Serkanın komada olan anneanesi vefat etmiş.Allah rahmet eylesin.Serkana ve ailesine Allah sabırlar versin, daha yeni babannesini kaybetmişti :(
Printable View
Serkanın komada olan anneanesi vefat etmiş.Allah rahmet eylesin.Serkana ve ailesine Allah sabırlar versin, daha yeni babannesini kaybetmişti :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Başın sağolsun dostum
kardeşim başın sagolsun:( mekanı cennet olsun
Değerli Serkan Annenin Ölünene Üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başın Sağolsun......
Değerli Serkan kardeşim senin ve ailenin başı sağolsun... Anneannene rahmet dilerim...
Allah tan rahmet diliyorum,başı sağ olsun,Allah sabırlar versin ailesine ve yakınlarına.
Üst üste kayıplar çok üzücü birşey.
saygılar.
Sevgili Serkan sana ve ailene başsağlı diler,anneannenede yüce rabbimden rahmet diliyorum.1 ay içinde bu 2.kaybınız allah tüm ailenize sabırlar ihsan etsin.Unutmaki her şey biz insanlar için tekrardan başın sağolsun kardeşim.:( :(
:( başınız sağolsun..
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.
serkan başın sagolsun allah rahmetlinin sevenlerine sabır ihsan eylesin mekanı cennet olsun..
Arkadaşım Serkan yılmaz başın sagolsun, mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin....ailene başsağlığı dilerim....allah mekanını cennet eylesin.
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
basın sagolsun kalanlara uzun omur versın serkan kareds
Değerli Kardeşim Serkan başın sağolsun Allah Rahmet Eylesin Anneannenin Mekanı Cennet Olsun
serkan ustam başınız sağolsun ALLAH tüm ailenize sabırlar versin
Serkan BaŞin SaĞolsun Allah Gerİde Kalanlara Uzun ÖmÜrler Versİn
Serkan kardeş başın sağolsun Allah sabırlar versin:praying: :praying:
Sevgili Serkan,Anne'ne Allah'tan rahmet,sana ve kederli ailene başsağlığı diliyorum,Allah sabırlar versin.Allah sizlere uzun ömürler versin.
serkan size ve yakınlarınıza başsağlığı dilerim.
arkadaşlar yalnış okudunuz sanırım annesi değil anneannesi
Başın sağ olsun...Allah geride kalanlara sabır versin...
serkan arkadaşım allah sabırlar versin :(
keşke bu topiğe hiç girmemiş olsaydım serkan abi acını anlıyorum allah sabırlar versin cok üzgünüm
serkan başın sağolsun allah yakınlarına ve size sabır versin.
Alıntı:
Sevgili Serkan Yılmaz; Kısa bir zaman diliminde mutlaka sende çok ayrı bir yer tutan anılara sahip iki aile büyüğünü kaybetmenin acısını yürekten paylaşır,:( Geride kalan tüm yakınlarına ve sana allahtan sabırlar dilerim. Bir daha böyle acılar yaşamaman temennisiyle sevgilerimi sunarım. :praying: :praying: fiesta73
Sevgili Serkan Yılmaz, annaannenin vefatini duyunca son derece üzüldüm. ailene ve sana baş sağlığı diler, ALLAH'tan rahmet diler mekanı cennet olmasını temenni ederim. Umsado'nun dediği gibi bu 1 ay da 2. 2.kaybınız allah tüm ailenize sabırlar ihsan etsin.
Saygılarımla
Başın soğ olsun kardeş.Allah geride kalanlara ecir sabır versin.
serkan dostum inan çok üzüldüm allah sabırlar versin bu aralar görüşemedik inşallah kızmamıssındır iş dolayısı ile pc ye fazla bakamıyorum görüşmek üzre canım kardesim
serkan arkadaşım başın sağolsun ...
Allah mekanını cennet eylesin.Başınız sağolsun.
allh rahmet eylesin mekanı cennet olsun bşın sagolsun serkan kardeş
Serkan kardeşim başınız sağolsun:praying: toprağı bol olsun
serkan kardeşim başınız sağolsun,Allah sabırlar versin..
serkan kardeş başın sağolsun:( bu ikinci kayıp :( allah sana ve ailene sabır versin anneannene allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başın sağolsun.....
serkan hocam başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin..... mekanı cennet olsun inşallah...
sevgili SERKAN kardeşim acını yürekten paylaşıyorum senin ve ailenin başı sağolsun Allah sabır versin.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu mesajlarınızı yeni okuma fırsatım oldu hepinizdende allah razı olsun.Çok sevdigim annem gibi yakın bir insandı ananem ve taki ben 15 gün önce babaannemin acısını unutamamışken 2 ci bir büyük acı ile karşılaştım.
Şu anki duygularımı buraya yazmaya çalışsam bile inanın ki yazamıyorum .Herkese tekrardan teşekkürler...:(:(
Serkan başın sagolsun. Allan sabırlar versin.Açını paylaşıyoruz.
Serkan abi başın sağolsun...
Allahtan Rahmet yakınlarına baş sağlığı
serkan bey başın sağolsun torağı bololsun.ALLAH sabır versin
serkan kardes basın sagolsun
Arkadaşım Serkan yılmaz başın sagolsun
tekrar başınız sagolsun uzuntu buyük:(:(
Hepinize teker tekr tekrar teşekkür ederim.Ananemin yattıgı yerler cennet mekanı olur inşallah.Konuyu görünce çok üzülüyorum bu yüzden konu kapanmıştır.Umarım hiçbirkimseye böyle bir olay vermez yüce yarabbim