Bu haftaki anketimizin Konusu Ev Sahimisiniz? Yoksa Kiracı Mı?
Anketimiz 7 gün sürecektir.Oylarınızı ve düşünceleriniz bekliyoruz.Yorumlarda ev sahibi ve kiracı olayınıda tartışabiliriz.
Printable View
Bu haftaki anketimizin Konusu Ev Sahimisiniz? Yoksa Kiracı Mı?
Anketimiz 7 gün sürecektir.Oylarınızı ve düşünceleriniz bekliyoruz.Yorumlarda ev sahibi ve kiracı olayınıda tartışabiliriz.
Kiracıyım ama Allah herkesi bir ev sahibi yapsın.
kiracıyım
Ev sahibiyim...Allah,kirada oturanlarıda ev sahibi yapsın...
Ev sahibiyim kiracilarada ALLAH sabır versin
ALLAH kiracıları ev sahibi yapsın ev sahiplerine de iyi komşular nasip etsin
Allah'a şükür Ev sahibinin oğluyum.. :)
Kiracılara Allah sabır versin diyelim,bugünün şartlarıyla 1.000 ytl maaş alan kişi bunun 400 ünü kiraya verse,varın siz düşünün gerisini!
:)
Ev sahibiyim
Hayırlı olsun bakalım yakında uzman arkadaş müteahhitliğe atılcak,aman diyeyim demirini,kumunu tam koy..Başımıza bela almayalım,Koskoca SupersatForum Ab-ı Hayât Evlerinin demiri,kumu eksik dedirtme,yüzümüzü kara çıkartma..! :)Alıntı:
Sonra rezillik çekmesin üyelerimiz..:D
ev sahabi değilim babamın evi allah herkesi evsahibi olmayı nasip etsin
ev sahibiyim allah herkesede nasip etsin.
kirada oturuyorum kavga döğüş 550 ytl ey razı oldu ev sahibim oda 6 ay için
6 aydan sora 575 yapacak:( çok zor çok bu hayat şartlarında yaşamak
allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
ev sahibiyim allah kirada olanlara ev almayı nasip etsin
allah herkezin gönlüne göre ev sahibi etsin.
ev sahibiyim ALLAHA şükür. kiracı olmak çok zor. çalış çalış kazandığının 4 te 3ünü ver ev sahibne. çok zor be..
evi olanlar şükür etsin olmayanlarda dua etsin gerçekten çok zor ben dua ediyorum olması için
hem ev sahibimiyim hem kiracıyım diyebilirim. :)
uzun mesele
selam kiracıyım allah herkezi ev sahibi yapsın.
ev sahibiyim evli olmadıgım için evde şuan kiracı oturuyo allah herkese ev sahibi yapsın
çok şükür kendi evim
Biz Kiracılar İnşallah Ev Sahibi Oluruz allah Yardımcımız Olsun
Ev saybiyim allah kirada olanlara sabır versin kiracılık nedir bilirim
ben kiracıyım vede yorum morum yapmıyorum çünkü yorum yaparsam admin beni kesin banlar..
Yıllardır kiracılık yaptım evsahipleri ile geçinememekten saolsunlar geçen yıl kredi ilede de olsa beni evsahibi yaptılar. Allah herkesi evsahibi yapsın.
ev sahibiyim ama ev sahibi olmam da rahmetli babamın çok faydasını gördüm
Ne demişler, dünyada mekan ahrette iman. Ev sahibiyim allaha şükür.
ayın 5'den 5 'ine kira veriyorum sanki aradaki günler yok gibi çatladım gına geldim ALLAH'ım tez zaman da bir ev haftalıkla olmuyor çalış çalış nereye kadar
Kİraciyim,allah BÜtÜn Kİracilari Kİraciliktan Kurtarsin.taŞinmaktan Biktim Artik!ne Olacak Bu Kİracilarin Halİ Artik,
Devletİn Kİracilari Ev Sahİbİ Yapamasi İÇİn Ev Alim Şartlarini Bİraz Daha Uygun Hale Getİrmesİ Şart.
Malum BÜyÜkŞehİrlerde Hayat Zor.bİ Taraftan Ev Taksİtİ,bİ Taraftan GeÇİm Derdİ,pİyasa Da MaaŞlar Bellİ.:(
her ay ne kadar kira ödüyorsanız o kadar parayı cebinizden düşürdüğünüzü farzedin.kiracılık anyen böyle bir şey.ele çalışıyoruz yani.
ev sahibiyim,diğer arkadaşların söylediğigibi benim temennimde herkesin ev sahibi olması
allah kötü ev sahibine düşürmesin.iyi ki kötü bir ev almışız.kiracı olsaydık yanmıştık.emekli maaşıyla k,rada oturmak zor olurdu.kiracıların allah yardımcısı olsun.iyi akşamlar
Çok Şükür evim var Allah olmayanlarada nasip etsin,tez zamanda ev sahibi olsunlar
kiracıyım ve ev almayada hiç umudum yok
malesef kiracıyız.allah herkese kendi evini nasip etsin.
ev benim çok şükür. allah kiracıların yardımcısı olsun. inşallah en kısa zamanda ev sahibi olurlar.
(hallederiz fazla ümidini yitirme. gün doğmadan neler doğar. bakarsın güzel bir iş tutturursun.) selametle...
arkadaş bizde o şartlarda ev sahibi olduk. 1,5 yıl oldu alalı...
ve hiç te durumumuz müsait değilken oldu. cenabı hak öyle bir kapı açtıki hey yarabbim. halen daha aklım almıyor nasıl aldığımızı....inşallah senin de olur. ümitsizlenme...
olmazsada üzülme...herşeyin başı sağlık...
selametle
hem ev hem dükkan sahibiyim ALLAH evi olmayanı ev sahibi yapsın
bende kiracıyım allah kurtarsın herkesi yeni ev değiştirdim gercekten zor oluyo doğru dürüz eşya alamıyosun alsanda taşınmalarda deform oluyo allah kiracı olanları kurtarsın herkese saygılar:(
ev sahibiyim. ALLAH herkeze huzur bulabileceği bir EV versin.
ALLAH,a şükür evsahibiyim kiracılık zor bide büyükşehirde memursan :tomato: bizler ufak yerde memuruz bizler bile kira ödemedimiz halde bu kadar zorlanıyoruz
kiracıyım allah herkesin kendine versin benim gibi kirada olanlarada allah yardım etsin.
Allah kimseyi evsiz bırakmasın...
Yüce Allah'ım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin.ev sahibi olanda kiracı olanda,zengini fakiri,okumuşu cahili,güzeli çirkini kısacası herkes bu dünyada kiracı bunu unutmayalım.
çok şükür ev sahibiyim allah kiracıların yardımcısı olsun.
ev sahibiyim allah herkesi ev sahibi yapsın tabiki calışmakla degil babam sagolsun.
merhaba kiracıyım allah kurtarsın diyorum
selam arkadaşlar,
Kirada değilim Allah'a şükür. Babama ait evde oturuyorum. kayınpederin evinde bir kiracı oturdu mubarek adam banyo ve wc kapısını sobada yakmış. Allah kiracılara kolaylık versin hele Ankara,istanbul,kocaeli, izmir gibi büyük kentlerde oturmak işkenceye dönüştü.
slm ev sahibiyim ALLAH herkesi ev sahibi yapsın
bende kiracıyım ama inşallah ev sahibi olmak isterim
ALLAH evi olmayanlara ev evi olanlara hayırlı komşu nasip etsin
kiracıyım, ev sahibi olmak kısmet olmadı, olacak gibi de gözükmüyor.
allah ne bu dünyada ne öbür dünyada mekansız bırakmasın.:praying:
NEYAZIK Kİ KİRACIYIM Amma anlayamadım neden sordunuz acaba Çekiliş filanmı var herhalde EV çıkacak KATILAYIM BARİİ, BANA ÇIKARSA SİZE HEP DUA EDECEĞİM. soru sormayın ne olur, hadi biraz yardım edin kaç harfli olacak ilk harfi bari söyleyin......lütfeeeen. çok teşekkür ederim bana çıkarttığınız için, :smiles22:
ev sahibiyim malesef anamdan babadan kaldı kabirleri cennet olsun ya degilse çok zor
yaşamak
arkadaşlar ankete katılmamız isteniyor daha önce oy kullndaınız ne demek oluyorr anlayamadım
Ev sahibiyim allah herkese nasıp etsin
Şimdilik evsahibiyim...ALLAH her isteyeni;hayırlısıyla ev ve iyi komşu sahibi yapsın..