi..
kampanya turkcell.com.tr yayınlandı.. ama büğün baktıgımda silinmiş.. link koymayıda unutmuşsun kusura bakmayın...
sorun turkcellden kaynaklanıyor kampanyayı başlatmadı başlatmasını bizde sizler gibi çok bekliyoruz.. helede ben kampuscelliyim 30 gün süremde doldu...
turkcell belkide kampanya yı başlatmadan bitirmişte olabilir
arkadaşlar şu anda beklemedeyiz kampanya olacak veya olmayacak diye . şimdilik kesin bir yanıt yok malasef...
bu ne ya arayıp araştırmadan neyin nesidir bilmeden başlık atıyorsunuz öyle bir kampanya yok
Arkadaşlar msj gönderiyorum "eksik veya hatalı diye" cevap geliyor.
kayıt yazıp 2377 yolluyorum mesaj ama mesaj hatalı veya eksik diyo neden acaba......
banada aynı mesaj geliyor eksik yada hatalı
kardaş dalgamı geciyonuz adammı seciyonuz asılsız haber yapmayın
KAYIT yazdım 2377 ye gönderdim.eksik veya hatalı diyor
Alıntı:
Alıntı:Alıntı:Alıntı:
Konuyu açan arkadaşa lütfen yüklenmeyin. Süpersatforum sayesinde bu zamana kadar o kadar çok kontor veya dakika kazandınız. hemen karalamaya başlamayın konuyu açan arkadaşı. Bu kampanya asılsız değildir. Turkcellden kaynaklanan bir hatadan dolayı bu durum oluşmuştur. Turkcell bu kampanyayı iptal etme vey DEĞİŞTİRME hakkını saklı tutar. bi sıkıntısı olan varsada konuyu açan arkadaşa değil 4440535 numarayı arayıp sıkıntısını sölesin..