thor uydusunu mersinden merkezden 120 cm lim parabol antenle alabilirmiyim dostlar
Printable View
thor uydusunu mersinden merkezden 120 cm lim parabol antenle alabilirmiyim dostlar
Alirsin Ama Pek Fazla Kanal Bulma Şansin Yok 8-10 Arasi Oda Şharp Lnb İle
ustalar canagımı thor uydusuna cevirmek istiyorum yanlız bir sorun var catıya televizlon cıkarmadan nasıl bulurum malum televizyon cok büyük acaba catıya televizyon cıkarmadan nasıl ayarlarım :49:
televizyon olmadan bulma olasılığın düşük
Thor Uydusu için En kuvvetli Sinyal Digital Receiver için:
12.456 V Sembol RATE 28000 FEC 3/4
(Uyduyu kolay bulmak için Hareketli Sinyal Metreye (Sinyal Seviyesi ) Sahip uydu alıcısı olursa daha kolay olur...!) İlk önce Hotbird uydusunu buluyoruz daha sonra LNB'yi saat 5:30 yönüne alarak yukarıda vermiş olduğum frekansı uydu alıcısına girerek Uydu Antenini yavaş yavaş sağa (batıya) doğru çeviriyoruz ve uydu antenini hafif aşağıya (güney) istikamete doğru alıyoruz.Sinyal bulunca uydu antenini hafif sıkıyoruz daha sonra 11.559 V SR 3250 FEC 7/8 frekansını girerek LNB ve uydu antenine en ince ayarı çekiyoruz ve uydu antenini iyice sabitliyoruz...
valla biraz zor ben anasyadan 150 cm antenle 150 tane kanal ancak bula bildim uyduyu bulana kadarda canım çıktı bulunan kanallarda seviyeleri çok düşük
pardon amasyadan demek istemiştim
kellebekir ustam ben adanada oturuyorum.120.lık offset çanağım ve motorum var thor nasıl bulabilirim.bilgilendirmeni rica ederim.selamlar.
Arkadaşlar adana ve mersin bölgesinde thor uydusunu alabilmeniz için en az 150 cm anten olması lazım ve 03db lnb saygılar..
kemal1 ustam nilsatta bulunan showtime için şifreleri nasil 9400 vcı gireceğiz.bilgilerini rica ederim.
imkansız gibi bişi....
hazır kanal listesi olursa kolay yükleriz olan göndersin şimdiden teşekkürler
ustalar benimde bir sorum vardı acaba thor uydusu ile intelsat 707 aynımı .Çünkü bizim cihazda thor uydusu yazmıyor.
izmir bornovada thor uydusunu nasıl bulabilirim
İlk olarak sirius uydusunu bul ondan sonra hemen sağında kalıyor zaten thor uydusu eğerkı sirius uydusunda sinyallerın yuksek bulursan thor uydusunua bulacağından eminim kolay gelsin şimdiden size
teşekkürler f47xfenerli arkadaşım bir sorum daha var benim çanak şu an hotbirdde thor uydusun da ***** kanallar varmı ? ve çanağı nasıl ayarlayabilirim şimdiden teşekkürler
saygılar
Thor uydusunu multifeed yöntemiyle çok temiz olarak izleyebilirsiniz..Alıntı:
Bahsettiğiniz yayınlara ben hiç rastlamadım..Bir tane multifeed aparatı birde lnbyle bu işi halledebilirsiniz..Thor uydusunda national geo.kanalı var bence kurmaya değer.. :)
13 Derecede hotbird,7 derecede eutelsatw3a ve 1 derece batıda thor yayını var..
Buyrun size örnek bir çalışma ekliyorum..
size sorum şu thor uydusu ile ilgili olacak thorda iki adet paket yayın var digital tv ve focus sat adında bunlardaa conax şifreleme sistemi ile şifreli peki bunlar illegal izlenebiliyormu şifresi kırılırmı emu ile bilgi verirseniz sevinirim.birde bu uydu yerini thor 5 uydusuna yerini devredecekmiş uydu fırlatılmış ve tr nin batısından cok küçük canaklarla izlenebilecekmiş sizin bilginiz varmı
2- trden 90 lık canakla izleenebilien uydular önemlisi hangi paketler emu ile izlenebiliyor kusura bakmayın ama bütün güzel kanallar paket yayınlarda izlemek içinde buna para yetmez malesef illegal deneyecegiz cevap beklıyorum saygılar
şifreli kanallar izlenebiliyormu
redline rl 10 csx
Merhaba öncelikle thor(ıntelsat 10-02)uydusunda 3 platform var canal digital ve focus sat emu ile seyredilmez.digi tv ise nagravision 2 şifreli olup şimdilik emu ile seyrediliyor.digi tv sık sık şifre değiştirmez.dediğiniz gibi thor 5 uydusu fırlatıldı ve sadece digi tv den şu frekans var 11785 H 28000 bu sinyali de siz izmir'den 60 cm ile bile alabilirsiniz.diğer digi tv'nin frekanslarını almak için en azında 90 cm olması lazım ve sinyaler full olmaz.12723 H 27500 frekansından ince ayar yapmalısınız.not:çanağı gece çeviriniz sinyaller daha güçlü ve kolay bulmak amacıyla.kolay gelsin
Çakır arkadaşın bahsetttigi uydu thor 5 uydusuAlıntı:
intelsat/thor 3/thor 5 bu üç uydudan yani 1 dereceden bir tek nagra 2 ile şifreli olan digi tv izlenir.
Digerleri izlenmez.Thor 5 digi tv aktarılmadı onun için yeni atılan uydunun bir önemi yok
Digi tv için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakabilirsiniz.
İzmir den rahat izlenmekte 90 cm le hatta ince ayar yapma geregi bile duymuyorum.
90 lık çanakla digi dt bulabilirmiyiz malum maç varda?
Eğer Sat-Trecker varsa çok basit bulabilirsin...
bulamadınmı cab ustam hani yakında değilizki gelip halledelim diyim
başımın üzerinde yeriniz var halledin şu işi
mersinden 90 canakla bulamilirmiyiz
ben antalyadan bulamadım haberiniz olsun 90 lık çanak olmadı
sealmetle
konyadan 90lık la izlenebilirmi
evet @Hcakir üstadım tam resim istemek aklıma gelmiştiki burada buldum bir kaç açıdan çekilmiş başka resimlerde olsa çok makbule geçer...sulh&saygı
bende antalyadan izlemek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum sirüs uydusuna çevrili 120 parabol çanağım var acaba alabilirmiyim??
bilgilendirmeniz için teşekkürler deneyeceğim
hotbird e gör ne kadar sağda?
amasyadan kaçlık çanakla seyrederim thoru
:wave:
slm arkadaslar ben thor uydusunu sorunsuz ızlıyorum dıyebılırım ancak tek problemım 2 tane sport klub ve sport ro kanalların kalıtelerı45 cıvarı ve donmalar oluyor .sızce sorun lnb yada canaktamıdır hafıf oynatsam duzelır mı tesekurler
Mersinden 25 Kanal Seyrediyorm Ofset Anten 120 Cm
slm...
antalya merkezden thor uydusu için çanak çapı ne olmalı ki ona göre alayım ve lnb duruşu nasıl olmalı?
Mersinden 25 kanal İzlenen İzlenmeyen 35 kanal 120 Cm Ofset Antenle İzliyorum İlgilenenlerin Dikkatine
frekans verebilirmisin bende adanadan arayayım.selamlar.
tohor uydusu mersin 120 çanak 11785 h 28000 - 12226 v 28000 - 12341 v 28000 toplam 32 kanal buluyor 2 adet gsp 1-gsp 2 spor kanalı digi tv nagravision şifreli çozüyor
slm arkadaşlar bu thor uydusunda 11785 h 28000 frakansında 50-60 arası sinyal buldum ama diğer frekanslardan sinyal alamıyorum bunun için bu belirttiğim frekansın sinyali tam kaça gelmeli 12723 veya 12718 den sinyal almama yeterli olacak bu arada yer izmir cihaz next 2000 cıs super ...
çanak 90 lık pardon onu unutmuşum.
arkadaşım izmirde 90 lık çanakla bulman lazım lnb ayarını falan yaptınmı.
lnb ayarı forumlarda yazılan saat 5 yönü gibi hafif sağa sola çeviriyorum 11785 frekansı üzerinde orda en yüksek sinyal alan yönde bıraktım çanağı milim sağa sola veya aşağıya yukarıya oynatmamdan sona sinyali en fazla 55-60 civarına getirebildim 11785 ve 12418 frekansında sadece sinyal alabiliyorum diğerlerinde malesef sinyal alamıyorum