Not: sabah 6:00 da değişir her gün.
BURADAN günlük vermeye çalışırız
Printable View
Not: sabah 6:00 da değişir her gün.
BURADAN günlük vermeye çalışırız
sağol ustalar selamlar
teşşekkürler !!
Evet açıldı
Her gun yuklemek zor gelir ya.Yazılım cıksa iyi olurdu
Elinize saglık,teşekkürler.
tako usta bunu usb ile nasıl atarız cihazı yeni aldım yardımcı olursanı sevinirim teşekkürler
Öncelikle cihazın hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanı dilerim.flash diskini pc'de fat 32 ye çevir buradaki dosyayı rar'dan çıkart flash bellegine at cihazın usb giriş yerine tak çıkan menüde tps bin dosyası seçenegine o***'de yükleme bitince çıkar her hangi bir tps kanalında yayını izlersin.Kolay gelsin.
paylaşım için teşekkürler
ellerine sağlık usta kolay gelsin iyi çalışmalar:45:
arkadaşlar next 2000cıs superçihaza flaş belleki taktım çihazdan hiç bir tepki alamadım sorun çihazdamı beneksik birşeymi yapıyorum şimdiden teşekkürler
teşekkürler f47xfenerli usta
ustalar belki ayıp olacak ama cihazı yeni aldığım için sürekli soru sormak zorunda kalıyorum.30 06 2008 tarihli yaılımıda rar dan bin dosyasına çıkarıp atacağız cevabınıza teekkürler
:praying:
ellerinize saglık
tps astradamı ve kaçlık çanakla seyredebiliriz
Ellerinize saglık teşekkürler
Emeği geçen herkeze teşekkürler, gitmeden bir kaç ay bari izletseler :)
TPS Bin 09.to.10.07.2008 yeni dosya 9 nolu mesaja eklenmiştir
teşekkürler üstat.
tps bin dosyası güncellendi 10-7-2008
9. mesaj'da tps bin dosyası güncellenmiştir.
ben cihaza yükleyemedim. görüntü formatı okunamıyor diye bir mesaj verdi?
İlk defa başıma geliyor. her seferinde yüklüyordum oysa...
neden böyle bir mesaj veriyor? yazılımı mı değiştirmeliyim?
teşekkürler...
Tps bin dosyasını rardan çıkarmayı unutma.Bir gün öncekini yüklemişsen bunu'da yüklemen lazım.
teşekkürler deneyeceğim.
arkadaşlar yazılımlar multivizyonları içermiyor ..yanlış algılamayın ... sadece hortbird 13 uydusunda multivizyonların haricindeki tps kanallarını açıyor... ayrıca hergün sabah 06:00 de tps ler değişiyor ..bilginize
TPS Bin 12.to.13.07.2008 yeni dosya 9 nolu mesaja eklenmiştir
Arkadaşlar 30.06.2008 Next 2000 CX yazılımında server zor çalışıyor. (NewCamd) kanalar arası dolaşırken bekletiyor. Eski yazılımlarda sorun yok örneğin ben 11.2007 yazılımını yükledim. 30.06.2008 yazılımında bu sorun nasıl çözülebilir. Teşekkürler.
TPS Bin 13.to.14.07.2008 yeni dosya 9 nolu mesaja eklenmiştir
Teşekkürler tako kardeş
tako usta dosyanın fat32 veya başka bir dosya olup olmadığını nasıl anlarız ve bunları istediğimiz dosya şekline nasıl çevirebiliriz? biraz açarsan seviniriz. tfd olanları cihaza yüklüroyuz da
TPS Bin 14.to.15.07.2008 yeni dosya 9 nolu mesaja eklenmiştir
Alıntı:
ustacım dediklerini denedim ama ama olmadı. ne yaparsam yapayım olmuyor. görüntü formatı okunamıyor diye bir mesaj veriyor.
softcam yüklerken yükleniyor sorunsuz ama tps yüklenmiyor...
bana tavsiye edeceğin bir yazılım varmı önce onu yükleyip sonra tps yi yükleyeyim...
teşekkürler
Ellerine saglık teşekkürler paylaşım için
next 2000 cx süper plus usb li....Alıntı:
Bu güne kadar bir çok yazılım ve softcam yükledim...hiç birinde böyle bir mesaj vermedi... "görüntü formatı okunamıyor" mesajı veriyor...
fxfenerli nin tps yükleme ile ilgili setup unu kurmuştum makinaya buradan tps dosyası oluşturup deneyeyim dedim aynı mesajı verdi...
makinamdaki yazılım son yazılımdı...ama hangi tarihli olduğunu bilmiyorum.
Şu an bir softcam yüklediğimde makina boot olduktan sonra açılınca datayı değiştirmek istiyormusunuz gibilerinden bir mesaj gelerek "evet" yada "hayır" mesajını seçmemizi istiyor. Evet dersem kanalların silineceğini fxfenerli söylemişti. hep hayır diyorum ama bu mesaj her yüklenişte geliyor. acaba yazılımdamı problem var...sürekli her yükleyişte bu mesajın gelmesi normalmi?
üzerine bir yazılım daha yüklesemmi?
selametle...
oluyor bazen dostum tako böyle sıkıntılar oda şundan yapıyorAlıntı:
önce tps.bin pos. sora softcam bir kaç kez atıldımı emulasyon kendini
korumaya alıyor dolayısıyla yeni gönderilen tps.bin dos. almayabiliyor
onunda çözümü arada bir k.e.y reset yapmak sorunu ortadan kaldırıyor
öptüm.yanaklarından sevgili dostum:wave:
Bende öperim yanaklarından,yolladıgım hamsileri yedinmi?:puah: :puah: :puah:Alıntı:
sen nasıl şu an bilgi edinmek için soruyorsun'ya aynı bizlerde bu şekilde sora,sora ögrendik osman kardeşim.işte forumların paylaşımı buna denir.Alıntı:
sonucu burdan bize bildirirsin.
TPS Bin 15.to.17.07.2008 yeni dosya 9 nolu mesaja eklenmiştir
sevgili tako dostumun dediği gibi paylaşım bilgi paylaşıldıkçaAlıntı:
değer bulur bir zaman gelecek sende diğer arkadaşlarla
paylaşacaksın sana da çok basit gelecek bu bilgiler.
saklı bilginin bilgi kaynağına bile faydası yoktur...
veselam
kuçer ustam nasılsın ustam bekliyoruz ama bu gün freex lerden bir şey çıkmayacak galiba saygı ve sevgiler kolay gelsin ustam:praying:
usta cım dün akşam dediklerinizi yaptım. emu ***e gelip sarı tuşla resetledim. çıkıp tps yi yüklemeye çalıştım ama görüntü formatı okunamıyor diye mesaj verdi tekrar...farklı bir yazılımmı yüklesem?
osmann sen kesin yalnış birşeyler yaptın bu olmayacak bir durunAlıntı:
sen cihazını resetle sora 30-06 tarihli yazılımı yeniden yükle
bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak
not:şu anda tps.bin dos. gerek kalmadan çalışıyor tps kanalları
sorun sadece tps ise hiç birşey yapma softcam falan alıyormu
cihaz onuda yaz
benim en son yüklediğim yazılımın tarihini bilmiyorum...ancak şu var yazılımdan sonra makina sanki yavaşladı. ekran bilgileri çıkarken takılarak çıkıyor gibi. eskiden şak diye çıkardı...sonra her softcam yüklenişinden sonra data larla ilgili bişey soruyor. evet dersen kanallar gidiyor hayır dememiz gerekiyor (bunu sen söylemiştin) ama bunu bir kereye mahsus yapmıyor. her yüklenişte yapıyor. biri yanlışlıkla evet dese gitti kanallar....Alıntı:
Şayet makinayı resetlersem bu yavaşlıkta ortadan kalkarmı?
Ayrıca nasıl resetlenecek? fabrika ayarlarına geri dön diye bir yer var..oradanmı?
fenerli merhaba saygılar arkdaşlar tps geri döndü gibi birşeyler yazıyorlar 50dkdan beri seyrediyorum kesilmiyor diyorlar zaten senin verdiğin tps dosyası ile biz absatlar hariç bunları seyrediyoruz ama farklı birşeymi söylüyorlar anlamadım iş yerinde olduğum içinde göremiyorum lakin böyle bir şey mümkünmü çünkü tps otomatik güncellenmesi için yeni yazılım hazırlanması gerekmiyormu senin verdiğin günlük tps dosyalarında otomatik güncelleme yada cihazı booth edemiyoruz biliyosun arkadaşlar kafamı iyice karıştırdı saygılar:49:
(evet reset oradan)Alıntı:
senin cihazde bir anormallik var dediğim gibi yap akşam
cihazını resetle sora 30-06 2008 tarihli yazılımı yeniden yükle
sora tekrar resetle ve verdiğim kanal listesi bölümünden cx için verdiğim kanal listesini yükle bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak büyük ihtimal düzelecek