amsttrad ile ilgili soru ve görüşlerinizi lütfen buraya yazın
Printable View
amsttrad ile ilgili soru ve görüşlerinizi lütfen buraya yazın
Konunuzu ben sabitledim umarım herkese faydalı olursunuz.
skart girişi olmayan 37 ekran televizyona Amstrad MD 16100 plus uydu alıcısı kurdum.Televizyonun sesini yarım açmama rağmen uğultulu ses geliyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler...
Arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olanlar lütfen görüşlerinizi yazarmısınız...
Arkadaşlar bu sorunuma cevap verecek bir ALLAH'ın kulu yokmu forumda...
başka bir tvde dene yine varsa scarttı kontrol et sorun devam ederse cihazın bordunu temizle düzelmesse beslemeye bak eğer anlıyorsan yada servise git
Asiaslan çok teşekkür ederim. Dediklerinizi denedim,sadece besleme konusunu anlamadım biraz açıklarmısın.Televizyonun skart girişi yok eski model. Başka skart girişi olan Tv de denedim her şey normal..Selamlar...
Selamlar arkadaşım. Tv nin markası Jvs ve 1991 model. Çok teşekkürler ilgin için...
selam .arkadaşlar.elımde amstrad.16100.fta cıhazım var yenı gelen kanalları tarattım çogu yayını izleyemıyorum yardımcı olursanız .sevınırım .saygılarımla
türksatı sil yeni uydu ekle 12731 3333 v nıt açık şebeke arama yap bulur
kosovalı kardeşim amstrad 16200 dcı cihazlarda digi leri hangi ident lere giriyoruz.yardımcı olursan çok memnun olurum elimdeki cihazla takas ettim henüz daha birşeyini bilmediğim için size sorayım dedim.teşekkürler
lütfen dcw açıklaması
:frown:
nasıl giricez açıklarmısın
:frown:
16100 plus maçlarda ntvspor normal ama ntv bi türlü açmıyor
slm 12731 deyişti güncelleme fırankansı yeni fırankan güncelleme fırankası budur 11962 v 03333 kolay gelsin birde şunu diyecektim bu amstrad 16100 plus cihazlar 10 gündür uydudan yazılım güncellemesi yapmıyor bilginize
slm arkadaşlar 16100 plus serisi müşteri getirdi cihazda onaylanmamiş yazılım diyor ve başka bir işlem yapmiyor
Amstrad 16100 Plus cihazımı aldığım günden bu yana hiç yazılım atılmadı. Biss keyleri giremiyorum.Hangi yazılımı yüklemem gerekiyor.Lütfen yardımcı olurmusunuz.İyi çalışmalar,teşekkürler...
ilk aldıgınızda menü-tercihler bölümünde uydudan güncelleme bölümü varsa son cıkan yazılımı bilgisayardan yüklemeniz gerekli 13 ocak 2010 daha sonra uydudan güncellemeler devam edercek.eger yoksa bildigim kadarıyla 2008 de bir yazılım var onu atmanız gerekebilir.benim cihazı aldıgımda uydudan güncelleme bölümü vardı.
tşk ederiz
Amstrad R3r için 4 97 yüklü boot 1.25 ama ekranda geçersiz servis diyor tüm kanallarda .yayın ve sinyal var görüntü yok acaba neden ?
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar ben bu konuda acemi birisiyim, forumdaki konuları takip ederek, bir bir yazarak ne yapmam gerektiğini not aldım, önce de usb girişli rs232 kablosu satın alarak ana yazılımı da bilgisayarıma yükledim.
Daha sonra da gerekli olan Pc ile Receiver bağlantısını yaptım, talimatlara göre de devam ettim, ancak yazılım loaderinden Upgrade Application kısmını tıklayıp gerekli dosyayı seçtikten sonra "linking" uyarısı geliyor ve başka da bir şey olmuyor, hiçbir ilerleme ve yükleme işlemi gerçekleşmiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Belki yardımcı oalbilir düşüncesiyele de cihazımın yazılım ve donanım sürümlerini de belirtiyorum.
Yazılım Sürümü:S2.73.074_080605_OTA_V256
Donanım Sürümü: B1.29.H1e.D0.SC1
Tarih: Sep 04 2008 / 09:56:43
Yardımlarınız için teşekkürler.
amstrad 16100 yazılım lütfen
slm ustalar kolay gelsin hepinize elimde 16100 plus cihaz var belli bi süre çalıştıktan sonra cihaz donuyor sonra sinyal almıyor ben cihaza yazılım attım sonra ota güncelledim yine düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca ben bu cihazdan çok sattım hep bu sorunla tekrar dönmeye başladı cihazlar. şimdiden tşklerrrr
17000 usb li cihazlar ne zaman cözcek
16500 bahseden yok bu makine eskimi
arkadaşlar şu 16500 usb hiç basseden yok bu makine eskimi hiç biryerde yazılımı yok yardım
arkadaş güncelleme yapıyo ama ne işe yarıyor
Güncelleme yapınca yeni yazılımı yüklemesi gerekiyor. ve yeni şifreleri .
Yazılımda son kullanıcılar için değişiklik yapılmıştır.
Cihaz bir kereye mahsus eski sistemle güncellenecek daha sonraki güncellemeler
Yazılım Güncelleme
OTA ile Güncelleme
TP ( 0067 veya 0000)
Frekans : 12729
Sembol Hızı : 30000
Polarite : V
Kırmızı tuş: Ana Yazılım
Yeşil Tuş:*** Yazılımı
Sarı Tuş : Kanal Listesi
*** güncelleme yapıyor ama şifreli sadece suris çalışıyor başka yok mesale bulsat yok
kırmızı tuşla ana yazılım yapdım *** bölümü ve sarı mavi kırmızı güncrleme bölümü giddi yardım
16500 yazılım çıkmış ama usb yüklenmiyor uydudan ana yazılım attım birşey değişmedi
CCW ***: 2A A2 44 10 70 B8 92 BA 98 2D E4 A9 36 15 ED 38
D 0500:024300:43B3:0407:17FC:: 2AA2441070B892BA982DE4A93615ED38
;Daring!TV (13°E)
D 0500:043800:43B3:0407:17FF:: 2AA2441070B892BA982DE4A93615ED38
;Daring!TV (13°E)
D 0500:041700:43B3:0407:17FE:: 2AA2441070B892BA982DE4A93615ED38
;Daring!TV (13°E)
arkadaşlar bu ccw ***lerini amstrad 8065 e nereye ve nasıl kayıt edebiliriz çünkü ccw bölümü yok ayrıca viacces ve biss bölümüne de kayıtlı değil . lütfen yardımcı olun...XD
selam bende amsatd 16100 plus cıhaz var en son yazılımı attım yıonede guncelleme yapmıyo yardımcı olursanız sevınırım
slm arkaaşlar bende 16100 plus var ve şimdi cihaz kendini açmıyor boot ve appl diyor kumanda dahi devre dışı
slm arkadaşlar benim cihazda şimdi ses var görüntü yok bu konuda bişiler bilen varsa bana bildirsin bi zahmet cihazım amstard 16100 plus
Merhabalar,
Benim cihazım Amstrad MD16100 Plus ve uzun bir süredir uydudan güncelleme yapamıyor, forumlarda okuduklarımdan anladığım kadarı ile sanırım şu ana (OTA)yazılımın yeniden yüklenmesi gerekiyor ve bu yazılım forumlarda veriliyor. Öncelikle benim sormak istediğim bir husus var , internetten indireceğimiz yükleyici programı bilgisayarımıza kurarak güncelleme yazılımını uydu cihazına RS 232 kablo bağlantısı ile tarif edilen yönergeleri izleyerek aktaracağız burayakadar sorun yok. Mesele şu; kullandığım laptop un arkasında RS232 girişi görünümlü bir soket var ve dikkatlice baktığımda bunun harici bir ekran bağlantısı sağlama soketi olduğunu fark ettim, elimde bulunan standart RS 232 bağlantı kablosunun birucunu kesip USB 2.0 soketli birkablo ile birleştirsem aynı görevi yaparmı? Sonuçta USB bağlantısı da veri aktarımları için kullanılan bir bağlantı şekli diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşüne ihtiyacım var . Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla,
AMSTRAD MD 16100 PLUSUN EN SON YAZILIMI VE LOADERİ PAYLş BİLİR MİSİNİZ UYDUDUAN GÜNCELLEME İÇİN. TŞKLER.
YEKKİLİ SERVİS ARKADASLAR UMARIM ISINIZE YARAR HAYIRLI CALISMALAR
server geçişlerinde ara sıra makine kitleme yapıyor.arkadaki düğmeden kapatmak zorunda kalıyoruz...özellikle hd kanallarda. yazılımların birazdaha geliştirilmesi gerekir bence (amstrad 19500 hd)
selamlar her kese
arkadaşlar benim cihaz amstard 19500 hd ftp den 2.20 ve 2.22 indiriyorum youtube calışmıyo bilgisi olan varmi paylaşsın.tşk
arkadaşlar md 109 görüntü bi büyüyor bi küçülüyor oto görüntü ayarı dedim değişmedi ne yapmalıyım
arkadaşlar md 109 görüntü bi büyüyor bi küçülüyor oto görüntü ayarı dedim değişmedi ne yapmalıyım
19500 hd için power vu destekleyen yazılım istiyoruz yetkililerden . saygılar....
19500 hd için power vu destekleyen yazılım istiyoruz yetkililerden . saygılar....