arkadaslar ne yaptıysamm atv yi acamadım yardım edebilirmsiniz acaba llütfen
Printable View
arkadaslar ne yaptıysamm atv yi acamadım yardım edebilirmsiniz acaba llütfen
o dediğin ***leri giriyorum ama acmıyor ne yaptıysam sorunbaska bişey olabilirmi
Menü-9713 k£y düzenle beyaz tuş ile bis bölümü açılır ve sağ alt köşedeki sd 1 bölümü bulunur oraya ok tuşu basılır ve bis k£y'er girilir.
arkadasım bahsettiğin özellik taplin cihazlar için benım cihazım sunny 8012d 16.C0.A1 lütfen acil yardımediiinn :warn: :warn:
Arkadaşım profilinde aciko yazdığı için öyle yazdım Kaon tabanlı ise bis bölümüne şöyle gir
000000 05 10 00 00 00 00 00 00 00
Evet kardeşim öyle girdim soft camda'da öyle girili zaten sorunsuz seyrettim.
kucer06 bude olmadı ya napcam sende bu şifre ile çalısıyomu
Yanlız bende 12 C1 A5 orjinal yazılım yüklü.f47 fenerli'de stream yazılıma böyle girmiş o da böyle açmış.
benımkı 16.c0.a1 bu yazılım yüklü yardım edinlütfen elimde iki tane cihaz var aynı sorun diğeride 12.01.a5 lütfen yardım:praying:
Dün akşam ben 00 'a girdim ***i sorunsuz izledim,şimdi tekrar baktım açıyor ama 3 sn.duruyor kesiliyor sonra 05'i denedim sorunsuz açtı..! :)Alıntı:
Arkadaşım sarı+mavi+yeşil+menu ye basarak emuyu açın daha sonra biss şifreleme sistemine gelip şu ***leri girin ;
000000 05 1000000000000000
sorun aynı valla kafayı yicem arkadaslar ne yapmam lazım:( :(
Arkadaşım cihazında hangi yazılım yüklü ve ne zaman yükledin.
Arkadaşım Atvkanalını izleyip kanal değiştiğinizde tekrar atv ye dönüldüğünde şifreye girer onun için maç esnasında kanal değişmeyiniz veya şifreye girdiğinde cihazı kapatıp açın. iyi seyirler
(Arkadaşım sarı+mavi+yeşil+menu ye basarak emuyu açın daha sonra biss şifreleme sistemine gelip şu ***leri girin)
000000 05 1000000000000000
Arkadaşlar bu uydu için hangi yazılımı atacağız bi arkadaşım uydusunu getirmiş sanki tarih öncesinden kalma bir uyduya benziyor ama inşallah yazılımı vardır(AT 8012D)
Bir üst mesajdaki gibi gir cihazın sunny zannedersem.
hocam yazılım 2003 yazılımı 16.C0.A1 yazıyor ben *** menüsüne giremedimki 9317yi menüye girip tuşluyorum yok herhangi bir k.ey menüsüne girmiyor acaba yazılım çok eski olduğu içinmiki girmiyor?(cihaz sunny AT 9012D)
8012 kullanıcıları ben bütün yeni yazılımları girdim açmadı .çünkü kanal kilidi kilitli kanal kilidini açmak gerekiyor ne yapçağımı bilemiyorum çaresizlik adamı sinir ediyor .yazılımların hepsindeki sorun kanal kilidinin iptal edememek.ne yapçağımız konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olsun:( :(
Arkadaşım sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas k£y tablosu açılacaktır burada sarı tuşa bas ve ok£yle sonra cihazını arkadan kapat ve aç sonra sistem bilgisine gel ve kanal kiliti açılacaktır.
hocam yazılım 2003 yazılımı 16.C0.A1 yazıyor ben *** menüsüne giremedimki 9317yi menüye girip tuşluyorum yok herhangi bir k.ey menüsüne girmiyor acaba yazılım çok eski olduğu içinmiki girmiyor?(cihaz sunny AT 9012D)
Arkadaşım desene cihazında eski emusuz yazılım var tabi açmaz.Açması için yeni emulu yazılım attırman lazım.
işte hangi yazılım bu yazılım bu yazılım bi türlü çözümleyemedimm stream yazılım diyorlar ama hangisi tam bulmadım ben kendim atabilirim sanırım zaten sunny benim değil bende aciko var ben arkadaşa yükleyivereceğim(tabi hangi yazılım olduğunu bulabilirsem)
bu yazılımı buldum ama bu yazılımla alakalı ne bir açıklama nede loader bulabildim ne zormus bu sunny'e yazılım atması ya
ben elimden geldiğimce arama yapıyorum ve forumu takip ediyorum ama bulamdım işte,saat 8 den beri arama yapıyorum sizden azar yememek için ama malesef yardım ederken bile laf söylemeyi becerebiliyorsunuz yinede yardım için teşekkürler
Arkadaşım arama yapsaydınız,gerekli herşeyi ama herşeyi bulabilirdiniz forum bilgi ve dosya açısından çok zengin merak etmeyin..Alıntı:
Neyse önemli olan işinizin görülmesidir,bizlerede biraz hoşgörü göstermelisiniz sabahtan beri cihazlarla ve forumun kalabalığıyla uğraşıyoruz..! :)