Konu suistimal edildigi için kapanmıştır.
Edit: SERKAN YILMAZ
Printable View
Konu suistimal edildigi için kapanmıştır.
Edit: SERKAN YILMAZ
Ben bu sekil yaparak hattımdan gönderdim başka birşey yapmam lazımmı?Alıntı:
34KFKV yaz 05327542500'A 2 kontör ücreti karşılığında sms göndererek benim gruba katılabilirsiniz
bilgi için teşekkürler
piri.reis seni tanıyor gibiyim mi ?
arkadaşlar benim grubumada desteginiz bekliyorum....
34H9HT yaz 05327542500'A 2 kontör ücreti karşılığında sms göndererek benim grubada katılabilirsiniz.
AVEA HERYÖNE HEDİYE SMSİ OLANLAR LÜTFEN KATKIDA BULUNSUNLAR.
AVEA HER YÖNE SMS HAKKINDAN DÜŞÜYOR. KONTÖRDEN DÜŞMÜYOR.
hediyeleri bekliyoruz ne verecek bu coca cola bizlere
34TAK8 yazıp 05327542500a gönderin benim gruba katılın!!! Bekliyorum.
herkeste bi grup sevdası türedi turkcell ve kola sayesinde.. :)
Bugun 10 Kontor Geldi:)
Konu sabitlenmiştir.Gereken kontorler hatlara yuklendiği için birbirinizin gruplarından faydalanabilirsiniz..
arkadaşlar yeni grup kodumu mu yazdım .....
389H9N yazıp 0532 754 25 00 numaraya büğün mesaj gönderin.. turkcellden kontör kazananın....kontör kazanmayan arkadaşlar olursa bana bildirsinler ben gönderecem kontör... ama merka etmeyin coca cola % 100 kontör gönderiyor...
ama unutmayın sadece büğün mesaj göndermeniz gerekiyor daha sonraki günlerde mesaj gönderirseniz kontör kazanamaya bilirsiniz..
avea hattı olanlarda kontör yerine hediye çeki kazananıyorlar..
desteginizi bekliyorum arkadaşlar..
bugün 10 veririler yarın 100 alırlar sakın kanmayın bunlar bir tuzaktır
ahanda benim grup 38ERE3
:45: iimiş kontör varsa bende varım bu aralar zaten kontör sıkıntısı çekiyorum.
grup kurduğum hatta turkcell 50 kontör yüklendi.
bu gruba üye yaptığım onlarca turkcell numarasına 10 ar kontör
vodafone ve avea numaralarına 5 er ytl lik hediye çeki geldi.
arkadaşlar son duruma baktım ki kimse mesaj göndermemiş... kod numarasına büğün 10 kişiye bile mesaj göndettiremediysek o zaman kimsenin kontöre ihtiyaçı yok demektir... yada supersatforum kimse güvenemiyor geliyor bana... haksızmıyım...Alıntı:
büğün kontör kazanamaya biliriz ama müsait oldugumuz bir zaman büyük bir grup kurup herkesin kazanmasını saglayacagız...
iyi geceler herkese
Arkadaşım ne yaparsan yap.İlk konuyu açan kazandı burada önce ve pratik olmak lazım.Örnek ben konuya girdim ilk mesajda yazan kodu gönderdim.Burada veya başka yerde her zaman konunun ilk mesajı ragbet görür..
39FTKP yaz 05327542500'A 2 kontör ücreti karşılığında sms göndererek benim gruba katılabilirsiniz.
AVEA HERYÖNE HEDİYE SMSİ OLANLAR LÜTFEN KATKIDA BULUNSUNLAR.
AVEA HER YÖNE SMS HAKKINDAN DÜŞÜYOR. KONTÖRDEN DÜŞMÜYOR.
[SIZE=1]
grubuma üye olanlara 10 ar kontör yüklendi.
benim toplam 7 hattıma yoplam 280 kontör yüklendi.
TEŞEKKURLAE!!!:nod:
YENİ BRRR KODU
KATILIP 10 KONTÖR KAZANMAK İÇİN
3AHJD3 yaz 0532 754 25 00 a gönder.
desteklerinizi bekliyorum.
teşekkürler.
iyi bir kampanya ama çaf çafı çok :D
bENCE BIRAKALIM ARKADAŞ BU C.COLACILIĞI BUNLARIN YAPTIKLARINI SİYONİZME ÇALIŞTIĞINI BİLMİYORMUYUZ .. hEM VİCUDA ACAYİP ZARARLI HEMDE MÜSLÜMANLIĞA ....
Bu konu promosyon kodlarına dönmüş durumda bu bize zarar verir neticesinde oldugu için (Sürekli konular guncel tutulması amaçlı kodlar verilmektedir) konu kapanmıştır.