06.07.2008 yanı pazar gunu dunya evıne gırıyorum.darısı tum bekar arkadasların basına.saygı ve sevgılerımle esen kalın.
Printable View
06.07.2008 yanı pazar gunu dunya evıne gırıyorum.darısı tum bekar arkadasların basına.saygı ve sevgılerımle esen kalın.
Allah mutluluk versin....
Mutluluk içinde ömrünüzü geçirmenizi dilerim
Alıntı:hocam bugun cuma yarın cts yarın kadınlar arasında var?ama kur'an okuyacaklar.ne ılgınctırkı ben muzıkle ugrasan bırıyım.pazar gunu de nıkah torenım var?Alıntı:
saygılarımla;ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım eksık olmayın.:present:
:present: sonsuz mutluluklar:present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present:
Ömür boyu mutluluklar arkadaşım.Sana bir tavsiye hemen baba ol.Genç baba olmak çok güzel.
allah bi ömürboyu mutlu etsin
Mutluluklar...:bangin:
allah mesut etsin
Allah mesut etsin,hayırlı olsun,Tebrik ederim.
allah hayırlı evlilikler nasip etsin mutluluklar dilerim,saygılarımla.
Ömür boyu mutluluklar dilerim
allah mesut etsin.bir ömür boyu mutluluklar dilerim kanarya kardeşim...
kanarya allah mesut etsin kardeş benimde 1 ay sonra davetiyeyi burdan ve goldmaster.tv den duyuracağım ...
allah bir yastıkta koçatsın biz 19 yılı devirdik acısıyla tatlısıyla
ömür boyu mutluluklar diliyorum:45:
Allah mesut etsin mutluluklar...
ömür boyu mutluluklar dilerim..
ALLAH mesut etsin
selametle
Vah vah yazık ettin kendine :(
yeni hayatınızda sonsuz mutluluk sonsuz bereket ve hayılı evlatlar diliyorum.
hayırlı olsun inş birlikte yaşlanırsınız yenge hanımla....
hayırlı ve uğurlu olsun :)
serkan hocam oncelıkle bu surprız beklemedıgım anı bır surprız oldu adeta dugun hedıyesı cok tesekkur ederım.bızler her zaman saygı ve sevgı cercevesı ıcerısınde hep beraber olacagız.Ayrıca hocam dugun heyecanından yerı ve ıkametı yazmayıda unutmusum kusuruma bakmayın.saygı ve sevgılerımle esen kalın.:present:Alıntı:
Ohooo Serkan abiye davetiye gönderir insan pm atıp açık adresini bile alır yani :) sarıkanarya olmadı bu :D
:present: :clap2:: :present: :clap2:: :present: bekarlığa elveda dıyorsun bızde sana omur boyu mutluluklar dılıyoruz
Adam evlenmiş balayına gitmiş gelmiş:) bizede konuyu kapatmak düşer şimdi diğer konudan devam edebiliriz:)