Selam arkadaşlar ben meraklı1 belki bir çoğunuz beni tanır artık burada aktif olmaya çalışıcağım ******* banlandım onlar kendileri kaybetti böyle değerli bir usta artık süpersat forumda !
saygılarımı sunuyorum... :)
Printable View
Selam arkadaşlar ben meraklı1 belki bir çoğunuz beni tanır artık burada aktif olmaya çalışıcağım ******* banlandım onlar kendileri kaybetti böyle değerli bir usta artık süpersat forumda !
saygılarımı sunuyorum... :)
Hoşgeldiniz supersatforuma.
SUPERSATFORUM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ
:45:
Hoşgeldin meraklı, göster marifetlerini bakalım. Anlattığına göre seni burada çok tutacağız.
aramıza hoşgeldin arkadaşım bol paylaşımlar
diğer forum hakkında da yazma boşver onların kendi sorunu olmuş bitmiş sonuçta orada da iyi şeyler yaşanmıştır bunca zaman içinde hayırlısı artık geriye bakmaya lüzum yok ileriye bakalım
tekrar hoşgeldin aramıza
hosgeldın meraklı.
ne kadar haklı olsan diğer forumun adını getirdiğin sürece haksız duruma düşersin bundan sonra burdaysan hoşgeldin ama yaşadıkların sana ders olup kendinle barışık olmaya bak saygılarımla aliharbiye.
allah allah arkadaşım sen herhalde o TÜR forum denen forumu savunuyorsun herhalde yaaaaaaa ben ne yapmışım allahını severseniz beni yok yere banladılar ne oldu yani şimdi imza mimza bilmemne düzünden banladılar ayrıca yaşadıklarım bana ders falanda olmadı olmayacakta !!! sen o forum yöneticilerine söyle deki birini atarsın ama o senin karşına üstad olarak çıkarsa pişman olursun onlar bir ustayı attılar ve pişman olacaklar ama son pişmanlık fayda etmez !!!!!! saygılarımla meraklı1
hoşgeldin
arkadaşlar şuanda sitenizle ilgilenemiyorum ben kendime site kurdum profilimden bakabilirsiniz
saygılar
ben gittim arkadaşlar 3 ay sonra görüşürüz hoşçakalın !
Konu kapanmıştır.Unutmadan bazı seylerde kendinizi anlatmaya gerek kalmadannasıl biri oldugunuzu belli etmişsiniz yazılarnızla yolunuz acık olsun..