Gözümüz aydın tps geri geldi.
GM 9450 cı
Printable View
Gözümüz aydın tps geri geldi.
GM 9450 cı
hiç sanmam gösteriş yapmak için şifresiz yayın yapıyordurlar
valla bilmiyorum 50 dakikadır seyrediyorum hala gitmedi inşallah devam eder
multiler varmı?
Şu an via2.3 olarak yayın yapmaktalar..
007c00 08 ***i ile izlemek mümkündür.. :)
arkadaşlar merakımı bağışlayın ama tps derken bunun içinde absatlarda varmı çünkü zaten günlük tps dosyalarını arkadaşlarımız veriyor ve absatlar hariç ve nerdeyse iki ay öncesi giden multivizyonlar hariç tamamını seyrediyoruz saygılar!
Tps Ler Demek Istiyorsunuz Ama Buna Bir Açıklama Yapın Geri Döndü Diyorsunuz Absatlarmı Yoksa Multilerimi Seyrediyorsunuz Saygılar
kısaca sadece tps.bin dosyasıyla izlediğiniz kanallar şu anda
emulu tüm cihazlarda açıktır...
cihazında bu cod olmayanlar girsin tps.ok dir
tps eski sistemde açık şuan
V 007C00 08 AFAA50ACBBD8263B
kardeş 3 kere yazdığını görmediğim için sordum yoksa laf olsun diye yazmam açıklaman için teşekkür ederim saygılar!
arkadaşlar gözünüz aydın tps yayınları şu saat itibarı ile yayında ama tabiki kısa bir süre için saygılar digiman2005
s2multiler ok
ne kadar seyrettiysek kardır diye düşünmeliyiz... :wave:
bende sunny9030var acmadı nasıl acık bu tpsler anlamadım valla
paylaşım için tşk
Merhaba arkadaşlar sanıyorum enson yüklenen yazılımlardaki şifrelere döndü çünki hiçbir şey yapmadan göstermeye başladı. Ben daha önce sürekli multivizyonlardaki filmleri takip ediyordum.Şu anda dikkatimi çeken bir şey var daha önce multivizyonlarda yayınlanan filmler şimdi cinema kanallarında yayınlanmaya başladı anlayacağınız multivizyonların yerini bu kanallar aldı sanırım.Saygılarımla
mültivizyonlar haricindekiler seyredilmekte ...
yau sinyali bile olmayan neyi çözecek bu cihazlar anlayamadım???????
Ya bu tps lerin 9400 cı için yazılımı yokmu? Hangi tarihli yazılımda izleniyor. Bi bilelim en azından xxl leri izleniyormu?
Konu güncelliğini kaybettiği için kapanmıştır.