sunny tsp keyleri girmeden donma yapmayan yazılımlar
:clap2: :clap2: :clap2:
d+ çalışmaz
TPS
SPİCE
NBA
T-8
DİSCO OK...........
HOTBİRD UYDUSUNDA 10796-10853-10873-11662-11681-12558
SORUNSUZ.....ÇALIŞIR.................................
Printable View
sunny tsp keyleri girmeden donma yapmayan yazılımlar
:clap2: :clap2: :clap2:
d+ çalışmaz
TPS
SPİCE
NBA
T-8
DİSCO OK...........
HOTBİRD UYDUSUNDA 10796-10853-10873-11662-11681-12558
SORUNSUZ.....ÇALIŞIR.................................
tıkır tıkır çalışıyor ellerine sağlık hocam bunlara polsat fix ve 10 derecedeki mgm eklenemezmi kolay gelsin
ellerinize sağlık usta sağol valla ne hizmet ama . teşekkürler dosyalar için .
Teşekkürler usta ellerin dert görmesin
sevgili üstat senden d+ yazılımlımlarınıda hepsi bir arada yazılımlarınıda bekliyoruzAlıntı:
ugurcavdar Nickli Üyeden Alıntı
usta hay ALLAH senden razı olsun.
9,11,2005 yazılımından hiç farkı yok yalnız hepimiz teşekkür etmesini çok iyi biliyoruz iyi araştırın eskileri foruma vermeyin
arkadaşım bahsettiğiniz tarihten itibaren D+ lardan başka değişen ne oldu? hispasat canağı kullanmayan arkadaşların eski yazılımlarla devam etmesini zaten biz tavsiye ediyoruz.Alıntı:
arslanboga Nickli Üyeden Alıntı
Maalesef biz de adet haline gelmiş bişey D+ gelir hispa canağı yoktur ama yeni yazılımı yükler sebeb yok....MCM gelir canak yok haydii yeni yazılım yükle değişen yine bişey yok...
Kimse yeni yazılım diye vermiyor zaten bunun için araştırma yapmaya gerek yok hispa canağı olmayan arkadaşlar atsınlar softcam.keyi en güncel şekilde yine izlerler.
son olarakda loaderları 6.19 yazılımlarda tps donma sorunu yoktur.2.19v3 lerde ise tps günlük keyler girilmediği sürece donma yapacaktır.Sadece C bordu cihazların son cıkan yazılımlarında tps donma sorunu halledilmiştir.(tps keyleri girilmeden)
Kolay Gelsin.....
eyvallah ustadAlıntı:
tike® Nickli Üyeden Alıntı
sayın aslanboga........Alıntı:
tabiki birde eleştiri olacak burası bir form..:praying: :praying: :praying:
ben kimseyi fazla eleştirmiyorum hiç tanımadığığımız cihazlarda polsat verildi ben 1030 kullanıyorum her şeyini ezberledim bu zamana kadar bizim modatörler önce bulurdu ne oldu yoksa kore japanmı diyoruz.
Yeni polsat yazılımı Koredeki firma tarafından yapılması gerekiyor.Polsat keyleri yazılıma Fixlendi polsat kanalı donma yaptığı için Kaon firmasının yeni yapmasından başka çare yok.Burada Suçlu aranıyorsa Sunny firmasıdır.Polsat yazılımını en kısa sürüde çıkarması gerekiyor.Alıntı:
açıklama için teşekkürler sayın RADAKOGLU
siz gerekenleri söylemissiniz..
fazla söze gerek YOK....
sayın vip teşekkürler
arkadaşlar merhabalar
allah aşkına biri açıklasın disko hangi kanalları kapsıyor?
belgesellmi yokksa teşekürler.
yukarıdaki soruma cevap alamadan ama bir sorum daha oluştu
softcam nedir nasıl yüklenir ne işe yarıyor kısa bilgi lütfen
teşekürler
12.03.a5 e yazılım yokmu dedesini seven yazsın polsat yazılımı
tps keyleri girmeden donma yapmayan yazılımı (12.01.A5) yükledim.ilk gün hepsi açıktı,disco dahil şimdi ise tpsler yani multiler i açmıyor diğerleri açık.benim sorum ,bunların keylerini her gün girmelimiyiz,yoksa otamatik olarak mı açılıyor.saygı ve sevgilerimle
tps için günlük *** gerekli auto değildir
teşekkürler arkadaşım.çalışmalarınızda başarılar.
11892-12800-H :clap2:Alıntı:
vfidan Nickli Üyeden Alıntı
:clap2: herkese merhaba
at 1030 dcı skyz cihaz bilgilerim
last uptade :25.02.2006 supersat
2006 supersatforum
h/w :v12.03.a5
load:v2.1.9
cas.2.2.2
yukarıdaki bilgiler karşılığında daha yeni yazılım varmı varsa nerde ve nasıl yüklerim?
teşekürler:computer:
dosyayı yükledim saat gibi tıkır tıKır calışıyor.
sağol
konu güncelliğini yitirdiğinden kapatılmıştır