saçlarım dökülüyor bana ne önerirsiniz?
saçlarım dökülüyor bana ne önerirsiniz?
ben kullanmadım ama şirketteki bir arkadaşım kullandı..%100 çözüm diyordu fakat sürekli kullanman gerekiyor...ee birazda pahalı...zannmedersem şampuanından hariç birde ilacı varmış. 60-80 ytl arasında bişey... iyi bilmiyorum fiyatını..eczaneye sormalısın...
faydası var ama biraz pahalı işte.
faydası kesinlikle yok daha beter dköuyor ben kullandım malesef koca bir sıfır aldı benden
ben kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum,saç cıkarırmı ben de bilmiyorum ama KESİNLİKLE DÖKÜLMEYİ DURDURDU!!!!!!!!!!!!
Yıllardan beri saçlarına özen gösteren biri olarak sana şunu söyleyebilirim.
Genel anlamda bioxcin dökülmeyi durdurur. ama bu herkeste işe yarayacağı anlamına gelmez. Benim Yıllardan beri ilkkez saçım dökülmeye başladığında ilk bioxcine başvurdum. Ama sadece şampuanını kullandım. yazın hergün, kışın 2-3 günde bir duş aldığım için saçlarımın bioxcin bakımınıda yapmış oldum. 1 bucuk ay içerisinde dökülme tamamen durdu.
Saç dökülmesinin bir çok sebebi var. eğerki psikolojik sıkıntı içerisindeysen ve buna kaynaklı dökülme söz konusu ise bioxcin çok fazla etki etmez. ama doğal sebebler hava değişikliği veya yaz-kış dönemine bağlıysa bence faydasını görürsün.
Bu arada saçların kısa ve çok dökülüyorsa şampuan+serum olanını kullanmanı öneririm. Düzenli kullanım sonrası mutlaka dökülme duracaktır. Ama unutma bu herkeste işe yarayacak anlamına gelmez. Bende sadece şampuan işimi gördü.
not ; bioxcin kullanıyorsan eğer kesinlikle saçlarına sabun - saçkremi - jole - saç bakım ürünleri vs yapma. sadece bioxcin yeter.
Restorex Saç Dökülmesini Önleyici 30 ml 6 Flakon 57 ytl
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Restorex Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuan 20ytl
Birde bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğüm bir ürün var.. Kullanmadım ama bayan kuaförü arkadaşlarım bir çok kez önerdiler
VICHY DERCOS SP94
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ayrıntılı bilgi ;
peki arkadaşlar restorex mi bioxinmi dersiniz?
yeniden çıkarmıyor ama cansız olanları güçlendiriyormuş ve dökülmesini durduruyor
bendede bayağı dökülmeye başladı bendemi kullansam
Merhaba ntv de izlediğim bir programda bu konuda uzman bir doktor bu tarz ilaçların hiçbir faydasının olmadığını saçın beslenmesi dişardan değil içerden kan yoluyla olduğunu söyledi saç dökülmelerinde deri uzmanına başvurulmasını söyledi. saygılarımla
arkadaşlar saç için bir numara PROPECIA film tablet fiyatı 60-70 ytl arası 1 aylık kullanım
arkadaşla saçdökülmesine karşı sadece oral yolla alınan ilaçlar etkilidir bide paran çoksa ektirirsin :)
iyice kafa karıştırdınız yaw???
bu bioxcin her yerde reklamı var o kadar kullanan var memnun neden bu şekilde yorum yaparsınız?
Zamanınızı boşa harcamayın benimde dökülme çok vardı malesef bir faydasını göremedim.Hatta arkadaşta denedi ondada bir sonuc elde edilmedi tavsiye etmiyorum.Boşa para veripte alınmaz yani.
aslında benim bir fikrim var vizontele deki gibi yapın bire bir çözüm arkadaşlar...
sağdan soldan bazı ilaçların yaradığını duyuyoruz fakaaaat,
döküleceği varsa mutlaka dökülüyor arkadaşlar......
fiziğin değişmez kuralı gibi bir geyik vardır bilirmisiniz? kelin ilacı olsa başına sürerdi diye...(lafım kimseye değil yanlış anlaşılmasın)
işyerinde bir ümit abim var.. gn.müdür şöförü...etilerde saç ektirmiş...bir kaç seans gitmiş...saçı eken doktorda kelmiş...ümit abinin ektirdikleride dökülmeye başladı...adam tarak vuramıyor...kimi 60-70 yaşına kadar gür saçlarla gelir...beyazlar ama dökülmez, kimide 20-25 yaşında seyrekleşir...metabolizmamıdır, ırsi midir, stresmidir bilmem...
döküleceği varsa kamyonla kullansan o bioxini yinede gider...
selametle...
abi bence boşver dağınık kalsın ama illede hem dökülmesin hem çıkartsın diyorsan bu ürünler değil eczaneden revigen diye bir ilaç var cam tüpte satılıyor 6 adet oluyor bunların tamamını badem yağının içine karıştırıyorsun iyice karışacak daha sonra yatmadan önce bu karışımı saçlarını masaj yapar gibi parmak uçları ile 10 veya 15 da saçlarının her bölgesine yayıyorsun özellikle dip bölgelere uyguluyorsun bu ilacın özelliği ölü kök hücreleri diriltmesi neyse daha sonra başını hava almayacak şekilde bağlıyorsun bununsebebi ilacın köklere iyice teneffüs etmesi sabah kalkıyorsun ve saçlarını johnson bebe ile yıkıyorsun sebebi ise bu şampuanda kimyasal karışımların olmaması bunu 1 ay süre ile 1 er gün arayla uygulamak zorundasın ve kesinlikle faydasını göreceğine eminim saygılar!:45:
abicim en iyisi zeytin yagına sarmısagı ezip katıp ısıtacan 5 dakika dinlendirip ılık ılık saclara surup strec filmle kafayı saracan yarım saat o sekılde kalacak sonra kafayı yıkayacan bakın bakalım ne oluyor saclar canlanıp dokulme hemen hemen duruyor tavsiyedir
hepside palavra bu ilaçların arkadaşlar....
sakın paranızı çöpe atmayın derim tabi çoksa para siz bilirsiniz..
dermatolog bir arkadaşımın söylediğini aktarayım size..
bu saç çıkratan serumların önce saçları gürleştirip çıkardığını ama ilacı kestikten sonra çıkardığından fazla saçın döküldüğünü belirttiler..
ilaçlar çıkarıyor ama bırakınca eskisinden daha kötü oluyor..
saçları üstten bişeyle beslemek yerine kökünden beslemenin faydalı olacağını, saçında aynı ağaca benzediğini eğer ağacın kökü kanserse yapraklarına ne kadar gübre atarsan at ağaç ölür. sağlıklı beslenmenin ve strese girmemek gerektiği söylediler....
o zaman hiç ugraşmayalım beyler kel kalalım oylece gezelim
reklamlara fazla aldanmayalım o zaman
selametle
bioxcin serum kullanacaksan bioxcin derim. birde şampuanla dersen çok iyi olur. restorex kullanmadım. ama oda çok iyi diyorlar.. Bazı Kuaförlerde özel olarak kullanılıyor müşterilere...Alıntı:
kısaca Bence bioxcin
bu işlere palavra diyen veya inanmayan arkadaşlarada bir sözüm var. Saçlarınızla ne kadar ilgileniyorsunuz ve bu tarz maddeleri kullandınızdamı olumsuz yorum yazıyorsunuz. tabi bu ilaçlar illa herkese faydalı olacak diye bir şey yok. ama genelde faydalıdır.. şahsen kullandım ve biliyorum. yıllardırda (10 sene) saçlarım la ilgilenirim... selametle..
valla basri ustam eğer resimdeki sensen ve o saçlarda sana aitse gerçekten bu konu ile ilgili senle kimse tartışamaz saygılar!:) :) :)
bugün bir müşterimiz çalıştığım eczaneye geldi geçengün eşinin saçları döküldüğü için sağlık ocağı doktoru ketoral şampuan vermişti mucize gibi artık saçlarının kesinlikle dökülmediğini söyledi günde üç defa saçını bu şampuanla yıkamış fiyatı uygun denemeni öneririm ayrıca bioxin şampuan ve serumunuda kullanıp iyi geldiğini söyleyen çok müşterimiz var. selamlar
burada bir eczane ücretsiz saç analizi yapıyor haftada birgün dermatolog eşliğinde analiz yapıp ona göre şampuan veya ampul damla veriyormuş
konuyu açan arkadaşım bu şekilde sen çözüme değil çözümsüzlüğe doğru gidersin çünkü herkesin vücut yapısı farklıdır o yüzden birine yarayan ilaç bir başkasına yaramaz..benim bi arkadaşım vardı mesela her gün banyo eder temizliğine dikkat eder fakat hem kepek sorunu hemde saçlarda seyrelme vardı bioxin kullandı kepekten kurtuldu ve dökülme durdu ama bu demek değildir ki herkeste aynı sonucu verecek!!
o yüzden sana tavsiyem bu saç dökülmesi seni rahatsız edecek derecede ise cildiye uzmanına bir görün derin hakkında bilgi al ve onun yönlendirmelerine göre ilaç ve şampuan kullan..
bioxin ucuz bi şey değil o yüzden faydası olmayan bi ürüne o kadar para vermek yerine doktora o parayı bi kere versen daha mantıklı belki sadece ilaç tedavisi önerecek san??
bu sektör'de çalışan biri olarak ilk baştan saç dökülmesinin iki ayrıldığını söylemek istiyorum erkek tipi ve kadın tipi size ilk önerim bir uzmana baş vurmanız saç dökülmesinin neden kaynaklandığının tespiti çok önemli hormonsalmı yoksa strese bağlı saç dökülmesimi gerçi ben burda üsütün körü anlatıyorum ama nedenin tespiti çok önemli yapılan tespit sonucunda ilaç veya belirtilen dökülme tipine göre piyasada çeşit çeşit bulunan ürünlerden size tavsiye edecektir.
arkadaşlar bioxin kullanmaya başladım bir hafta oldu daha icraat göremedik:) ama çok pis kokuyor bu serum:rtfm:
Ohoooo o işler öyle bi haftada olsaydı neydi şimdi. En az bir iki kutuyu bitirdekten sonra etkisi görülmeye başlıyormuş diye duymuştum.
Arkadaşlar Benim Saçımda çok Zayıf Ama Böyle ürünlere Pek Yanaşmam.neden Derseniz Bunları Devamlı Kullanmak Zorundasınızdır.kesersen Kullanmayı Eskisinde Beter Duruma Düşersin.stiresten Uzak Dur,doğal Olanı Kullan
arkadaşlar 3 ay kadar kullandım fena değil
yeniden saç çıkartmadı ama olan saçları ve incelmiş saçları bir hayli kalınlaştırdı
azda olsa saç görünmeye başladı:)
ben bir dönem ısırgan otu kullandım sadece güçlendirdi
bu damlaların ne işe yaradıgını tam olarakta anlamıyorum
selametle
Benimde yanlarda açılma vardı . ben de bioxcin serum ve şampuan kullandım . 20 gün sonunda hem yanlar dahada açıldı hemde ön bölüm 2 cm ye yakın döküldü ve saçlarım seyrekleşti. firmayı aradığımda ölü hücrelerin dökülmesi normaldir gibi şeyler söylediler. özellikle bu ürün hakkında olumlu görüş bildiren arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim . sizdede böyle oldumu. 20 günde 2 cm alnım açıldığına göre 2 ay sonunda kafamda saç kalmayacak gibi. fazlasını istemiyorum artık 20 gün önceki saçım geri gelsin yeter
Arkadaşım bende 1 yıl boyunca bioxcin şampuan ve serum kullandım. Saçlarım daha beter döküldü.Yani öyle söylendiği gibi değil ,herkeze yaramıyor.Bence doğal sabun kullanmak daha mantıklı.Alıntı:
Saygılar,
arap sabunu kullanmakta iyi geliyormuş
selametle
arkadaşlar saç dökülmesınde bıoxsın veya diğer şampuan vs urunler her insanda olumlu sonuç vermez bazen yarardan çok zararı olur ayrıca bu ürünleri kullanmadan mutlaka bir doktora başvurup test yaptırın.
Eğer dengesi beslenıp uyku düzeniniz bozuksa saçlarınız dökülür birde stres sıkıntı varsa bu dahda fazla dökülmesine neden olur. Özellikle beslenme ve uyku düzenıne dikkat edilmeli çoğu insan saımsağı koktuğu için sevmez ama haftada en az 3 gun gece yatarken bir diş sarımsağı çiğnemeden yutun en azından saç için gerekn vıtamının bir kısmını almış olursunuz. ayrıca kesınlıkle ucuz markası bellı olmayan belli standarlarda olmayan sabun ve şampuanlardan uzak durun 3 kuruş kar edıoz derken saçlardan olursunuz.
tabi genetiksel olarak kellık varsa buna ne yaparsanız yapın çözum bulamazsanız. ayrıca kel olduğunuza fazla kafaya takmayın. dünyada yapılan araştırmalarda bayanlar için keller daha cazip ve çekicilermiş.
Ben Bioxcin Şampuanı 2 senedir devamlı kullanıyorum çok faydasını gördüm ne kepek nede dökülme var (Aman Nazar Değmesi ::) )
bende kelim en azından kısmi kullansammı acaba???
Güçsüz ve zayıf saçları güçlendirir. Çabuk ve hızlı uzamasını sağlar. Irsi olmayan dökülmelerde saçların yeniden çıktığı, ırsi dökülmelerde önce tüylenme olduğu ve zamanla saç çıktığı gözlenmiştir. Mevcut olan saçların dökülmesini önler.
Bu ürün tamamen doğaldır. İçeriği bitkisel olarak güçlendirilmiştir. Bu ürün ile saç dökülmesi gibi sorunlardan kurtulduğunuz gibi daha önce kaybettiğiniz saçlarınıza çok kısa sürede kavuştuğunuzu göreceksiniz. Ürün diğer ürünler gibi zaman harcatmadan uygulanır.
Zaman kaybetmeden ve zahmetsizce kayıp ettiğiniz saçalara kavuşmak istemez misiniz? Cevabınız evet ise lütfen şimdi siparişinizi verin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu ürünün başarılı kullanıcıları arasında sizde yerinizi alın.
Erkek Tipi Saç Dökülmesi, erkeklerdeki en yaygın saç dökülmesi tipidir. Erkek tipi saç dökülmesinde başınızın tepe kısmındaki ve şakaklardaki saçlarınız cılızlaşmaya başlar. Zaman geçtikçe şakaklardaki saçlar daha da geriler, sadece başın ön kısmın ortasında saç kalır ve tepe kısmında giderek daha da kelleşen bir bölge ortaya çıkar.
Daha sonra başın ön ve tepe kısımlarında saçların döküldüğü bölgeler yan yana gelir ve başın tepe kısmı iyice kelleşir. En sonunda tek geriye kalan başın yan taraflarında ve arkasında kalan saç sınırıdır. Erkek tipi saç dökülmesi birçok erkek için istenmeyen ve stresli bir deneyimdir.
Bu durum, bazı erkeklerde yirmili yaşların başında ortaya çıkar. Erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) 25 yaşına kadar erkeklerin %25 ‘ini, 40 yaşına kadar %40′ını, 50 yaşına kadar %50’sini etkileyen ve erkeklerde en sık rastlanan saç dökülmesi tipidir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kadınlarda Saç Dökülmesi; Araştırmalar, saç dökülmesinin kadınlarda da görüldüğünü, 20 yaşın üzerindeki her kadının, yaşamının herhangi bir döneminde saç dökülmesi nedeniyle tıbbi yardıma ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Son yıllarda tıbbi küf olarak tanımlanan özel bir küfün ise özellikle kadınlarda sık görülen hormonal olmayan saç dökülmelerinde son derece etkin bir tedavi aracı olduğunu gösteren güvenilir çalışmalar var.
Saçın esas maddesi keratin’dir. Saçlarınızı beslemek, sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak istiyorsanız bir kuralı hiç unutmamalısınız: Saç sadece kökünden beslenir. Saçlarınızı daha iyi beslemek için işe, doğru ve dengeli bir beslenme planı yaparak başlamalısınız. Dışarıdan yapacağınız çabalardan sonuç alamazsınız. Saç bakımı ürünleri saçın yıpranmış görüntüsünde kısa süreli değişmeler dışında pek yarar sağlamazlar. Bu ürünlerle saçlarınızı daha temiz ve bakımlı tutabilir, dış etkilerin oluşturduğu yıpranmanın sonuçlarını bir süre gizleyebilirsiniz; Yada Yılan Yağını deneye bilirsiniz Hemde Sadece 15 TL’ye Hemen şimdi sipariş verin. Paketinizi ertesi gün kurye veya motorlu kurye ile elinize ulaştıralım. Saçınızda güvenle kullana bileceğiniz bu ürünü sizin için ithal ediyor. Sağlığınız İçin Ucuz Taklitlerinden Sakının, Her türlü bilgi için bizi arayın size yardımcı olalım.
Kullanımı:
- Sorunlu bölgeye masaj yaparak uygulayınız.
- 30-45 dakika beklettikten sonra duru su ile yıkayınız. Haftada 2-3 defa uygulanabilir.
- Yılan Yağı şampuanı ile kullanımı tavsiye edilir.
- %100 doğal bir ürün ve yan etkisi yoktur.
bende kullandım faydasını görmedim dowe sampuan iyi bence
ben bıoxcın şampuanı kullanıyorum hafif seyreklik olan yerlerde saç kılları daha sık çıkmaya başladı şampuanı kullandığımdan beri dikkatimi çeken saç tellerinin daha kalın hale gelmesi ama şayet ırsi ise maalesef saçlara yapılacak fazla bir şey yok tabi stres tozlu iş ve arkadaşlarımında bahsettiği gibi uykusuzlukta dökülmeyi hızlandıran faktörler!
bende kullandım ama bir sonuc alamadım 2 kur aldım o kadar para werdım elde war sıfır :)) bence para tuzakları onlar en ıyısı git diktir bas parayı kesın çözum :))
Bıoxcın bende 1-2 aydır kullanıyorum...dökülme durdu ve saç lar daha sertleşti...
en etkili siirt bıttım sabunu rengi yeşildir çok etkili ve faydalı
bioxcinle kız arkadaşımın doğum günü hediyesi sonucu tanıştım.Benim için önemli olan sen senin için önemli olan saçlarını koruman adına diyede bir not vardı hala saklarım.Üürn çok güzel 1 senedir kullanıyorum.Saçlarımı çok güzel besliyor.Üstelik dökülmemde çok azaldı.Bir süre sonra serumunada başlamayı düşünüyorum.
:present: